Negri Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Hallllo:roll: to co robimy??? tą kasę naprawdę można przeznaczyś choćby na jakąś sterylkę:cool3: Quote
MagYa^^ Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 hallo, ja Was bardzo przepraszam. Internet mi odcielo!! ten cholerny wiatr :| macie moj nr tel! jesli ratowac trzeba zabe, jest ja gdzie umiescic (bo kasa jak rozumie jest;) - dzieku "wujciowi" od Neli) to dajcie znac na tel. Prosze.. W weekend jestem do dyspozycji. Quote
Negri Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Dziewczyny co z Żabą???? MagYa prosiła by coś w tej sprawie zacząć działać:roll: Quote
MagYa^^ Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 hop hop, czy mam zakladac Żabie wątek? Prosze o pomoc. Czy ratujemy psa? Quote
Korenia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Magda Ulv napisała mi, ze jej ciocia moze wziąć Żabę na hotelik :) Quote
makulka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Hurra to mozna działać ,jeśli będe potrzebna to moge pomóc Quote
Negri Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ja tez sie mogę włączyć.... nie mam pojęcia jak mogę pomóc ale mozecie na mnie liczyć:eviltong: ;) Quote
MagYa^^ Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 psa coprawda nie widze, ale moze ona po prostu chowa sie przed zimnem (mam nadzieje, ze przed zimnem, a nie dlatego, ze mam male..) potrzebowalabym pomocy, poniewaz moj TZ wyjechal na 2 tyg. sama nie dam rady. jesli ktoras z was reflektuje... macie moj tel. do 06.02 jestem na chorobowym, ale auta nie mam :( (inaczej auto jest, hamulcy brak:placz:) Quote
Korenia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 MagYa^^ napisał(a):psa coprawda nie widze, ale moze ona po prostu chowa sie przed zimnem (mam nadzieje, ze przed zimnem, a nie dlatego, ze mam male..) potrzebowalabym pomocy, poniewaz moj TZ wyjechal na 2 tyg. sama nie dam rady. jesli ktoras z was reflektuje... macie moj tel. do 06.02 jestem na chorobowym, ale auta nie mam :( (inaczej auto jest, hamulcy brak:placz:) Uuuu.... :( mam nadzieje, że sie wszystko uda... Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Negri! Podziekowania za te 150 zl! Przydadza sie na inne biedy. Pare zl poszlo na Ligote.. Ale jakby co pomoge ile moge :) Tylko ciotki drogie moje sie zastanowmy co do Żaby.. Zapraszam do mnie na herbatke i przedyskutujemy temat. Ino musicie pojazd zorganizowac. (Ja auto na warsztat oddaje w najblizszyw wolnym terminie - we wtorek :( ... ) Quote
Korenia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Czy mamy kogoś zmotoryzowanego na wątku ? Quote
Negri Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Nie ma za co...:roll: To wujcio mnie maltretował :evil_lol: Nie wiem czy ktoś widział nowe zdjęcia?? są na linku: http://www.tvk-gaj.pl/~admin/maska/20070114/ A co do zaby....:-( Ja samochód mam tylko latek i prawajazdy brak..... rany gdybym była starsza zakosiłabym samochód tacie...:-( A tak to kicha..... A gdzie ta bida przebywa?? Quote
Negri Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Super jeszcze nie ten link dałam :mad: To juz ten dobry: http://www.tvk-gaj.pl/~admin/maska/ w nim są inne linki a pod każdym nowe zdjęcia:p Te nowe są na dole:cool3: Quote
Magdina Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 czesc citeczki co tam słychac u Neli? troche byłam ostatnio mało altywna bo pomagam w naszej fundacji ale jak cos to chetnie pomoge i chetnie sie na kawe umówie:) Quote
Negri Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Nelka ma się naprawdę świetnie. Trafiła do psiego raju, jest kochana i rozpieszczana. Chodzi na spacerki a własciciele są zachwyceni ;) Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Zaba jest w Jelczu. Magdina a witamy ;) Mnie najpierw zbanowali i wszystkie przezemnie sledzona watki poszly w piz.u.. teraz odnalezc sie nie moge.. cos mam poprzestawiane, namotane, pozniej ukradli mi internet :P no i od 2 dni mam spowrotem :) uff.. ciezka byla droga, ale warto bylo ;) Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ..a zdjecia.... :D Boziu jak siem ciesze, ze to sie tak skonczylo :placz: ..i pomyslec, ze moja sierotka mogla z tym zlamaniem tkwic w tej umieralni w zimie i brudzie i glodzie.. Quote
Negri Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 No ale ma juz to za sobą i teraz ma kochająca rodzinę:lol: Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Zaba.. gdzie jestes? Nie widze jej tam... :( coprawda w dzien jadac, trudno mi cokolwiek wypatrzec, zas noca sama nie pojade.. Mam tylko nadzieje, ze nie dzieje sie spino z Toba nic zlego.. Wiecie dzisiaj na dg sledzilam watek bernardynki z Azylu z Zorach.. Piekna.. Cudowny pies, jak malowany.. Przestala jesc, gozej sie poczula i zostala "zlikwidowana".. Boze jak mozna :( ??? Jak??? Najlepiej pousypiajmy wszystkich chorych ludzi i glodnych tez..:placz: Quote
Negri Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Wiesz... jak tak pisałaś to przypomniała mi się akcja z mojej szkoły... :evil_lol: zbierałam kase na schronisko, podeszłam z puszką do faceta, który sprzedawał w sklepiku. A on na mnie z mordą, że te wszystkie psy powinni uśpić, że one brudzą i zanieczyszczają jego trawnik... normalnie mnie zatkało... koleś jeszcze cos tam pieprz.... a ja mu wyjechałam z tekstem "jak pana opóści rodzina to niech pana tez uśpią!!!!!!!!!> prawie u dyry wylądowałam a koles do końca szkoły patrzył ma mnie jak na psychola.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 hej, Nelka co u Ciebie panienko? Czy szykuje sie juz jakas sterylka? Jak lapeczka? Pozdrowienia dla wujostwa :) Quote
Negri Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 No właśnie sterylke mają umówianą 2 miesiące po cieczce <tak lekarz zalecił> Łapka już w 100% ok ale mała na jakąś alergię i linieje:-( Więc Wujek lata znowu do wetów:eviltong: Quote
MagYa^^ Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Trzymam kciucki za rodzinke Nelki :)))) Dajecie temu malemu rudemu przyjacielowi tyle szczescia.. to piekne :) Quote
Negri Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Nie wiem czy ktos tam zagląda więć przypomnę:mad: NOWE ZDJECIA SĄ JUŻ JAKIŚ CZAS :multi: :multi: :multi: http://www.tvk-gaj.pl/~admin/maska/20070220/ Quote
Recommended Posts