Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MagYa^^ będziesz miała teraz pretekst żeby mi pokazać Tośkę!! PRzyjedziesz w odwiedziny do Miśki, a że ona bardzo niedaleko mnie mieszka to wpadniesz też do nas :multi:

Posted

Korenia napisał(a):
MagYa^^ będziesz miała teraz pretekst żeby mi pokazać Tośkę!! PRzyjedziesz w odwiedziny do Miśki, a że ona bardzo niedaleko mnie mieszka to wpadniesz też do nas :multi:

Korenia, ale ja sie nigdy nie wymigiwalam :P ;) Kiedys nawet przyjechalam, widzialam sie jeno z Agnieszka. Tosce sie doopki z domu ruszyc nie chce, leniwe takie, chasa tylko z dwojka mlodych, godni sasiadow:angryy: i pcha sie na kolana :P Ciekawe kto ja tego nauczyl ;)

Posted

ulvhedinn napisał(a):
To jak Miśka/Nela mieszka blisko Korenii, to może mamy następną kandydatkę do dogo-spacerów?:cool3:

Ale nie uwieżycie teraz co wam powiem.... Pamiętacie Pimpka z krzywą nóżką ? Na dogo miał wątek - brała go dogomaniaczka... dzisiaj go spotkałam :crazyeye: I się okazało, że mieszka obok mnie .... :mdleje:

Posted

Negri napisał(a):
Dostałam mega pytanie od wujka:evil_lol: Mianowicie kto płacił za operację Nelki ???

Ja placilam a o co chodzi?:roll: Cos sie niezgadza?:oops: Rachunek byl wypisywany tez na mnie.

Posted

..tak sobie teraz przypomnialam ten pierwszy dzien jak zobaczylam Nele.. Pokrzywiona, polamana, chuda ze szczeniaczkiem.. Nie darowalabym sobie gdybym czegos nie zrobila, a jeszcze cioteczka Ulv mnie podkrecala ;) ze trzeba rudą kroic i skladac! Wiec zabralam, "pokroili", "poskladali", jezdzilysmy na zmiane opatrunku, odwiedzalismy z TZem Nele w hoteliku.. I jakos wszystko wyszlo na prosta.. I nawet nie wiecie jak sie ciesze :))):loveu:

Posted

Negri napisał(a):
Spoko oko MagYa wszystko się zgadza;) Podaj mi na PW ile dokładnie zapłaciłaś i nr konta a Wujcio odda kase:p

Negri a daj spokoj z oddawaniem kasy! Chyba, ze by ja przeznaczyc na sterylke dla Żaby?:cool3: Ale poki co i z Żabą sprawa bardzo niejasna..
Sluchajcie w ten weekend mozemy wyciagnac małą czarną z tej kaźni.. Moj TZ chyba (w koncu!) wraca. Ale tymczas potrzebny. Ulv czy ciocia wzielaby do siebie za oplata-of course Żabe? Nie stac nas na hotelik 25zl/dobe :roll:

Posted

MagYa z tą kasą to nie wiem :eviltong: Wujcio chce oddać to może przyda się na pomoc dla jakiegoś innego zwierzaka. Myślę, że on nie miałby nic przeciwko:roll:

Posted

Ja też, ale w końcu moja krew;) :evil_lol: a tak na poważnie, to ustalmy cos z ta kasą bo napewno jest jakiś psiak, który jej potrzebuje a skoro jest to warto skorzystać:roll:

Posted

Negri napisał(a):
Ja też, ale w końcu moja krew;) :evil_lol: a tak na poważnie, to ustalmy cos z ta kasą bo napewno jest jakiś psiak, który jej potrzebuje a skoro jest to warto skorzystać:roll:

Może na hotelik u cioci Ulv - jak sięzgodzi dla żaby i na sterylke jak starczy ?