Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunieczki ze wsi jeszczae nie nadają się do adopcji:shake: . No oczywiście mogłyby juz isć do odpowiedzialnych, mądrych ludzi, ale widomo jak jest , większość chce miec bezproblemowego psiaka.:cool3:

Posted

erka napisał(a):
Sunieczki ze wsi jeszczae nie nadają się do adopcji:shake: . No oczywiście mogłyby juz isć do odpowiedzialnych, mądrych ludzi, ale widomo jak jest , większość chce miec bezproblemowego psiaka.:cool3:

Nadal unikają kontaktu z ludźmi?

Posted

Erka mam chętną z Kielc na szczeniaka tylko pieska, jakbyś słyszała o jakimś to daj znać, to byłby pierszy pies, chciałam nawet przekonać ją na suczkę ale u nas na razie takie dzikusy, chyba by sobie nie poradziła

Posted

Mam zdjęcia Mony (tam funkcjonuje jako Lira ;)) z nowego domku:

Może się przywitamy: jestem Lira ... a ja Grysik!:multi:

Tak, zdecydowanie śliczna jestem!

Zdjęcia rodzinne:

Posted

Na razie taka troszkę przestraszona, ale myślę,że już się rozkręciła.:lol:

Cały czas na domek czeka Lira, siostrzyczka Mony, Reksiu i dwie czarne sunieczki ze wsi.

Posted

Suńki ze wsi już troszkę odważniejsze. Wychodzą z budy na widok jedzenia, ale do człowieka jeszcze boja sie podchodzić.:roll:

Posted

erka napisał(a):
Suńki ze wsi już troszkę odważniejsze. Wychodzą z budy na widok jedzenia, ale do człowieka jeszcze boja sie podchodzić.:roll:

Czyli jest widoczny postęp. Będzie dobrze, na pewno już wkrótce będą się już nadawały do adopcji :)

Posted

erka napisał(a):
Wiekie dzięki Ulka18! :loveu:
A ile ma lat ten sympatyczny psiunio z Twojego podpisu?

Erko, to jest Steskniony. Ma okolo 4-5 lat. Bardzo mily i spokojny psiaczek z lekka nadwaga.

Posted

Szczenięta z Kielc potrzebują domków na stałe!

Ulka18:
Masz literówkę w imieniu psa, w bannerze. Tam jest napisane "Stęskoniony" ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...