erka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 To jest właśnie ta sunia na zdjęciu, ona jest w bardzo dobrej kondycji, ma ok. 3 mies. Chciała ja zabrac jakas dziewczyna na wieś, ale pewnie wylądowała by u niej na łańcuchu. Zdjęcia maluszka zabiedzonego /on ma ok. 6 mies./ dopiero wyślę . Również tego drugiego też ok. 5 mies. psiaczka.
mag.da Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Dorothy']erka napiszesz cos? Tu są zdjęcia tych pozostałych psiaków: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33042&page=111
Dorothy Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 O Jezu. Czy ten chudziaczek ma DT? w ogole gdzie one sa te maluchy? D
anielica Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Słuchajcie, czy te psiaki z pierwszej strony są do adopcji? Nie ma przy nich żadnej adnotacji, więc nie wiem. Nasze dwie Lubelskie sunie - Muszka i Spinia oraz Leoś znalazły dom na allegro w kilka dni. Dlatego osobom zainteresowanym chcę pokazać inne pieski. Przed chwilą wysłałam Pani zainteresowanej Leonem tę sunię grubiutką z tej strony i tego szkielecika z innego wątku. Które pieski są jeszcze do adopcji? Do kogo podawać namiary? Acha, i czy pieski mają swoje osobne wątki, czy są wystawiane razem na allegro?
weszka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Anielica, wszystkie psiaki z pierwszej strony wątku są aktualne. Polecaj komu możesz :)
mag.da Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='anielica']Słuchajcie, czy te psiaki z pierwszej strony są do adopcji? Nie ma przy nich żadnej adnotacji, więc nie wiem. Nasze dwie Lubelskie sunie - Muszka i Spinia oraz Leoś znalazły dom na allegro w kilka dni. Dlatego osobom zainteresowanym chcę pokazać inne pieski. Przed chwilą wysłałam Pani zainteresowanej Leonem tę sunię grubiutką z tej strony i tego szkielecika z innego wątku. Które pieski są jeszcze do adopcji? Do kogo podawać namiary? Acha, i czy pieski mają swoje osobne wątki, czy są wystawiane razem na allegro? Wszystkie pieski z 1 str. tego wątku i z drugiego naszego zbiorowego (link w moim podpisie) szukają domów (dopisałam już adnotację). Jeśli chodzi o tego szkielecika, to nie wiem, czy już się nadaje do adopcji, podobno jest cały wyłysiały :shake: Ale to Erka może więcej powiedzieć. Namiary w ich sprawie podawaj do Erki: Tel. w sprawie adopcji - 0609 890 204 e-mail: jur.ewa@wp.pl Jeśli chodzi o Allegro, to wystawia je Ulka18, mają jedną wspólną aukcję, wyróżnioną.
anielica Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Uważam, że każdy psiak powinien mieć osobną aukcję, swój własny opis z cechami charakteru, usposobieniem (tyle, ile tylko można napisać) i kilkoma zdjęciami. Wiem, że pewnie zabierze to dużo czasu - robienie fotek i spisanie info o szczeniaczkach (nie śledzę wątku, więc nie wiem na ile macie do nich dostęp), ale naprawdę warto. Póki są małe. Nasze psinki dwie znalazły domy w dwa dni od rozpoczęcia aukcji. A przecież to zwykła kundliczki... Naprawdę warto. Pomyślcie o tym! Mogę pomóc w wystawianiu aukcji indywidualnych na allegro. Proszę tylko o pw. Będę osobom zainteresowanym moją Spinią (nie kończę aukcji) przesyłać informację o Waszych psiakach.
saga_86 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 anielica dziękujemy za zainteresowanie;) Ja ostatnio zrobiłąm aukcję dla Jaódki i Modeny a teraz dla Pigwy http://www.allegro.pl/item165564000_maly_szczeniak_grzeczna_dziewczynka_z_mieszkania.html ale nasze szczeniory są takie niepozorne , albo ktoś mnie musi nauczyć robić takich aukcji jak twoje:cool3:
anielica Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 wiesz co, bardzo ważny jest wiek sczeniaczka - tutaj trzeba działać szybko. same zachodzimy z Rybką w głowę jak to się stało, że nasze dziewczyny, w sumie bardzo podobne do Waszych, zwłaszcza Muszka - znalazły domy od ręki...:roll: może ja spróbuję napisać o którymś ze szczeniusiów? warto byłoby napstrykać im zdjęć - zwłaszcza zbliżeń, bo zdjęcia są bardzo ważne...
