erka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Byłyśmy dzisiaj z Sagą86 u weta na szczepieniach z dwiema panienkami jw na zdjęciach. Obie sunieczki bardzo milutkie, trzeba je tylko nauczyć chodzic na smyczkach. Dobrze,że pomogła nam znajoma zawieźć psiurki samochodem, bo inaczej nie dałybysmy rady. A wogóle to wyszłysmy dzisiaj z tej działki utytłane w błocie od stóp do głów:cool1:
saga_86 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 jak wróciłam do domu to zobaczyłam że na całej twarzy mam czarne kropki ziemi:lol: Zasługa Gizy;)
erka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Może pamiętacie zdjęcia Mony i Liry, jak trafiły do nas? Wyłysiałe, zawszone tak, że cała skóra "chodziła", wystraszone. Dzisiaj, to już zupełnie inne sunieczki. Sierść pięknie porosła , psychicznie też zupełnie co innego. Lira jest jeszcze troszkę nieśmiała, ale gdy będzie miała bliski kontakt z człowiekiem,z pewnością jej to minie.
weszka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Są piękne :loveu: Jak się zmieniły :crazyeye: TYLKO DOMKÓW IM TRZEBA!!!
saga_86 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 http://www.allegro.pl/item171998905_szczeniaki_cudem_wyszly_z_nosowki_potrzebne_domy.html mają już allegro;)
Ariadna Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Erko prywatna wiadomosc od Ariadny czeka na ciebie w twojej skrzyneczce :cool3:
Ariadna Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='andzia69']to dodam jeszcze ja - 2-3 mies. sunie, której ktoś połamał szczękę i łapkę... czy te psiko jest do adopcji? a co z pozostalymi szczeniaczkami,wszystkie z pierwszej strony sa do adopcji? W jakim sa wieku mniej wiecej,poprosze o info
andzia69 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ariadna - ta sunieczka połamana ma już na szczęście domek! A wszystkie maluchy z 1 postu to są aktualne.
erka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ariadno, napisałam Ci pw. Jeszcze przybędzie jeden szczeniak! Jutro jadę po szczeniaka collie!
mag.da Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='erka'] Jeszcze przybędzie jeden szczeniak! Jutro jadę po szczeniaka collie! Już jest :iloveyou:
erka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Miałam mieć dom tymczasowy dla tego kolaczka, ale chyba nic z tego i wylądował u mnie! Nie moge go przetrzymać:shake: Psiaczek poniewierał się, ostatnio jakieś dzieci go trzymały gdzieś na działce, później ich matka przyprowadziłago go do takiego ciecia, który mieszka w barakowozie i ma juz swojego psa. On chciał oddać go do schroniska. Szczeniaczek ma ok. 3 mies., bardzo milutki. Oto on:
erka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Jeżeli ktoś może dać go na forum kolaków, albo na Allegro, to bardzo proszę.
erka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Mag.do, jednoczesnie wstawiłysmy go tutaj:razz: , ale to nie szkodzi. Może założe mu osobny wątek.
mag.da Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Ewa, saga już mu założyła, a iwop zaoferowała Allegro :) Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50221
saga_86 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Takie śliczności czekają, domki gdzie jesteście?:roll:
erka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Te czarne szczeniaczki ze wsi niestety nie pojechały do Krakowa. Dalej szukają domków! Sprawa bardzo pilna, bo ten facet je uśpi!!!:angryy:
erka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Przeróżne szczeniaczki , rasowe i urocze kundelki szukają domków!!!
kika22 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Psiaczki hopsiamy do góry! Szukamy super domków!!! Erko czy ta sunia bokserkowata nie jest czasem w okolicach Dymin? Bo w sobotę widziałam tam na podworku identyczną suńkę. Może to ta sama?
Recommended Posts