Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I jeszcze by tego brakowało zebys płaciła ,nie dosc ze załozyli za krótki gips to jeszcze by chcieli kase , niech spadają
Biedna Misia ,tak to jest gdy idzie sie z psem bezdomnym ,nie przejmuja sie wcale...

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to po zawodach - wujo wpadł po uszy, to pewne!

Mój TZ zakochany w Nelce. Koleżanka miała przyjechać do Klinik na chwilkę, a Misia ją tak zaczarowala, że siedziała z nami przez całą wizytę (3 godziny).
Pani Dr jak tylko nas zobaczyła, zaciągnęła do sali bez kolejki, tłumacząc ludziom w poczekalni że to Matka Polka i "sami państwo rozumiecie..." :evil_lol:

Dlatego nie do końca zgadzam się ze stwierdzeniem, że się nie przejmują - w odróżnieniu od innych moich wizyt na AR tym razem byłam mile zaskoczona. Tym bardziej że 150 zeta za taki zabieg to chyba też nie jest cena "rynkowa".
Nie wiem jak to było z tym gipsem, Nela miała obtarcia w pachwinach - czyli opatrunek pierwotnie chyba był dłuższy (chyba że to pozostałość po pierwszym gipsie). Makulka - czy ten opatrunek od początku sięgał tylko do połowy uda? Kto go zakładał?

Posted

Dziuba nie bardzo czaję:oops: Może mi juz odwala ale spytam...... co to znaczy, że mój TZ zakochany w Nelce? ja nie czaję jeszcze wszystkich skrótów:oops:

Posted

Bo trafiłas na panią Dr która ja operowała,jak ja byłam z Misią to jej nie było i z łaską Pan powiedział ze oni nie będą naprawiac to cos ktos spartaczył...Niestety nie powiem Ci nazwiska bo z tego wszystkiego nie zapytałam,na moje oko to gips był takiej samej długosci ,Tylko wczesniej opatrunek był inny ...stad te rany w pachwinach ,opatrunek był ciasny i obsikiwany przez suczke stad te odlezyny.
Ale nie ma co kruszyc kopii:multi: na szczescie jest w porządku i Misia ma dom

P.S Teraz doczytałam ...opatrunek nie siegał połowy uda ,był ciut krótszy od poprzedniego ale na całej łapie pozdrawiam

Posted

haha Negri ja rowniez średnio wszystko łapię ale już wiem, że TZ = towarzysz życia -- mąż, chłopak itd itp -- ktoś wpadł na to chyba po to żeby nie wchodzić w szczególy :evil_lol:

Makulka - a ten Pan był siwy? Znam tam takiego jednego aty-bohatera, na którego widok aż mi... :angryy: Takie teksty są właśnie w jego stylu.
Dzisiaj wszyscy sie wkurzali na ten gips i pytali, kto go tak "w domu" poobcinał (a ja tłumaczyłam że raczej mało prawdopodobne żeby ktoś bawił się w weta, a i gumiarza też raczej nie podejrzewalam o to, że wykazał jakieś zainteresowanie suczką i jej opatrunkiem)
Ale jasna sprawa, że nie ma co tego rozgrzebywać, tylko cieszyć się z domku :multi:

Posted

No to jak obiecałam wiadomości z nowego domku :loveu:
Zaczęło się nieciekawie bo od tego, że nawalił samochód:diabloti: Jednak po ogrzewaniu jakiejś gumy suszarką wszystko się udało i wujek wyruszył po psa:lol: Na miejscu kochana Ulv objaśniła wszystko wujkowi i psiak siedział już w samochodzie. Po dotarciu na miejsce suczka przestraszyła się petard, jednak szybko doszła do siebie. Jest już w cieplutkim i kochającym domu. Narazie zdezorientowana i niecoi zagubiona ale na wszystko trzeba czasu:cool3: Nela jest grzeczna, właściciele są zachwyceni:razz: Stwierdzili, że muszą popracowć nieco nad boczkami.Narazie mam 1 zdjęcie bo nie chcą jej jeszcze aparatem stresować ale będzie więcej:lol: Oto Nela na chwilowym, prowizorycznym posłaniu. <pewnie i tak się do łużka wpakuje:evil_lol:>

No i myślę, że warto tytuł zmienić :multi:

Posted

Neluchna/Misiuchna :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Bądź szczęśliwa w NOMKU DOMKU :smilecol: :smilecol: :smilecol: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :drink1: :drink1: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :laola: :laola: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :cunao:

Acha, żadnej kasy proszę mnię nie odsyłać. To co zostało wykorzystać wedle własnego uznania. A wogóle to nie zadawać głupich pytań, bo się obrażę :eviltong:

Posted

Państwo baaardzo mili, rzeczowi i sympatyczni!!! Mayslę, że Nela miała dużo szczęścia:lol: Teraz czas na druga delikwentkę od gumiarza...
No i jeszcze dwie fotki pożegnalne wam wkleję:

Posted

Nie wiem za co ale prosiła mnie o załozenie wątku ŻABCE,ma bana do 7 do 22h ,to mozna tutaj bana dostac zdziwiłam sie ....

Nela super trafiłaś,brawo dla nowych włascicieli:loveu:

Posted

Już wiem.... Miała za duży podpis, a po usunięciu dopisała "to może należy zmienić regulamin"... Czy to nie jest aby lekki absurd? Inni obrzucaja sie inwektywami, które niekiedy podpadają pod paragraf, a tutaj ban za podpis:shake: Nie rozumiem modów...:shake:

Posted

Paranoja!!!!!Nie moze sie nacieszyc na wątku ze szczescia swojej podopiecznej:lol:

ULV zauwazyłam ze Ty i ciocia macie niesamowite szczescie jesli chodzi o adopcje psiaków,które sie o Was otrą to znajdują domek,macie jakieś fluidy!!Super
Moze ciocia załozy hotelik dogomaniacki?

Posted

co to za bzdury z tymi "banami"???
Lubię jak ludzie, którzy mają jakąkolwiek władzę korzystają z niej w sposób rozsądny i umiejętny.
A pod innym nickiem to pewnie można się zalogować........
Teraz pewnie mnie "zabananują" W tym kraju ostatnio można mówić i pisać to co władzy się podoba