MagYa^^ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ..no Makulka to mogloby byc rozwiazanie, ale gorzej jak znajdzie sie czlowiek ktory chcialby przygarnac psinke a psinki nie bedzie.. poki co mam na glowie Miske ze swojego podpisu :( i nie wiem jak pogodzic kilka problemow na raz :( Quote
Negri Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 MagYa ja Cię podziwiam wiesz.... i mówię zupełnie szczerze... Wiecie ja myślę, że warto się zdecydować czy szukamy domu jak pies jest tam i potem zabieramy z awanturą lub bez czy odrazu zabieramy i potem szukamy... bo jakoś mi żal ją tam zostawić:-( Quote
makulka Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 E to nie problem ,jak jej nie bedzie to wcisniemu innego psa,a tak na poważnie to jestem za opcją nich tam zostanie i szukajmy jej domu ,tylko potrzebne fotki:cool3: Quote
MagYa^^ Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 makulka napisał(a):E to nie problem ,jak jej nie bedzie to wcisniemu innego psa,a tak na poważnie to jestem za opcją nich tam zostanie i szukajmy jej domu ,tylko potrzebne fotki:cool3: haha i ja z narazeniem swoich 4liter mam jechac jej robic foty? :) makulka :D no kochana jestes..hihi.. ale jak trzeba bedzie a przede wszystkim jak bedzie jak to no problem, bo zazawyczaj mam ze soba aparat. ..ciekawe czy pies bedzie jadl przez swieta - watpie.. Quote
Negri Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 No to zostaje nam czekać na fotki i założyć jakiś wątek.... i szukać, czekać Quote
MagYa^^ Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Zabka dzisiaj spala metr od ruchliwej ulicy wojewodzkiej.. w dziurze po kaluzy.. :( Jak widze jak sie biedna blaka za tym ogodzeniem z nosem przy ziemi szukajac jedzenia to serce mi sie kraja.. Quote
Negri Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz: Co mozemy zrobić?? Quote
Korenia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 MagYa bardzo dziękujemy za karteczkę :loveu: Są nowe fotki na stronce Maśki :) Kinga zapytaj się czemu ona taka pozapinana :eviltong: Szelki + smycz + obroża + smycz :eviltong: Quote
Negri Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 A wiesz zdjęć jeszcze nie widziałam... ale ona chodzi taka pozapinana bo jak zobaczy kota to robi się Maśka guma.... kurczy się, zwija, podskakuje, wyciąga łeb z obrozy i byle kota dorwać... a Wujcio ma zapewniony joging za psem i kotem:p A tak w ogóle to chodzą z sunią na szkolenie :cool3: Są bardzo zadowoleni... mówią, że sunia się świetnie bawi, trochę energi straci no i się czegoś nauczy:lol: Quote
Negri Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 http://www.tvk-gaj.pl/%7Emasia/ Łatwiej znaleźć;) Quote
Korenia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Negri']A wiesz zdjęć jeszcze nie widziałam... ale ona chodzi taka pozapinana bo jak zobaczy kota to robi się Maśka guma.... kurczy się, zwija, podskakuje, wyciąga łeb z obrozy i byle kota dorwać... a Wujcio ma zapewniony joging za psem i kotem:p A tak w ogóle to chodzą z sunią na szkolenie :cool3: Są bardzo zadowoleni... mówią, że sunia się świetnie bawi, trochę energi straci no i się czegoś nauczy:lol: Chodzą do Kalisza? Podpytaj ile płacą :cool3: Dziwne, że do kotów taka cięta... jak była u Ulv to Ambera nie atakowała, jak u cioci Ulv też kotów nie ruszała... Podpowiedz im żeby zakupili szelki takiego typu Bo z tych sie nie wyśliznie, tak jak z tych łódeczkowych - takie mają. Sprawdzone na mojej psicy. Quote
MagYa^^ Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 śśśśśśśliczne zdjecia :)))) TZ mowi, -przeciez to takie male, skulone, z opuszczonym lebkiem bylo, a teraz?! :D cudna jest! i najwazniejsze, ze szczesliwa!!!!! Quote
makulka Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Ojej Miska na szkoleniu???A co ona się taka niesłuchana zrobiła zeby ją szkolic? Quote
Negri Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Nie nie nie poszli z nią tak, żeby razem popracować ale pod okiem fachowca;) Quote
MagYa^^ Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Hej hej.. a co tam u naszej rudzielczyni? Pare dni temu widzialam jej 'siostre' z domu niewoli.. czyli Zabke. Tamta wciaz sliczna, kudlata i potargana.. Quote
Negri Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 U suńki wszystko ok, sporo przytyła od momentu gdy trafiła do wujaszka. A z Żabką kurcze można by coś zrobić.... tylko co:-( Quote
MagYa^^ Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Żabka jest do "zabrania" od zaraz. Jest grzeczna sunia i przede wszsytkim piekną.. Ale nie ma sensu jej zabierac skoro nie ma domku a wokoło tyle bezdomnych psow. Sama nie wiem.. Boje sie tylko, ze kiedys skonczy tak samo jak Nela, z tym ze juz nikt jej nie pomoze.. Quote
MagYa^^ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Żadnych świeżych informacji o Nelci? Czyżby coś się stało? :( Quote
Negri Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Nie dlaczego ;) Sunia ma się świetnie:loveu: Przeprowadziła się właśnie z właścicielami do większego mieszkanka bliżej Odry. Ostatnio widziałam ją na urodzinach u mojej Babci, jak wchodzi do jej mieszkania to od razu do lodówki leci :evil_lol: Wciąga wszystko jak odkurzacz, a jak babcia niosła blachę ciasta to Nela mało zawału nie dostała :evil_lol: A potem Nela razem z moją suką siedziały wymownie wpatrzone w talerzyk to dziadka to mojego taty i czekały na należne ciacho urodzinowe :evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 REWELA :D Teraz zaczynam pilne szukanie schronienia dla kolezanki Neli... Pies skonczy predzej czy pozniej (a raczej to pierwsze) tj. Nela.. pod kolami aut. Quote
Negri Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Nowe zdjęcia z buziakami dla wybawczyń od Nelki/Maśki <miniaturki, po kliknięciu będą duże> Quote
MagYa^^ Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 cuuuuuuuuuuudna :D Negri dzieki za zdjecia :))) szkoda tylko, ze Żabka nadal tam jest i marznie :((( Quote
Recommended Posts