Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na stronce są nowe fotki a pamiętacie jak pisałam, że się wygryza i chyba jakieś uczulenie... Sunia na gronkowca:p Teraz jakimiś tabletkami to leczą i jest lepiej....:roll:

Posted

Negri napisał(a):
na stronce są nowe fotki a pamiętacie jak pisałam, że się wygryza i chyba jakieś uczulenie... Sunia na gronkowca:p Teraz jakimiś tabletkami to leczą i jest lepiej....:roll:

Uuuuu... biedulka :( Ale dobrze, że jest lepiej!

Posted

Hmm a gdzie te zdjecia,bo ja niekumata jakas:roll: dokładnie musze pomyslec kiedy to było,na pewno przed Swiętami Bozego Narodzenia ,gdzies tak koło 12 grudnia ale dokładnie nie pamietam

Posted

UAAAAUUU :D
Jaki piekny pies!!! Fju Fjuuuu :D

A czy operowana lapka jest rzeczywiscie krutsza? Czy mozna by bylo tak jakos ujaac na zdjeciu aby bylo mozna skontrolowac lapeczke? (Bo..ciekawa jestem :P)

Negri, a jak ze sterylka?

Pozdraaaaaawiam i jeszcze raz dziekuje za pomoc WAM WSZYSTKIM :) !!!!

ps. a Żabki juz chyba nie ma.. nei widuje jej tam.. :(

Posted

Wiesz suczka biega, bawi się i dokazuje. Łapaka jest w pełni sprawna. Nie wiem czy krótsza ale dopytam się :p A co do sterylki to byli u weta i kazał im przyjść miesiąc czy tam 2 po cieczce. Ale cieczki nie ma:eviltong: Dlatego pytałam o te zastrzyki.... Czekamy a potem sterylka:p

Posted

..haha ogladam zdjecia ;D JAKA ONA WAŻNA na nich wszystkich :D koń by się uśmiał gdyby zobaczył tą Miśke sprzed paru m-cy i tą ze zdjec...
Boze jak cudownie!!!
Wiecie powiem nieskromnie...ale udalo mi sie uratowac chociaz jedno psie stworzenie :D :evil_lol:

Posted

Negri pozdrow wujostwo! KONIECZNIE! :)

Teraz na zmiane opon z zimowych na letnie juz nie pojade do tego ćwioka! Sama wezme lewarek i zmienie! Jemu moge conajwyzej gwoździe pod jego wlasnym domem wysypac.. (chociaz i tego szkoda..)

Posted

Jestem po prostu w szoku jaka zmiana :-o Maska u mnie jak była przez tydzien to jak zobaczyła aparat to spierdzielała...a tutaj jaka fotogeniczna modelka:loveu: :lol:

Posted

makulka napisał(a):
Jestem po prostu w szoku jaka zmiana :-o Maska u mnie jak była przez tydzien to jak zobaczyła aparat to spierdzielała...a tutaj jaka fotogeniczna modelka:loveu: :lol:

haha a to fakt.. pamietam jak robilam jej zdjecia aparatem w telefonie.. nie szlo dogonic jej ruchów. Chyba wie, ze jest podziwiana w swiatowej sieci internetowej ;) alllez bym tego potffora wysciskala :D

Posted

super! :D a widac, ze kapiele tak samo lubi jak moja Toska :D

mam wiadomosc.. nie wiem czy dobra nie wiem czy zla.. ale jest Żabka!
przejezdzalam ostatnio kolo gumiarza i widzialam taka biedna, zaniedbana, skoltlumiona Żabke..