lamia2 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 mag.da napisał(a):Lamia2, może poprostu podaj tej Pani nr tel. Erki i wtedy najlepiej się umówią (jest w pierwszym poście). Dzięki Mag.da, Erka nie odbiera (nagrałam się), jest 21.00 na jazdę z Warszawy do Kielc chyba trochę za późno :-( Pozostaje mi tylko czekać na fotki :-(
Tigress Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 I niech nie jedzie sama!! Ktoś potrzebny do pomocy przy małym a do jutra chyba jakoś nie znikną maluchy:) Trzymam kciuki bo ja tu ledwo żyje odkąd zobaczyłam tą sunie
lamia2 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Tigress napisał(a):I niech nie jedzie sama!! Ktoś potrzebny do pomocy przy małym a do jutra chyba jakoś nie znikną maluchy:) Trzymam kciuki bo ja tu ledwo żyje odkąd zobaczyłam tą sunie A gdzie ma jechać, do Kielc i co dalej?
saga_86 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Erka pokieruje gdzie dokładnie, chyba trzeba się z nią umówić, żeby była przy oddaniu szczeniaka.
lamia2 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 saga_86 napisał(a):Erka pokieruje gdzie dokładnie, chyba trzeba się z nią umówić, żeby była przy oddaniu szczeniaka. Erka oddzwoniła :lol: czekamy na fotki, myślę, że będzie O.K.
Tigress Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ciężką noc mam za sobą, zmęczona jestem że ledwo żyje:) Całą noc łapałam onkowate szczeniory...........we śnie. Ta sunia nawet w nocy spać mi nie daje. Lamia plissssss napisz czy pani dziś pojechała po malucha.
Ulka18 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Od: quest@list.pl Do: urszula1813@o2.pl Temat: Pytanie o przedmiot: Maleńkie szczeniaczki i ich mamy szukają domów (numer: 157200008) Data: 17 stycznia 2007 13:20 Wiadomość od: questsoft (220) Strona z przedmiotem: Maleńkie szczeniaczki i ich mamy szukają domów Treść wiadomości: a ten bialy piesek tez jest do adopcji ?? prosze o odpis na kate@exclusive.pl Moze inna psina znalazlaby tam domek?
andzia69 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Patia']Czy wszystkie szczeniorki z pierwszej strony są nadal do wzięcia? osobom chętnym przygarnąć szczenieta ode mnie , które jednak sie nie decydują , przewaznie ze wzgledu na wielkośc , podsylam zdjęcia z pierwszej strony. Patia - dzięki!!! Podsyłaj bo wiesz jak u nas z adopcjami:-(:-( a te maluszki russelowate są chore:placz::placz::placz: erka jest z nimi u weta - są pod kroplówkami!!!!
lamia2 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Miałam dziś urwanie głowy w pracy, że nawet na forum nie miałam kiedy wejść, wracam do domu .... a tu nici fotek nie ma. Pani dzwoni (boję się już odbierać) coraz bardziej rozgoryczona... co mam robić? dziewczyny będą te fotki? co ja mam mówić?
mag.da Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Lamia, właśnie je dostałam, już wysyłam na adres, który masz w podpisie.
lamia2 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 mag.da napisał(a):Lamia, właśnie je dostałam, już wysyłam na adres, który masz w podpisie. O Matko, dzięki, w samą porę (przed chwilą wyświetlił mi się Pani numer, ale nie odebrałam, bo nie wiem co powiedzieć) .....:modla: :modla: :modla:
mag.da Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Zaraz powstawiam wszystkie zdjęcia do 1 postu, tylko muszę pozmniejszać. A na początek huskowata Reza:
lamia2 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Ulka18'] Moze inna psina znalazlaby tam domek? Ula to białe maleństwo jest cudne, może wysłać pani, jak sądzisz ... czy lepiej nie robić zamieszania?
mag.da Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Są już zdjęcia wszystkich Misiowych dzieci na 1 str. Lamia, jeśli myślisz o tym piesku, to on już ma dom, nie wysyłaj.
lamia2 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='mag.da']Są już zdjęcia wszystkich Misiowych dzieci na 1 str. Lamia, jeśli myślisz o tym piesku, to on już ma dom, nie wysyłaj. Tak, właśnie o nim myślałam :) O.K. nie wysyłam :)
lamia2 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 No to wszystko się wyjaśniło, telefon który był od Pani (ten którego nie odebrałam) był z pytaniem co ona ma robić bo właśnie jest na bazarze, gdzie sunia stróż (kundelek + rotek i tatuś kundelek) ma szczeniaczki i ona właśnie bierze jednego. Gdy zadzwoniłam do pani, powiedziała, że ma już na kolanach pieska (razem ustaliłyśmy że to chłopak) ... no i to by było na tyle .... Dzięki wszystkim za pomoc, ale tak czasem bywa, gdy ktoś jest bardzo zdeterminowany, że trzeba pomóc i to natychmiast. W sumie dobrze, że choć jednemu bazarowemu się udało.
andzia69 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a maluszki podrzucone te 3-kolorki bardzo, bardzo chore:placz::placz::placz: Kto nam pomoże - nie dajemy rady ogarnąć tyle psich nieszczęść:placz:
andzia69 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='andzia69']to dodam jeszcze ja - 2-3 mies. sunie, której ktoś połamał szczękę i łapkę... sunia znalazla dom!!!! mam nadzieję,że nie wróci.... będzie mieszkać w bloku!
lamia2 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 andzia69 napisał(a):sunia znalazla dom!!!! mam nadzieję,że nie wróci.... będzie mieszkać w bloku! Cudowna wiadomość, ona mi szczególnie zaległa na sercu (zrobiłam już nawet ogłoszenia) .... coś dzisiaj wszystko jakoś bez mojego udziału się dzieje ...
erka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Szkoda lamia2, ale cóz, dobrze ,że inny biedaczek uratowany.:lol: Jakbys jeszcze miała jakis dobry domek, to daj znac.
lamia2 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 erka napisał(a):Szkoda lamia2, ale cóz, dobrze ,że inny biedaczek uratowany.:lol: Jakbys jeszcze miała jakis dobry domek, to daj znac. No jasne, teraz już wiem co i jak, następnym razem pójdzie sprawniej :)
Ulka18 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Erka ma wszystkie namiary od allegrowiczow, ktorzy zdecyduja sie napisac. Nie wiem czy to powazne oferty czy tylko takie luzne zapytania. Wejsc na aukcji allegro jest sporo. Obserwatorow 4 sztuki.
Recommended Posts