Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję, że to nie przeszkodzi temu sympatycznemu psiulkowi w znalezieniu domku:razz: .

A nasze szczeniaczki czekają:-(

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jedna czarna sunieczka odważniejsza, siostrzyczka jeszcze się boi.
Najlepij byłoby wydać dwie naraz, ale gdzie znaleźć taki domek?

Posted

Nie poddaję się,Lira ma kolejną aukcję na allegro, nadzieja podobno umiera ostatnia,ale tu nie dzieje się nic dobrego, domki gdzie jesteście?

Posted

Może by tytuł wątku zmienić na bardziej dramatyczny??? Sama już nie wiem co się musi stać żeby ludziom którzy mają warunki na przygarnięcie psa (choćby na DT) zmiękły serca... :(

Posted

Melduję, że Mona (sistra Liry) ma się super - wczoraj byłam z nią na szczepieniu na wściekliznę i kupiłam tym ludziom psi szampon, żeby mogli ją wykąpać, kiedy się zrobi naprawdę ciepło.
Jest szczęśliwa - ma tam braciszka, mnóstwo przestrzeni, wiele ciekawych rzeczy do oglądania (są tam krowy, kaczki, kury i zagajniki leśne), no i poczciwych właścicieli. Chciałabym, żeby każdy mój pies trafił do takiego miejsca! :lol:

Posted

weszka napisał(a):
Może by tytuł wątku zmienić na bardziej dramatyczny??? Sama już nie wiem co się musi stać żeby ludziom którzy mają warunki na przygarnięcie psa (choćby na DT) zmiękły serca... :(

Daj ja do mnie ;) Ays sie zaopiekuje,potem pojdzie na tymczas do Asi a potem ja przejade pół Polski zeby dowiezc do nowego domu;) ;) z rozpaczajacym serduszkiem (przepraszam za off-a)
Erka jakieś wiadomosci od Megi ?
Moze jakies fotki dajcie nowe ?

Psiaki w góre hop

Posted

Usiu , dzwoniłam dzisiaj do nowego domku Megan wszystko jest ok, chociaż jeszcze malutka trochę wystraszona, ale każdego dnia robi postepy. Zaprzyjażniła się z pieskiem tych państwa, z sunią yorkiem też już się bawią, chociaż na początku troszeczkę powarkiwały na siebie. Pani Teresa na razie nie ma dostepu do netu, ale obiecała wstawic jakies fotki Meganki.:lol:

Mag.do, czy mogłabys wstawic do pierwszego postu zdjęcie tego rudego szczeniaczka ode mnie z pracy i może jeszcze tą 6-mies. sunie wilczkowatą od Eruane.
Rudy szczeniaczek okropnie przestraszony, próbowałam go dzisiaj złapac i wsadzic do kojca,zeby go troche oswoic, ale nie dałam rady. Nic dziwnego , jak te hycle go łapały, to teraz będzie sie bał.

To się cieszę, że u Mony wszystko w porządku i mam nadzieję,że jej siostrzyczka tez w końcu znajdzie domek.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...