Magdina Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 spoko,pieniadze nie uciekną! jak juz Nel ma domek to moze pomożemy dziewczynom z Jeleniej?pisałam wam na pw o tych psach co zabrali z hoteliku do schronu Quote
Negri Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 No widzę, że mój wujcio zaskoczył większość;) To młodszy brat mojej mamy. Nelcia będzie miała jak w raju :lol: Quote
Korenia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Negri napisał(a):No widzę, że mój wujcio zaskoczył większość;) To młodszy brat mojej mamy. Nelcia będzie miała jak w raju :lol: Super :multi: Super :multi: Czekamy na więcej fotek ;) Ps. Miśka badzo ładnie pozuje ;) Quote
Negri Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 http://www.tvk-gaj.pl/~admin/maska/20070106/index.html Nowe zdjęcia Miśki:cool3::cool3::cool3: Quote
Beata J. Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Miśka/Neluśka w rajuuuuuuuuuuuu!!!!! :cunao: :cunao: :laola: :laola: :beerchug: Quote
Korenia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Beata J.']Miśka/Neluśka w rajuuuuuuuuuuuu!!!!! :cunao: :cunao: :laola: :laola: :beerchug: :multi: :multi: :multi: :multi: :laola::laola: :laola::laola: :laola::laola: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Hurrraaaa !!!!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
Magdina Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 hopsa do góry!!! wysłałam ojcu maila do parcy zdjecia z Miska a ona na to: toż to MOJA MISKA":) Quote
makulka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 :evil_lol: Miska tylko badz grzeczna , bo trafiłaś do Rajuuuuuu:multi: :multi: :multi: :multi: :laola: Quote
Negri Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Miśka <a właściwie teraz Maśka> wczoraj o 23 trafiła na Januszowicką, na ostry dyżur, bo........ znudził jej się opatrunek:evil_lol::mad: Po prostu go sobie sciągnęła:razz: Nie mam jeszcze sczegółów, wiem tylko, że założono jej nowy i jest ok. Jak będę coś więcej wiedzieć to napiszę;) Quote
Negri Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 No dobra, szczegóły są takie, że Maśka grzecznie siedziała u weta i ma nowy opatrunek:evil_lol: Ciekawe na jak długo.....:eviltong: Quote
MagYa^^ Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Hallo.. jestem .. jak dobrze znowu byc wsrod WAS!! Nie moglam usiedziec w miejscu.. A teraz sie poryczalam jak zobaczylam te zdjecia.. Moja mala ruda kaleka, w swoim poslanku:placz: i taki sliczny kocyk.. i w ogole wszystko cudne.. Kochane jestem Wam bardzo ale to bardzo wdzieczna za pomoc!!! Quote
hankag Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Pozdrowienia dla Neli ....od Neli :multi: ...cieszymy sie ze znalazła wspanialy domek . Naszą Nele znalazła Chrupek i Lulka a przyjechala do nas od Neris . Wszystkiego dobrego Quote
Negri Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Właśnie dostałam cynk, że sunia na spacerkach zaczyna się podpierać delikatnie na tej biednej łapce:razz: Trzymamy kciuki, że będzie wszytko ok:lol: Quote
MagYa^^ Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 hej hej! Dogo mi w domu dzialac nie chce :( Chyba komputerowi spodobalo sie banowanie i sam postannowil mnie tu nie wpuszczac :angryy: Co slychac u Nelusi? Wczoraj w nocy bylam zobaczyc jak ma sie jej kolezanka Żabka.. hmm.. i ma sie chyba dobrze, nie wiem bylo ciemno. Ale zachowywala sie jakby byla bita.. czolgala sie do mnie z glowa podkulona, ale jak juz zobaczyla, ze ja to ja i krzywdy jej nie zrobie, zaczela sie cieszyc jak szalona.. Quote
Korenia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 MagYa^^ napisał(a):hej hej! Dogo mi w domu dzialac nie chce :( Chyba komputerowi spodobalo sie banowanie i sam postannowil mnie tu nie wpuszczac :angryy: Co slychac u Nelusi? Wczoraj w nocy bylam zobaczyc jak ma sie jej kolezanka Żabka.. hmm.. i ma sie chyba dobrze, nie wiem bylo ciemno. Ale zachowywala sie jakby byla bita.. czolgala sie do mnie z glowa podkulona, ale jak juz zobaczyla, ze ja to ja i krzywdy jej nie zrobie, zaczela sie cieszyc jak szalona.. Koniecznie się trzeba w takim razie zapytać cioci Ulv czy weźmie Żabe na hotelik.. Quote
Negri Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Nela ma się bardzo dobrze;) Jest rozpieszczana i łazi na spacerki. Tylko obszczekuje wszystkie psy, jakie widzi :eviltong: Jak zostaje sama jest cichutko. Właściciele mówią "pies anioł" :multi: Quote
MagYa^^ Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Negri napisał(a):(...) :eviltong: Jak zostaje sama jest cichutko. Właściciele mówią "pies anioł" :multi: Az cisnie mi sie na jezyk "a nie mowilam" :evil_lol: co do żaby.. to ulv nie moze wziasc czarnej, bo aksa bedzie miala sterylke w weekend. hotelik? no nie wiem :shake: ... to jest jednak nie mala kasa.. sa inne psiska bardziej potrzebujace tych pieniedzy. żaba jest cala i zdrowa.. zas inne psy potrzebuja tej doraznej pomocy.. nie wiem znajdzmy jakis tymczas, albo domek docelowy. szkoda, ze nie mam zadnych zdjec.. ale prawda jest taka, ze ja ich miec nie bede, bo nie mam jak zrobic, poki ona jest TAM :| Quote
Korenia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 MagYa^^ napisał(a):Az cisnie mi sie na jezyk "a nie mowilam" :evil_lol: co do żaby.. to ulv nie moze wziasc czarnej, bo aksa bedzie miala sterylke w weekend. hotelik? no nie wiem :shake: ... to jest jednak nie mala kasa.. sa inne psiska bardziej potrzebujace tych pieniedzy. żaba jest cala i zdrowa.. zas inne psy potrzebuja tej doraznej pomocy.. nie wiem znajdzmy jakis tymczas, albo domek docelowy. szkoda, ze nie mam zadnych zdjec.. ale prawda jest taka, ze ja ich miec nie bede, bo nie mam jak zrobic, poki ona jest TAM :| Chodzi mi o ciocie Magdy, nie o Ulv... może coś by się nazbierało.. 8 zł to nie tak dużo.. Quote
makulka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Kochana psinka:) No własnie u cioci ,8zł to nie jest duzo...moze sie uda? Quote
MagYa^^ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Nelucha :) raduje to wszystko ciotkowe serce.. ALe jeszcze tyle bied przezywa koszmar w swoim zyciu :( ..ludzie nie rozumieja i nie chca rozumiec.. Quote
Negri Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Suczka chodzi już na 4 łapkach, biegając jeszcze nie używa chorej nogi ale powoli zaczynna:razz: Jeszcze jedno zdjęcie spiocha:loveu: A dziś może ze spacerku jeszcze będą:cool3: Quote
MagYa^^ Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Negri :D :D :D pozdrow swoje wujostwo!!! Koniecznie wysciskaj odemnie Nelke :) ...te zdjecia mowia same za siebie.. Jej jest cudownie!!! Chyba w swoim ciezkim ale krotkim zyciu Neluśka nawet nie myslala o takim spokoju.. hyh :) A zdjecia.. tak tak :D koniecznie :D Quote
Recommended Posts