Negri Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jak będę miała zdjęcia to odrazu wkleję:cool3: A wujek ciągle się śmieje z pozycji jakie przyjmuje w swoim posłaniu:evil_lol: Quote
Korenia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jak będzie lato koniecznie musimy się spotkać wszytskie na spacer !! Quote
Negri Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Nelka na spacerku:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: http://www.tvk-gaj.pl/~admin/maska/20070114/ Quote
makulka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 :laola: Nelka wygląda cudnie ,widać ze nowy domek jej słuzy!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Negri Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 www.tvk-gaj.pl/~admin/maska/ w tym linkuy znajdują sie poszczególne linki do zdjęć. Wszystkie zdjęcia będą trafiały na ta stronę i będą w osobnych linkach:cool3: W ostatnim są nowe :eviltong::multi: Quote
Negri Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 http://www.tvk-gaj.pl/~admin/maska/ jeszcze raz link bo poprzedni coś nawala:shake: Quote
MagYa^^ Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Nela juz bez gipsu śmiga? :D wooow super!!!! Quote
Negri Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Dzisiaj była na AR i jej ściągneli:loveu: Quote
MagYa^^ Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Przefajnie! Mam nadzieje, ze udalo sie odzyskac faktury za operacje, a jak nie to trudno. Quote
Korenia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 MagYa^^ będziesz miała teraz pretekst żeby mi pokazać Tośkę!! PRzyjedziesz w odwiedziny do Miśki, a że ona bardzo niedaleko mnie mieszka to wpadniesz też do nas :multi: Quote
ulvhedinn Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 To jak Miśka/Nela mieszka blisko Korenii, to może mamy następną kandydatkę do dogo-spacerów?:cool3: Quote
MagYa^^ Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Korenia napisał(a):MagYa^^ będziesz miała teraz pretekst żeby mi pokazać Tośkę!! PRzyjedziesz w odwiedziny do Miśki, a że ona bardzo niedaleko mnie mieszka to wpadniesz też do nas :multi: Korenia, ale ja sie nigdy nie wymigiwalam :P ;) Kiedys nawet przyjechalam, widzialam sie jeno z Agnieszka. Tosce sie doopki z domu ruszyc nie chce, leniwe takie, chasa tylko z dwojka mlodych, godni sasiadow:angryy: i pcha sie na kolana :P Ciekawe kto ja tego nauczyl ;) Quote
Magdina Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 kiedy wizytacjia u Miski? moze tez sie przyłącze:) Quote
Korenia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ulvhedinn napisał(a):To jak Miśka/Nela mieszka blisko Korenii, to może mamy następną kandydatkę do dogo-spacerów?:cool3: Ale nie uwieżycie teraz co wam powiem.... Pamiętacie Pimpka z krzywą nóżką ? Na dogo miał wątek - brała go dogomaniaczka... dzisiaj go spotkałam :crazyeye: I się okazało, że mieszka obok mnie .... :mdleje: Quote
Negri Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dostałam mega pytanie od wujka:evil_lol: Mianowicie kto płacił za operację Nelki ??? Quote
MagYa^^ Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Negri napisał(a):Dostałam mega pytanie od wujka:evil_lol: Mianowicie kto płacił za operację Nelki ??? Ja placilam a o co chodzi?:roll: Cos sie niezgadza?:oops: Rachunek byl wypisywany tez na mnie. Quote
Negri Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Spoko oko MagYa wszystko się zgadza;) Podaj mi na PW ile dokładnie zapłaciłaś i nr konta a Wujcio odda kase:p Quote
MagYa^^ Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ..tak sobie teraz przypomnialam ten pierwszy dzien jak zobaczylam Nele.. Pokrzywiona, polamana, chuda ze szczeniaczkiem.. Nie darowalabym sobie gdybym czegos nie zrobila, a jeszcze cioteczka Ulv mnie podkrecala ;) ze trzeba rudą kroic i skladac! Wiec zabralam, "pokroili", "poskladali", jezdzilysmy na zmiane opatrunku, odwiedzalismy z TZem Nele w hoteliku.. I jakos wszystko wyszlo na prosta.. I nawet nie wiecie jak sie ciesze :))):loveu: Quote
MagYa^^ Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Negri napisał(a):Spoko oko MagYa wszystko się zgadza;) Podaj mi na PW ile dokładnie zapłaciłaś i nr konta a Wujcio odda kase:p Negri a daj spokoj z oddawaniem kasy! Chyba, ze by ja przeznaczyc na sterylke dla Żaby?:cool3: Ale poki co i z Żabą sprawa bardzo niejasna.. Sluchajcie w ten weekend mozemy wyciagnac małą czarną z tej kaźni.. Moj TZ chyba (w koncu!) wraca. Ale tymczas potrzebny. Ulv czy ciocia wzielaby do siebie za oplata-of course Żabe? Nie stac nas na hotelik 25zl/dobe :roll: Quote
Negri Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 MagYa z tą kasą to nie wiem :eviltong: Wujcio chce oddać to może przyda się na pomoc dla jakiegoś innego zwierzaka. Myślę, że on nie miałby nic przeciwko:roll: Quote
makulka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Negri, jestem pod wrażeniem Twojego wujka ;) Pozdrawiam Quote
Negri Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ja też, ale w końcu moja krew;) :evil_lol: a tak na poważnie, to ustalmy cos z ta kasą bo napewno jest jakiś psiak, który jej potrzebuje a skoro jest to warto skorzystać:roll: Quote
Korenia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Negri napisał(a):Ja też, ale w końcu moja krew;) :evil_lol: a tak na poważnie, to ustalmy cos z ta kasą bo napewno jest jakiś psiak, który jej potrzebuje a skoro jest to warto skorzystać:roll: Może na hotelik u cioci Ulv - jak sięzgodzi dla żaby i na sterylke jak starczy ? Quote
Negri Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 No na przykład:razz: Ale potrzebuję opini MagYi:roll: Quote
Recommended Posts