Jump to content
Dogomania

Szczenięta z Kielc - proszą o domy. NOWE - PILNIE DT! - str. 1

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam sunie, ale do wątku tego podczepiła się Lamia2 , ona szuka chłopaka który będzie naprawde duży. Trzeba zerknąć na ostatnie strony to będzie jasne

Posted

Jak to Modenę, przecież to malutka sunieczka.
Wilczkowate szczeniaczki Misi tez nie będą bardzo duże.

Andziu69, dzisiaj był ten facet z Końskich. Szczeniaczek chyba nie bardzo mu sie podobał. Chciał do budy Gizę, a to jest krótkowłosa sunia z mieszkania i nigdy nie wydamy jej do budy.

O szczeniaczka Soni - maleńkiego Dżekusia dzwonił dzisiaj facet z Krakowa i chciał go zabrać . Ale Dżekus nie za bardzo sie czuje, dzisiaj prawie nic nie chce jeść:-(

Posted

erka napisał(a):
Jak to Modenę, przecież to malutka sunieczka.
Wilczkowate szczeniaczki Misi tez nie będą bardzo duże.

Bo w tym wątku początkowo poszukiwany był szczeniak bez względu na wielkość, a dopiero później dołączyła do niego druga osoba szukająca szczeniaka, który urośnie duży.

Posted

Witam, to ja podczepiłam się pod wątek o szczeniakach, dostałam taką oto fotkę od Sagii i przesłałam ją do zainteresowanych Państwa :)

Dziś zadzwonili zakochani w maluchach, marzą o chłopczyku, mam nadzieję, że uda mi się umówić na kontrolę przedadopcyjną i jeśli wszytsko będzie O.K. liczę na pomoc Tigress w transporcie.
Dziewczyny czy macie jakieś fotki malucha, bardzo im się podoba ten z prawej :)

Posted

Tigress, zapytałam na tamtym wątku, czy to na pewno o naszego chodzi, bo mało go widać w tej budzie.
Ta troche o wyglądzie hyskie,go, to sunia.
POstaram sie jeszcze zrobic zdjęcia, problem jest w tym,że jak wychodze z pracy to juz jest ciemno.

Posted

O matko........ja z opisu pod zdjęciem zrozumiałam tez że to chłopak. Kurdeeeeee Lamia może wezmą pannę skoro już się zakochali? A jest śliczna.

Posted

Tigress napisał(a):
O matko........ja z opisu pod zdjęciem zrozumiałam tez że to chłopak. Kurdeeeeee Lamia może wezmą pannę skoro już się zakochali? A jest śliczna.

Chorobcia tez myślałam, że ten z prawej to chłopak. Już do nich dzwonię ....

Posted

Usłyszałam "ojej jaka szkoda, a on ma taki męski pysio", a potem
"a czy byłoby dużym problemem poprosić o fotki chłopczyka?"

dziewczyny, co mam powiedzieć, że będą ... ?

Posted

Błagam o wybaczenie ale narozrabiałam okropnie, zaczęłam Pani opowiadać o wyższości suniek nad samcami i pani dała się przekonać, ale .... mówi, że jak ma to być sunia to tylko Aria którą Rybc!a wstawiła do wątku, chyba z Korabiewickiego schroniska.

Przepraszam, chciałam dobrze.

Posted

tak się zastanawiam, skoro suczka im się spodobała, to może trzeba ich "uświadomić" w kwestii sterylizacji?

i wtedy nie ma żadnych "kłopotów"...

no chyba, że zdecydują się na pieska, przynajmniej jeden z maluchów będzie miał dom

trzymam kciuki :thumbs:

Posted

olaitomek napisał(a):
tak się zastanawiam, skoro suczka im się spodobała, to może trzeba ich "uświadomić" w kwestii sterylizacji?

i wtedy nie ma żadnych "kłopotów"...

no chyba, że zdecydują się na pieska, przynajmniej jeden z maluchów będzie miał dom

trzymam kciuki :thumbs:

Właśnie głównym argumentem była sterylizacja i koniec z chorbami, cieczką itd. to własnie sterylka zadecydowała o tym, że wezmą sunię.

Choroba tak mi przykro, że nie panna huskowata :-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...