Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hallo, ja Was bardzo przepraszam. Internet mi odcielo!! ten cholerny wiatr :|
macie moj nr tel! jesli ratowac trzeba zabe, jest ja gdzie umiescic (bo kasa jak rozumie jest;) - dzieku "wujciowi" od Neli) to dajcie znac na tel. Prosze.. W weekend jestem do dyspozycji.

Posted

psa coprawda nie widze, ale moze ona po prostu chowa sie przed zimnem (mam nadzieje, ze przed zimnem, a nie dlatego, ze mam male..)

potrzebowalabym pomocy, poniewaz moj TZ wyjechal na 2 tyg. sama nie dam rady. jesli ktoras z was reflektuje... macie moj tel. do 06.02 jestem na chorobowym, ale auta nie mam :( (inaczej auto jest, hamulcy brak:placz:)

Posted

MagYa^^ napisał(a):
psa coprawda nie widze, ale moze ona po prostu chowa sie przed zimnem (mam nadzieje, ze przed zimnem, a nie dlatego, ze mam male..)

potrzebowalabym pomocy, poniewaz moj TZ wyjechal na 2 tyg. sama nie dam rady. jesli ktoras z was reflektuje... macie moj tel. do 06.02 jestem na chorobowym, ale auta nie mam :( (inaczej auto jest, hamulcy brak:placz:)

Uuuu.... :( mam nadzieje, że sie wszystko uda...

Posted

Negri! Podziekowania za te 150 zl! Przydadza sie na inne biedy. Pare zl poszlo na Ligote.. Ale jakby co pomoge ile moge :)
Tylko ciotki drogie moje sie zastanowmy co do Żaby.. Zapraszam do mnie na herbatke i przedyskutujemy temat. Ino musicie pojazd zorganizowac.
(Ja auto na warsztat oddaje w najblizszyw wolnym terminie - we wtorek :( ... )

Posted

czesc citeczki co tam słychac u Neli? troche byłam ostatnio mało altywna bo pomagam w naszej fundacji ale jak cos to chetnie pomoge i chetnie sie na kawe umówie:)

Posted

Zaba jest w Jelczu.
Magdina a witamy ;) Mnie najpierw zbanowali i wszystkie przezemnie sledzona watki poszly w piz.u.. teraz odnalezc sie nie moge.. cos mam poprzestawiane, namotane, pozniej ukradli mi internet :P no i od 2 dni mam spowrotem :) uff.. ciezka byla droga, ale warto bylo ;)

Posted

..a zdjecia.... :D Boziu jak siem ciesze, ze to sie tak skonczylo :placz: ..i pomyslec, ze moja sierotka mogla z tym zlamaniem tkwic w tej umieralni w zimie i brudzie i glodzie..

Posted

Zaba.. gdzie jestes? Nie widze jej tam... :( coprawda w dzien jadac, trudno mi cokolwiek wypatrzec, zas noca sama nie pojade..
Mam tylko nadzieje, ze nie dzieje sie spino z Toba nic zlego..

Wiecie dzisiaj na dg sledzilam watek bernardynki z Azylu z Zorach.. Piekna.. Cudowny pies, jak malowany.. Przestala jesc, gozej sie poczula i zostala "zlikwidowana".. Boze jak mozna :( ??? Jak??? Najlepiej pousypiajmy wszystkich chorych ludzi i glodnych tez..:placz:

Posted

Wiesz... jak tak pisałaś to przypomniała mi się akcja z mojej szkoły... :evil_lol: zbierałam kase na schronisko, podeszłam z puszką do faceta, który sprzedawał w sklepiku. A on na mnie z mordą, że te wszystkie psy powinni uśpić, że one brudzą i zanieczyszczają jego trawnik... normalnie mnie zatkało... koleś jeszcze cos tam pieprz.... a ja mu wyjechałam z tekstem "jak pana opóści rodzina to niech pana tez uśpią!!!!!!!!!> prawie u dyry wylądowałam a koles do końca szkoły patrzył ma mnie jak na psychola.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

No właśnie sterylke mają umówianą 2 miesiące po cieczce <tak lekarz zalecił> Łapka już w 100% ok ale mała na jakąś alergię i linieje:-( Więc Wujek lata znowu do wetów:eviltong:

• 2 weeks later...