anielica Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 No to spróbowałam Lira: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=165571454
anielica Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 No i jeszcze druga próba: Misia - tak ją nazwałam (ta owczarkowata): http://www.allegro.pl/show_item.php?item=165575253
anielica Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 W razie gdyby trzeba było poprawić, proszę o pw :kciuki: :kciuki: :kciuki:
weszka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :kciuki::kciuki::kciuki: Może wreszczie się uda! Po prostu to kwestia szczęścia i trafienia akurat na kogoś kto szuka właśnie takiego pieska.
anielica Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 I ja tak myślę. Czasem chwyci tekst, czasem tytuł, zdjęcie, opis... Myślę jednak, że aukcje indywidualne mają większy sens. Człowiek nie wybiera spośród kilu (kilkunastu) psiaków, ale widzi tego jednego i zastanawia się właśnie nad nim...
stupid-girl Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 musi sie udać - kieleckie psy sa wspaniale :loveu: :loveu: :loveu: poznajecie te piekną pannice ??? :cool3: :cool3: :cool3:
anielica Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Śliczności :loveu: Oby i innym tak się poszczęściło...
erka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Nie mam dobrych wieści. Modena, cudowna , młodziutka sunieczka, wulkan energii juz za TM.:-( :-( :-( Miała coraz częściej pojawiające się ataki padaczki. I zaczęło sie to dopiero cztery dni temu. Niestety ta infekcja, która miała bardzo niespecyficzne objawy i lekarze mówili o kaszlu kenelowym ,okazała się nosówką. Z innymi szczeniaczkami , które też przechodziły ta infekcję jest wszystko w porządku, ale na razie wstrzymujemy się z ich adopcją. Musimy je obserwowac. Natomiast szczeniaczki, które przebywały w innym miejscu, czyli Pigwa, Pegi/5-mies. bez oczka/ oraz te ostatnio przybyłe -3mies. ON-kowata i dwa wilczkowate są jak najbardziej do adopcji. Dorothy, co chcesz wiedzieć o tych psiakach, czy masz jakis domek na oku? Anielica, bardzo dziękujemy za pomoc. Jedno sprostowanie, nasze psiaki nie są w schronisku, one są przechowywane u prywatnych osób, w domach i na działkach. No i w związku z tym , o czym pisałam wcześniej Lira na razie nie jest do adopcji. Natomiast ta 3-mies. ON-ka i ten szkielecik wyłysiały sa w tej chwili pod Kielcami przy hotelu, gdzie zostały podrzucone. Są pod opieką dziewczyny, która tam pracuje, ale nie wiadomo, czy kierownictwo pozwoli im tam długo zostać. Ten drugi psiaczek tez jest w tej chwili pod Kielcami, na terenie firmy pod opieką naszej znajomej .
saga_86 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Pigunia:loveu:Miały być ładniejsze zdjęcia to są! Piga to wielbicielka książek, pani Ania pokazała mi jak wyglądają książki wypożyczine z biblioteki po wizycie Pigi, to już nie są ksiązki :lol: , nie wspominając o tym że od 2 dni ma już trzecią parę rękawiczek, bo Piga wyciąga je z szuflady i zdjada:evil_lol: A na zdjęciach wygląda na takiego aniołka:lol:
Ulka18 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Biedna Modena ['] ['] ['] Aukcje kieleckich psiakow obejrzalo ponad 3500 osob, do konca jeszcze 3 dni. Czy jakiegos szczeniaczka nalezaloby z niej usunac? Modenki juz nie ma na niej :shake: http://www.allegro.pl/item162396695_malenkie_szczeniaczki_i_ich_mamy_szukaja_domow.html
Ulka18 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Anielico, ja zrobilam aukcje zbiorcza kieleckich psiakow, ale chyba Weszka wystawiala indywidualnie. I Saga86. Trzeba by sprawdzic.
weszka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [*] Modenko :( śliczna suniu jakie to smutne :(
weszka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ulka18 napisał(a):Anielico, ja zrobilam aukcje zbiorcza kieleckich psiakow, ale chyba Weszka wystawiala indywidualnie. I Saga86. Trzeba by sprawdzic. Ja mam aukcje starachowicko-skarżyskie. Nie mam kieleckich psiaków.
Recommended Posts