kika22 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Psiaki do góry!!! Domki potrzebne od zaraz! Piękne szczeniki do wyboru do koloru!!!! Komu???
weszka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Sprawa Jest Bardzo Poważna!!! Psy Nie Mają Się Gdzie Podziać!!!
saga_86 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Nic się tu nie dzieje, tylko hopy same:roll: Niedobrze!
erka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 No właśnie, trafnie zauważyłas Saga-86. Jak te cztery szczeniaki szkieleciki trafiły do schronu i prawdopodobnie juz nie żyją, to wszyscy nad tym ubolewają i mówią ,jak można było do schronu. Ale jak z tych szczeniaczków uratowała się ta jedna puchata sunieczka i biega cały czas też bez schronienia, dostaje tylko jeść ode mnie, to juz jakos nikt nie kwapi się z pomocą.:cool3: Ona na razie nie bardzo daje mi się złapać, ale gdyby nawet, to jej nie mogę zabrać do moich psów, bo ona się ich boi, moja Rudka ja napada.
mag.da Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Czyli to rude szczenię, które zostało z tej grupki, to sunia?
kika22 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Erka czy mówisz o Rudziku? :crazyeye: Bo nie wiem, czy dobrze zrozumiałam! Czy to jakas inna sunka?
mag.da Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Tak, mówimy o Rudziku, zaraz zmienię, że to sunia ;)
erka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 A to zdjęcia sunieczek ze wsi. Ta odważniejsza daje sie juz złapać, ale sama jeszce nie podchodzi do człowieka, druga jeszcze sie boi i tylko zdjęcie w budce mogłam zrobic. Będa problemy z adopcją :shake:
Ulka18 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Podnosze kieleckie bidulki. Czy nie bylo zadnego odzewu z allegro?
saga_86 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Lirę to podmienili na dziłace chyba:lol: Ja takiego nicponia, wskakującego na człowieka, rozdającego buziaki to sobie nie przypominam;) Lira ma super charakter, baaaaardzo przymilna, radosna, taki szczeniak o jakim każdy marzy:loveu:
saga_86 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A Lira jest już praktycznie wzrostu MIsi:evil_lol: Czy te oczy mogą kłamać?;)
saga_86 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 erka może wyślij te zdjęcia ludziom z Wrocławia, znowu się też spytam gdzie zauważyli Lirę? Allegro może, bo jej robiłam?
weszka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Cudne zdjęcia! Lira jest piękna! Super wyrosła! Tylko gdzie domek??? :(
erka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Weszka, domek dla Liry już jest!!! We Wrocławiu.:loveu: :loveu: Teraz tylko myślimy o transporcie. Jest szansa po świętach, bo andzia69 jedzie do Wrocka na operację z astkiem 11.04. Natomiast mam smutną wiadomość o tych szczeniaczkach -szkielecikach. Byłam wczoraj w schronisku, kierowniczka powiedziała,że wet musiał je uśpić, bo miały biegunkę i podejrzewał parwo. Ja wiem tylko,że ta ruda puchata sunieczka, która nie dała się złapać jest zdrowa, przynajmniej na razie. Ale jeżeli na siłe sie jej nie złapie, to do reszty zdziczeje. Bardzo pilnie potrzebuje domku. Niestety , jeśli chodzi o szczeniaki, to zostały same trudne adopcje. Bo zarówno ta ruda sunia, jak i te czarne suńki, to dzikuski. A ludzie chcą milutkie szczeniaczki, nikt nie chce takich, nad którymi trzeba by popracować. A z kolei zostawione u nas na działce lub , jak ta ruda wogóle na nieogrodzonym terenie bez bliskiego kontaktu z człowiekiem nie mają szans na socjalizację. I koło się zamyka.:shake:
andzia69 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ja wiedziałam,że te maluchy zabrane do schronu skazane były z gory na ... ale co zrobić jak adopcje stoją w miejscu:-( a czy domek we Wrocku jest sprawdzony????bo jakby było potrzeba to poproszę dziewczyny i go sprawdzą - aa erka gdyby się coś nie tak z tym terminem to trzeba spytać dziewczyn z Krakowa bo one będą jechały do Ligoty po nowe psiaki więc w razie czego możnaby tą drogą ją dotransportować (w razie co oczywiście!)
weszka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 O jak fajnie że jest domek dla Liry :) No właśnie ale czy sprawdzony??? Co do transportu to rzeczywiście jest taka opcja, że albo w drodze do Ligoty albo w drodze do Poznania bo cały czas nie udało mi się stamtąd dowieźć sznaucerki do Krakowa :( Ale obie wersje sa niepewne czasowo i czy w ogóle nastąpią.
saga_86 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Może chociaż jakiś tymczas? One mają spore braki w socjalizacji, będzie trudno o domek:shake:
Therion Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Zagladamy , przynajmniej ja na wszystkie watki kileleckie, tylko zapsieni wszyscy sa.
erka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A to kolejne szczeniaki, którym grozi smierć!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57447 Czy możecie pomóc???
saga_86 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 angl0@wp.pl ta osoba jest z Koszalina i odpowiedziała na ogłoszenie o Rudzi, czy byłby możliwy tranport tam? Weszka twój szwagier tam jeździ?W ogłoszeniu pisałam,że sunia jest bardzo wylękniona i tylko dlatego uciekła przed hyclem i że nie ma tymczasowo schronienia. Myślę,że taka okazja drugi raz może się nie trafić, nia każdy chce problemowego szczeniaka. Erka jak by się dało z transportem to odpisz, choć wiem że to daleko
Recommended Posts