andzia69 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Olu - dzięki:loveu::loveu::loveu: erka - dzwoniłeś do tego pana???
Tigress Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Dziewczyny może macie jakiegoś szczeniora ktory wyrośnie na duuuuużego psa? Lamia2 szuka psiaka, ma być chłopak i duży. Może jakiemuś by się udało a transport z kielce nie taki straszny bo mam znajomego który co tydzień w poniedziałki jeżdzi do warszawy. Jeśli będzie jakiś odpowiedni maluch wklejcie tu zdjęcie prosze:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38151&page=3
saga_86 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Mag.da już tam wstawiła Modenę i link do wątku. Żadnego odzewu nie było, niestety:roll:
Tigress Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Widziałam sunie, ale do wątku tego podczepiła się Lamia2 , ona szuka chłopaka który będzie naprawde duży. Trzeba zerknąć na ostatnie strony to będzie jasne
erka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jak to Modenę, przecież to malutka sunieczka. Wilczkowate szczeniaczki Misi tez nie będą bardzo duże. Andziu69, dzisiaj był ten facet z Końskich. Szczeniaczek chyba nie bardzo mu sie podobał. Chciał do budy Gizę, a to jest krótkowłosa sunia z mieszkania i nigdy nie wydamy jej do budy. O szczeniaczka Soni - maleńkiego Dżekusia dzwonił dzisiaj facet z Krakowa i chciał go zabrać . Ale Dżekus nie za bardzo sie czuje, dzisiaj prawie nic nie chce jeść:-(
erka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ale znajoma ma do wydania 7-miesięcznego ON-ka do wydania.
mag.da Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 erka napisał(a):Jak to Modenę, przecież to malutka sunieczka. Wilczkowate szczeniaczki Misi tez nie będą bardzo duże. Bo w tym wątku początkowo poszukiwany był szczeniak bez względu na wielkość, a dopiero później dołączyła do niego druga osoba szukająca szczeniaka, który urośnie duży.
Tigress Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :multi::multi:Ej kielczanki:) Spodobał się szczeniorek od was więc niech ktoś zerknie na wątek to trzeba chyba jakoś dogadac transport niedługo:) http://www.dogomania.pl/forum/showth...t=38151&page=3
lamia2 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Witam, to ja podczepiłam się pod wątek o szczeniakach, dostałam taką oto fotkę od Sagii i przesłałam ją do zainteresowanych Państwa :) Dziś zadzwonili zakochani w maluchach, marzą o chłopczyku, mam nadzieję, że uda mi się umówić na kontrolę przedadopcyjną i jeśli wszytsko będzie O.K. liczę na pomoc Tigress w transporcie. Dziewczyny czy macie jakieś fotki malucha, bardzo im się podoba ten z prawej :)
erka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Tigress, zapytałam na tamtym wątku, czy to na pewno o naszego chodzi, bo mało go widać w tej budzie. Ta troche o wyglądzie hyskie,go, to sunia. POstaram sie jeszcze zrobic zdjęcia, problem jest w tym,że jak wychodze z pracy to juz jest ciemno.
erka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 No właśnie lamia2 odpowiedziałaś mi na pytanie. Ten z prawej to sunia. Ale postaram sie zrobic zdjęcie chłopczykowi.
Tigress Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 O matko........ja z opisu pod zdjęciem zrozumiałam tez że to chłopak. Kurdeeeeee Lamia może wezmą pannę skoro już się zakochali? A jest śliczna.
lamia2 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Tigress napisał(a):O matko........ja z opisu pod zdjęciem zrozumiałam tez że to chłopak. Kurdeeeeee Lamia może wezmą pannę skoro już się zakochali? A jest śliczna. Chorobcia tez myślałam, że ten z prawej to chłopak. Już do nich dzwonię ....
Tigress Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jesuuuuuuu trzymam kciuki żeby milość do psiaka wzieła góre nad jajeczkami:)
lamia2 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Usłyszałam "ojej jaka szkoda, a on ma taki męski pysio", a potem "a czy byłoby dużym problemem poprosić o fotki chłopczyka?" dziewczyny, co mam powiedzieć, że będą ... ?
andzia69 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 lamia - powiedz ,że będą!!!! Moze jakoś ktos podjedzie i pstryknie każdemu z kolei fotki - bo tak najlepiej by było!
lamia2 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Błagam o wybaczenie ale narozrabiałam okropnie, zaczęłam Pani opowiadać o wyższości suniek nad samcami i pani dała się przekonać, ale .... mówi, że jak ma to być sunia to tylko Aria którą Rybc!a wstawiła do wątku, chyba z Korabiewickiego schroniska. Przepraszam, chciałam dobrze.
olaitomek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 tak się zastanawiam, skoro suczka im się spodobała, to może trzeba ich "uświadomić" w kwestii sterylizacji? i wtedy nie ma żadnych "kłopotów"... no chyba, że zdecydują się na pieska, przynajmniej jeden z maluchów będzie miał dom trzymam kciuki :thumbs:
lamia2 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 olaitomek napisał(a):tak się zastanawiam, skoro suczka im się spodobała, to może trzeba ich "uświadomić" w kwestii sterylizacji? i wtedy nie ma żadnych "kłopotów"... no chyba, że zdecydują się na pieska, przynajmniej jeden z maluchów będzie miał dom trzymam kciuki :thumbs: Właśnie głównym argumentem była sterylizacja i koniec z chorbami, cieczką itd. to własnie sterylka zadecydowała o tym, że wezmą sunię. Choroba tak mi przykro, że nie panna huskowata :-(
olaitomek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 szkoda, że kieleckim sierotkom nie udało się tym razem... ale dobrze, ze jakiś inny psiak znalazł dom :multi:
erka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Zadałam pytanie na tamtym wątku, ale juz wszystko jasne, niestety :shake:
Tigress Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Lamia może zmienią zdanie;) Chłopaka też można ciachnąć:)
Recommended Posts