Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

Posted

mag.da napisał(a):
Lamia2, może poprostu podaj tej Pani nr tel. Erki i wtedy najlepiej się umówią (jest w pierwszym poście).

Dzięki Mag.da, Erka nie odbiera (nagrałam się), jest 21.00 na jazdę z Warszawy do Kielc chyba trochę za późno :-(

Pozostaje mi tylko czekać na fotki :-(

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I niech nie jedzie sama!! Ktoś potrzebny do pomocy przy małym a do jutra chyba jakoś nie znikną maluchy:)
Trzymam kciuki bo ja tu ledwo żyje odkąd zobaczyłam tą sunie

Posted

Tigress napisał(a):
I niech nie jedzie sama!! Ktoś potrzebny do pomocy przy małym a do jutra chyba jakoś nie znikną maluchy:)
Trzymam kciuki bo ja tu ledwo żyje odkąd zobaczyłam tą sunie

A gdzie ma jechać, do Kielc i co dalej?

Posted

saga_86 napisał(a):
Erka pokieruje gdzie dokładnie, chyba trzeba się z nią umówić, żeby była przy oddaniu szczeniaka.

Erka oddzwoniła :lol: czekamy na fotki, myślę, że będzie O.K.

Posted

Ciężką noc mam za sobą, zmęczona jestem że ledwo żyje:) Całą noc łapałam onkowate szczeniory...........we śnie.
Ta sunia nawet w nocy spać mi nie daje. Lamia plissssss napisz czy pani dziś pojechała po malucha.

Posted

[quote name='Patia']Czy wszystkie szczeniorki z pierwszej strony są nadal do wzięcia? osobom chętnym przygarnąć szczenieta ode mnie , które jednak sie nie decydują , przewaznie ze wzgledu na wielkośc , podsylam zdjęcia z pierwszej strony.

Patia - dzięki!!! Podsyłaj bo wiesz jak u nas z adopcjami:-(:-(
a te maluszki russelowate są chore:placz::placz::placz: erka jest z nimi u weta - są pod kroplówkami!!!!

Posted

Miałam dziś urwanie głowy w pracy, że nawet na forum nie miałam kiedy wejść, wracam do domu .... a tu nici fotek nie ma.

Pani dzwoni (boję się już odbierać) coraz bardziej rozgoryczona...
co mam robić?

dziewczyny będą te fotki? co ja mam mówić?

Posted

mag.da napisał(a):
Lamia, właśnie je dostałam, już wysyłam na adres, który masz w podpisie.

O Matko, dzięki, w samą porę (przed chwilą wyświetlił mi się Pani numer, ale nie odebrałam, bo nie wiem co powiedzieć) .....:modla: :modla: :modla:

Posted

[quote name='Ulka18']
Moze inna psina znalazlaby tam domek?

Ula to białe maleństwo jest cudne, może wysłać pani, jak sądzisz ...
czy lepiej nie robić zamieszania?

Posted

[quote name='mag.da']Są już zdjęcia wszystkich Misiowych dzieci na 1 str.

Lamia, jeśli myślisz o tym piesku, to on już ma dom, nie wysyłaj.

Tak, właśnie o nim myślałam :) O.K. nie wysyłam :)

Posted

No to wszystko się wyjaśniło, telefon który był od Pani (ten którego nie odebrałam) był z pytaniem co ona ma robić bo właśnie jest na bazarze, gdzie sunia stróż (kundelek + rotek i tatuś kundelek) ma szczeniaczki i ona właśnie bierze jednego.

Gdy zadzwoniłam do pani, powiedziała, że ma już na kolanach pieska (razem ustaliłyśmy że to chłopak) ... no i to by było na tyle ....

Dzięki wszystkim za pomoc, ale tak czasem bywa, gdy ktoś jest bardzo zdeterminowany, że trzeba pomóc i to natychmiast. W sumie dobrze, że choć jednemu bazarowemu się udało.

Posted

[quote name='andzia69']to dodam jeszcze ja - 2-3 mies. sunie, której ktoś połamał szczękę i łapkę...

sunia znalazla dom!!!! mam nadzieję,że nie wróci.... będzie mieszkać w bloku!

Posted

andzia69 napisał(a):
sunia znalazla dom!!!! mam nadzieję,że nie wróci.... będzie mieszkać w bloku!

Cudowna wiadomość, ona mi szczególnie zaległa na sercu (zrobiłam już nawet ogłoszenia) .... coś dzisiaj wszystko jakoś bez mojego udziału się dzieje ...

Posted

erka napisał(a):
Szkoda lamia2, ale cóz, dobrze ,że inny biedaczek uratowany.:lol: Jakbys jeszcze miała jakis dobry domek, to daj znac.

No jasne, teraz już wiem co i jak, następnym razem pójdzie sprawniej :)

Posted

Erka ma wszystkie namiary od allegrowiczow, ktorzy zdecyduja sie napisac. Nie wiem czy to powazne oferty czy tylko takie luzne zapytania.
Wejsc na aukcji allegro jest sporo. Obserwatorow 4 sztuki.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...