erka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Kulka jedzie do Krakowa!!!:loveu: Rozmawiałam przed chwilą z pania z Piekoszowa opiokująca się Kulką, powiedziała,że sunieczka powinna być spora, bo matka była powyżej kolana, a ojciec wielkości ON-ka. Dzwoniłam też do siostry as-ani i już decyzja została podjęta!:lol: :lol: :lol: Czyli szukamy jak najszybciej transportu do Krakowa! Andzia69, a masz kontakt z Emilem i wiesz kiedy dokładnie jedzie?
erka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Andziu69, a ta dziewczyna z Kielc nie dzwoniła do Ciebie o tego maluszka?
saga_86 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Wow :multi: :multi: erka już miałam do ciebie dzwonić o Kulkę, bo myslałam,że coś z netem się stało u ciebie;) Dobrze,że zauważyłam ten wątek w przygarnę psa, choć powiem szczerze myślałam,że nie ma szans, takie psi piękności tam były. Bardzo się cieszę,że Kulka dostała swoją szanse!
erka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Państwo z Krakowa nie chcieli czekać na okazyjny transport i jadą dzisiaj po Kulkę do Kielc!:multi:
mag.da Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 erka napisał(a):Państwo z Krakowa nie chcieli czekać na okazyjny transport i jadą dzisiaj po Kulkę do Kielc!:multi: Ale ekspresowa akcja! Powodzenia dla Kulki w nowym domu! :happy1:
andzia69 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 erka napisał(a):Państwo z Krakowa nie chcieli czekać na okazyjny transport i jadą dzisiaj po Kulkę do Kielc!:multi: oj to cudownie, bo zanim znalazłam to co emil napisał to chwilę mi zeszlo - a emil miał jechać dzisiaj albo w przyszłym tygodniu dopiero...
sugarr Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pani zainteresowana Negrą się nie odezwała :( Miejmy nadzieję, że do jutra da znać... (byłyśmy umówione na oglądanie suni koło południa)
erka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Kulka już pojechała do Krakowa!:lol: Dostałam sms od pani z Piekoszowa z podziekowaniem za znalezienie domu dla suni. Ale żeby nie było za dobrze, to od razu dostałam telefon od znajomej,że podrzucili jej na klatkę maleńkiego pieska,ok. 1 mies, czarny, podpalany, będzie docelowo malutki. :mad: To juz drugi szczeniaczek podrzucony wten sposób w ciągu trzech dni.:angryy: Jest problem, bo ona ma w domu dwa psy, jeden agresywny, nie toleruje nawet szczeniaków. Co robić?:shake:
saga_86 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Nikt nie chce kieleckich maluchów?:roll: Erka nic nie ubyło w weekend?
erka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Udało sie wydać dzisiaj jednego szczeniaczka od pijaka!:multi: Pojechał do Sędziszowa. Czyli zostały z tego miotu dwa, czarna sunieczka i beżowy piesek. Zaraz wstaawię zdjęcia tego cudeńka, które zostało podrzucone znajomej.
erka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dzwonek do drzwi, znajoma otwiera a tu na wycieraczce to maleństwo i tylko dźwięk zjeżdżającej windy... Fafik, ratlerkowaty piesio ma ok.5-6 tyg.
erka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Super, Negra w domku!:multi: :multi: :multi: Dziękujemy Sugarr!:loveu: :loveu: :loveu:
Kara. Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='erka']Dzwonek do drzwi, znajoma otwiera a tu na wycieraczce to maleństwo i tylko dźwięk zjeżdżającej windy... Fafik, ratlerkowaty piesio ma ok.5-6 tyg. Obłędny:loveu: A ta mina:roflt: Ludzie to jednak idioci:angryy:
sugarr Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Fafik jest boski! :) erka, teraz moja rodzinka trochę musi odpocząć od zasiusianych parkietów, ale będę starała sie zabrać następnego psiaka jak najszybciej!
saga_86 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Fafikowi zrobiłam allegro:cool3: A ten beżowy szczeniak ma zdjęcie w anonsach wtrorkowych i Zulcia też ;)
erka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Na domki czekają : -dwa szczeniaczki od pijaka, beżowy piesek i czarna sunieczka, maja ok.2 mies. , nie będą duże docelowo - dwie czarne sunieczki ok. 5 mies. , też nie bedą duże , doskonale nadaja się do pilnowania podwórka, bardzo szczekliwe, ale trochę nieufne, szczególnie jedna, myślę,że dobrze by było gdyby trafiły razem do domu - sunieczka beżowa,puchata, ok. 4,5 mies, uratowała się przed łapaczami ze schronu, jej towarzysze w schronie już dawno nie żyją, też może mieszkać w budzie - ok. 7 tyg. psiaczek kieszonkowy, ratlerkowaty, czarny , podpalany
erka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Nie zapomniałam, tylko myślałam,że jest juz osoba chętna na niego. Ale jeżeli to jeszcze nic pewnego, to przypominam o pięknym, kudłatym szczeniaczku, Bernisiu :lol: . Dzisiaj zaszczepiłyśmy szczeniaki, dwie czarne dzikuski i te maluchy od pijaka.
Recommended Posts