Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Modena jest wspaniałą sunią :loveu: Cały czas się we mnie wtulała, a potem pchała się do mojego mieszkania, a gdy już weszła nie chciała wyjść :) Jest naprawdę super i mam nadzieję, że w końcu los się do niej uśmiechnie i skradnie serce komuś tak szybko jak skradła mi :D Trzymam za nią kciuki :kciuki:

Później zamieszczę wszystkie fotki Modeny jakimi dysponuję.
Pozdrawiam! ;)

Posted

Słuchajcie , nie ma powodów do obaw. Evel , wszystko było pod kontrolą.
Do mnie dzwoniła matka tej dziewczyny pytając o Modenę. Skierowałam ja do Elwiry. Miała przyjśc po nia po południu, ale przyszła w końcu sama dziewczyna. Ponieważ mieszka tuz koło mnie ,Elwira wydała jej sunię , ja miałam iść tam podpisać umowę, gdyby sunia miała zostać. Bo mówiła od razu, że nie wie, czy jej 4-letni braciszek nie będzie zbytnio Modeny "molestował".
Okazało sie,że jednak ze względu ta tego chłopca nic z tego nie wyjdzie, więc od razu zadzwoniła, że jednak musi sunie oddać. Ja ja wzięłam i odwiozłam do Elwiry.
Zupełnie niepotrzebny ten alarm.

Modenka przez pół godziny pobytu u mnie chciała roznieść chałupe razem z moimi sukami, istne szaleństwo :diabloti: . Nawet sekundy nie była w bezruchu, tak ,żeby jej zrobic zdjęcie.

Posted

a mi tylko te ostatnie zdjecie Modeny sie pokazuje ..

lo niech mnie licho, jakie ono ogromne.Prosze o zmniejszenie,bo ja ciamajda nie dam sama rady

Posted

Witaj Ariadno, dawno Cię nie było :lol:

Rzeczywiście zdjęcia nie otwierają się.
Mag.da, a czy nie dostałas ode mnie zdjęć Modenki z jej pobytu u mnie?

Dzisiaj facet ze Skarżyska pytał o Modene, bedzie jeszcze dzwonił, zobaczymy...

Pisałam już o tym na wątku ogólnym, niestety Ruben odszedł za TM:-( :-( .

Z resztą szczeniaków Misi jest na razie wszystko dobrze. Maja byc teraz szczepione i trzeba je potem odizolować, a tu nie ma gdzie....:shake:

Inne nasze szczeniaczki, czyli córeczki Newy - Jagódka, Pigwa oraz Modena i Pegi/suńka bez oczka/zdrowe.
I jeszce do adopcji została chyba jedna sunia u Gema, jeżeli Taminę zawiezie dzisiaj na Sląsk.

Posted

Byłam dziś u Pigwy:loveu: Toż to aniołecek maly jest! Pikulinka będzie sunią poniżej kolanka, całkiem spokojną, wychowaną w mieszkaniu, kochającą człowieka.Pcha się dzielnie na kolanka, ale nie jest tak uciążliwa w tym jak jej mamcia:lol: Jest jeszcze troszkę nieśmiała, boi się lampy blyskowej.Zdjęć mam tyle, że nie wiedziałam które wybrać, to wkleję wszystkie:evil_lol:

Posted

A Pigwunia mi przypomina troszkę Zuzię. Wam też?
Pani Ania mówi, że ona jest brzydka i będzie ciężko o domek dla niej, a ja myślę ,że domek to sam przyjdzie po taką słodzinkę:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...