Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

Posted

Kulka jedzie do Krakowa!!!:loveu:

Rozmawiałam przed chwilą z pania z Piekoszowa opiokująca się Kulką, powiedziała,że sunieczka powinna być spora, bo matka była powyżej kolana, a ojciec wielkości ON-ka.
Dzwoniłam też do siostry as-ani i już decyzja została podjęta!:lol: :lol: :lol:

Czyli szukamy jak najszybciej transportu do Krakowa!
Andzia69, a masz kontakt z Emilem i wiesz kiedy dokładnie jedzie?

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wow :multi: :multi:
erka już miałam do ciebie dzwonić o Kulkę, bo myslałam,że coś z netem się stało u ciebie;)
Dobrze,że zauważyłam ten wątek w przygarnę psa, choć powiem szczerze myślałam,że nie ma szans, takie psi piękności tam były. Bardzo się cieszę,że Kulka dostała swoją szanse!

Posted

erka napisał(a):
Państwo z Krakowa nie chcieli czekać na okazyjny transport i jadą dzisiaj po Kulkę do Kielc!:multi:

Ale ekspresowa akcja!
Powodzenia dla Kulki w nowym domu! :happy1:

Posted

erka napisał(a):
Państwo z Krakowa nie chcieli czekać na okazyjny transport i jadą dzisiaj po Kulkę do Kielc!:multi:

oj to cudownie, bo zanim znalazłam to co emil napisał to chwilę mi zeszlo - a emil miał jechać dzisiaj albo w przyszłym tygodniu dopiero...

Posted

Pani zainteresowana Negrą się nie odezwała :( Miejmy nadzieję, że do jutra da znać... (byłyśmy umówione na oglądanie suni koło południa)

Posted

Kulka już pojechała do Krakowa!:lol:
Dostałam sms od pani z Piekoszowa z podziekowaniem za znalezienie domu dla suni.

Ale żeby nie było za dobrze, to od razu dostałam telefon od znajomej,że podrzucili jej na klatkę maleńkiego pieska,ok. 1 mies, czarny, podpalany, będzie docelowo malutki. :mad: To juz drugi szczeniaczek podrzucony wten sposób w ciągu trzech dni.:angryy:
Jest problem, bo ona ma w domu dwa psy, jeden agresywny, nie toleruje nawet szczeniaków.
Co robić?:shake:

Posted

Udało sie wydać dzisiaj jednego szczeniaczka od pijaka!:multi: Pojechał do Sędziszowa.
Czyli zostały z tego miotu dwa, czarna sunieczka i beżowy piesek.

Zaraz wstaawię zdjęcia tego cudeńka, które zostało podrzucone znajomej.

Posted

Dzwonek do drzwi, znajoma otwiera a tu na wycieraczce to maleństwo i tylko dźwięk zjeżdżającej windy...
Fafik, ratlerkowaty piesio ma ok.5-6 tyg.

Posted

[quote name='erka']Dzwonek do drzwi, znajoma otwiera a tu na wycieraczce to maleństwo i tylko dźwięk zjeżdżającej windy...
Fafik, ratlerkowaty piesio ma ok.5-6 tyg.

Obłędny:loveu: A ta mina:roflt:
Ludzie to jednak idioci:angryy:

Posted

Fafik jest boski! :)

erka, teraz moja rodzinka trochę musi odpocząć od zasiusianych parkietów, ale będę starała sie zabrać następnego psiaka jak najszybciej!

Posted

Na domki czekają :
-dwa szczeniaczki od pijaka, beżowy piesek i czarna sunieczka, maja ok.2 mies. , nie będą duże docelowo
- dwie czarne sunieczki ok. 5 mies. , też nie bedą duże , doskonale nadaja się do pilnowania podwórka, bardzo szczekliwe, ale trochę nieufne, szczególnie jedna, myślę,że dobrze by było gdyby trafiły razem do domu
- sunieczka beżowa,puchata, ok. 4,5 mies, uratowała się przed łapaczami ze schronu, jej towarzysze w schronie już dawno nie żyją, też może mieszkać w budzie
- ok. 7 tyg. psiaczek kieszonkowy, ratlerkowaty, czarny , podpalany

Posted

Nie zapomniałam, tylko myślałam,że jest juz osoba chętna na niego. Ale jeżeli to jeszcze nic pewnego, to przypominam o pięknym, kudłatym szczeniaczku, Bernisiu :lol: .

Dzisiaj zaszczepiłyśmy szczeniaki, dwie czarne dzikuski i te maluchy od pijaka.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...