Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

..no Makulka to mogloby byc rozwiazanie, ale gorzej jak znajdzie sie czlowiek ktory chcialby przygarnac psinke a psinki nie bedzie..
poki co mam na glowie Miske ze swojego podpisu :( i nie wiem jak pogodzic kilka problemow na raz :(

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MagYa ja Cię podziwiam wiesz.... i mówię zupełnie szczerze... Wiecie ja myślę, że warto się zdecydować czy szukamy domu jak pies jest tam i potem zabieramy z awanturą lub bez czy odrazu zabieramy i potem szukamy... bo jakoś mi żal ją tam zostawić:-(

Posted

E to nie problem ,jak jej nie bedzie to wcisniemu innego psa,a tak na poważnie to jestem za opcją nich tam zostanie i szukajmy jej domu ,tylko potrzebne fotki:cool3:

Posted

makulka napisał(a):
E to nie problem ,jak jej nie bedzie to wcisniemu innego psa,a tak na poważnie to jestem za opcją nich tam zostanie i szukajmy jej domu ,tylko potrzebne fotki:cool3:

haha i ja z narazeniem swoich 4liter mam jechac jej robic foty? :) makulka :D no kochana jestes..hihi.. ale jak trzeba bedzie a przede wszystkim jak bedzie jak to no problem, bo zazawyczaj mam ze soba aparat.

..ciekawe czy pies bedzie jadl przez swieta - watpie..

Posted

Zabka dzisiaj spala metr od ruchliwej ulicy wojewodzkiej.. w dziurze po kaluzy.. :(
Jak widze jak sie biedna blaka za tym ogodzeniem z nosem przy ziemi szukajac jedzenia to serce mi sie kraja..

Posted

MagYa bardzo dziękujemy za karteczkę :loveu:
Są nowe fotki na stronce Maśki :) Kinga zapytaj się czemu ona taka pozapinana :eviltong: Szelki + smycz + obroża + smycz :eviltong:

Posted

A wiesz zdjęć jeszcze nie widziałam... ale ona chodzi taka pozapinana bo jak zobaczy kota to robi się Maśka guma.... kurczy się, zwija, podskakuje, wyciąga łeb z obrozy i byle kota dorwać... a Wujcio ma zapewniony joging za psem i kotem:p A tak w ogóle to chodzą z sunią na szkolenie :cool3: Są bardzo zadowoleni... mówią, że sunia się świetnie bawi, trochę energi straci no i się czegoś nauczy:lol:

Posted

[quote name='Negri']A wiesz zdjęć jeszcze nie widziałam... ale ona chodzi taka pozapinana bo jak zobaczy kota to robi się Maśka guma.... kurczy się, zwija, podskakuje, wyciąga łeb z obrozy i byle kota dorwać... a Wujcio ma zapewniony joging za psem i kotem:p A tak w ogóle to chodzą z sunią na szkolenie :cool3: Są bardzo zadowoleni... mówią, że sunia się świetnie bawi, trochę energi straci no i się czegoś nauczy:lol:
Chodzą do Kalisza? Podpytaj ile płacą :cool3: Dziwne, że do kotów taka cięta... jak była u Ulv to Ambera nie atakowała, jak u cioci Ulv też kotów nie ruszała... Podpowiedz im żeby zakupili szelki takiego typu

Bo z tych sie nie wyśliznie, tak jak z tych łódeczkowych - takie mają. Sprawdzone na mojej psicy.

Posted

śśśśśśśliczne zdjecia :)))) TZ mowi, -przeciez to takie male, skulone, z opuszczonym lebkiem bylo, a teraz?! :D

cudna jest! i najwazniejsze, ze szczesliwa!!!!!

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Żabka jest do "zabrania" od zaraz. Jest grzeczna sunia i przede wszsytkim piekną.. Ale nie ma sensu jej zabierac skoro nie ma domku a wokoło tyle bezdomnych psow. Sama nie wiem.. Boje sie tylko, ze kiedys skonczy tak samo jak Nela, z tym ze juz nikt jej nie pomoze..

• 1 year later...
Posted

Nie dlaczego ;) Sunia ma się świetnie:loveu: Przeprowadziła się właśnie z właścicielami do większego mieszkanka bliżej Odry.

Ostatnio widziałam ją na urodzinach u mojej Babci, jak wchodzi do jej mieszkania to od razu do lodówki leci :evil_lol: Wciąga wszystko jak odkurzacz, a jak babcia niosła blachę ciasta to Nela mało zawału nie dostała :evil_lol: A potem Nela razem z moją suką siedziały wymownie wpatrzone w talerzyk to dziadka to mojego taty i czekały na należne ciacho urodzinowe :evil_lol:

• 1 month later...