Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłyśmy dzisiaj z Sagą86 u weta na szczepieniach z dwiema panienkami jw na zdjęciach.
Obie sunieczki bardzo milutkie, trzeba je tylko nauczyć chodzic na smyczkach.
Dobrze,że pomogła nam znajoma zawieźć psiurki samochodem, bo inaczej nie dałybysmy rady.
A wogóle to wyszłysmy dzisiaj z tej działki utytłane w błocie od stóp do głów:cool1:

Posted

Może pamiętacie zdjęcia Mony i Liry, jak trafiły do nas? Wyłysiałe, zawszone tak, że cała skóra "chodziła", wystraszone. Dzisiaj, to już zupełnie inne sunieczki. Sierść pięknie porosła , psychicznie też zupełnie co innego. Lira jest jeszcze troszkę nieśmiała, ale gdy będzie miała bliski kontakt z człowiekiem,z pewnością jej to minie.

Posted

[quote name='andzia69']to dodam jeszcze ja - 2-3 mies. sunie, której ktoś połamał szczękę i łapkę...

czy te psiko jest do adopcji?

a co z pozostalymi szczeniaczkami,wszystkie z pierwszej strony sa do adopcji? W jakim sa wieku mniej wiecej,poprosze o info

Posted

Miałam mieć dom tymczasowy dla tego kolaczka, ale chyba nic z tego i wylądował u mnie!
Nie moge go przetrzymać:shake:
Psiaczek poniewierał się, ostatnio jakieś dzieci go trzymały gdzieś na działce, później ich matka przyprowadziłago go do takiego ciecia, który mieszka w barakowozie i ma juz swojego psa. On chciał oddać go do schroniska.
Szczeniaczek ma ok. 3 mies., bardzo milutki.
Oto on:

Posted

Te czarne szczeniaczki ze wsi niestety nie pojechały do Krakowa. Dalej szukają domków! Sprawa bardzo pilna, bo ten facet je uśpi!!!:angryy:

Posted

Psiaczki hopsiamy do góry!
Szukamy super domków!!!

Erko czy ta sunia bokserkowata nie jest czasem w okolicach Dymin?
Bo w sobotę widziałam tam na podworku identyczną suńkę.
Może to ta sama?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...