Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może postaram się tym szczeniorkom od pijaka zrobić nowe zdjęcia. Sugarr, jeżeli po ogłoszeniach Twojej suni znajdzie sie więcej chętnych, to może jeszcze któremuś by się udało.

Posted

erka napisał(a):
Może postaram się tym szczeniorkom od pijaka zrobić nowe zdjęcia. Sugarr, jeżeli po ogłoszeniach Twojej suni znajdzie sie więcej chętnych, to może jeszcze któremuś by się udało.

Negra ma dużo wyświatleń, a to dopiero drugi dzień, mam nadzieję, że domki się posypią :)

Posted

Nie ma żadnego zainteresowania naszymi szczeniakami, ani tymi od pijaka, ani trochę starszymi, czarnymi suńkami ze wsi, ani moja rudą puszystą sunieczką, czyli Rudzikiem.
Rudzik coraz bardziej się oswaja i pozwala się już pogłaskać, niestety biedactwo w tej chwili jest nawet bez żadnego schronienia, jest na sąsiednim podwórku obok mojej pracy, teren nie jest szczelnie ogrodzony, więc wybiega też na ulicę. Śpi na ziemi , a przecież ma się teraz ochłodzić.

Posted

Rudzia, ta sunieczka, która uciekła z łapanki schronu, dzisiaj coś źle się czuła. Nie wiem, czy to dlatego,że wczoraj ją odrobaczyłam, czy dlatego,że śpi na ziemi. I chyba dlatego po raz pierwszy pozwoliła mi się złapać. Mogłam przejrzeć jej sierść i wyjąc co najmniej kilkanaście kleszczy, jest tez bardzo zapchlona. Jutro kupię jakiś środek, myślę,że teraz już pozwoli sobie popsikać.
Ona jest teraz na podwórku lecznicy wet, jest tam jeszcze mały pies i jest buda. Dzisiaj jak tak lało, próbowałam ja kilka razy wsadzać do tej budy, ale za nic nie chciała tam siedzieć i leży na zewnątrz.

Posted

czy Słupsk to daleko, bo kojarzy mi się,że nam morzem. Jakiemuś chłopakowi przypadły do gustu szczeniorki od pijaka, ale to chyba za daleko..

Posted

no to dodaję do stadka maluszków maluszka ok. 4 tyg. znalezionego wyrzuconego o 3 nad ranem pod blokiem - psiak jest na tymczasie u mojej teściowej,ale szuka oczywiście domu!

A to to małe cudo:
" class="ipsImage" alt="">
[IMG]http://images21.fotosik.pl/191/8e30ab56ba342d83m.jpg" class="ipsImage" alt="">

Posted

A to szczeniorki od pijaka, są dwa chłopczyki , beżowy i czarny, i czarna sunieczka. Ten beżowy jest mniejszy od braciszka i bardzo spokojny.
Oto on:

A to braciszek, większy i większy rozrabiaka

A to dziewczynka;

Posted

andzia69 napisał(a):
no to dodaję do stadka maluszków maluszka ok. 4 tyg. znalezionego wyrzuconego o 3 nad ranem pod blokiem - psiak jest na tymczasie u mojej teściowej,ale szuka oczywiście domu!

Andzia, a jak duży będzie ten piesek? I jak ma na imię?

Posted

witam. Jestem tu z działu "przygarnę psa", siostra i Tz zauroczeni są Kulka i chętnie daliby jej domek pod warunkiem że pies będzie duży i jest naprawdę młodziutki (dwa miesiące byłoby ok)- powody przedstawione są w wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5006386#post5006386
Czy Ktoś mógłby zasięgnąć więcej inf od osoby która psa zgłosiła, bardzo proszę i z góry dziękuję.
I jeszcze co z transportem?
Pozdrowienia z Krakowa.
znika nam internet wiec daje kom siostry 508312382

Posted

[quote name='andzia69']no to dodaję do stadka maluszków maluszka ok. 4 tyg. znalezionego wyrzuconego o 3 nad ranem pod blokiem - psiak jest na tymczasie u mojej teściowej,ale szuka oczywiście domu!

A to to małe cudo:
[IMG]http://images21.fotosik.pl/191/8e30ab56ba342d83m.jpg" class="ipsImage" alt="">
Psiak jest śliczny :loveu: Bardzo przypomina berneńczyka, więc wstawiłam go na forum szwajcarów, może będzie jakiś odzew :)

Posted

mag.da napisał(a):
Andzia, a jak duży będzie ten piesek? I jak ma na imię?

no to jest maluszek ok. 4 tyg - tak go ocenil wet...nie wiem jaki będzie duży, ale raczej większy niż do kostek:lol: a na razie z racji tego,że przypomina berneńczyka kolorystycznie przynajmniej dałam mu na imię Berniś;)

Evel - kolorystycznie przypomina bernisie,ale co z niego wyrośnie to tego nie wie nikt! Ale dzięki - moze ktoś będzie chciał przygarnąć maluszka:loveu:

as-ania - z transportem do Krakowa raczej nie ma problemu (z tego co wiem to jakoś na dniach jedzie emil z W-wy do Krakowa, ale zawsze ktoś się znajdzie) byle tylko sunieczce się nic nie stało i udało się ją namierzyć!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...