zurdo Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ernusiu Iri, dla nas wszystkich te Święta to czas niełatwy, bo w czasie przeznaczonym najbliższym, brak któregoś z nich boli szczególnie. Dla Ciebie ten czas będzie pewnie podwójnie trudny. Mimo wszystko trzymaj się. Nasza pamięć i miłość może czynić cuda, więc w tym czasie cudów zdarzyć sie może, że One będą bliżej nas niż możemy sobie wyobrazić. Zdarzyć się może, że na mimowolnie wyszeptane imię przed oczami zjawi się uśmiechnięty Ktoś gotowy do zabawy, a wyciągnięta ręka nie natrafi w próżnię... Tego Ci życzę, Iri. Quote
szajbus Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 KOLĘDA DLA NIEOBECNYCH A nadzieja znów wstąpi w nas, Nieobecnych pojawia się cienie, Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie. I choć przygasł świąteczny blask Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Ref. Przyjdź na świat By wyrównać rachunki strat, Żeby zająć wśród nas Puste miejsce przy stole Jeszcze raz Pozwól cieszyć się dzieckiem w nas I zapomnieć, Ze są puste miejsca przy stole. Daj nam wiarę, że to ma sens, Ze nie trzeba żałować przyjaciół, Ze, gdziekolwiek są, dobrze im jest, Bo SA z nami, choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, Ze po glosach tych wciąż drży powietrze, Ze odeszli po to, by żyć I tym razem będą żyć wiecznie. Ref. Słowa Sz. Mucha, Muzyka - Preisner Wesołych Świąt ANIOŁECZKU Quote
Monia70 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Radosnych Świąt maleńka !!! :tree1::tree1: Quote
Iri Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Ernusia Moja wie ze ja bardzo kocham, prawda, Rybko? tesknimy wszyscy bardzo, caly czas zyje w naszych sercach, w naszej swiadomosci... kulka, jestes obecna zawsze i wszedzie.... caly czas o tobie wspominamy, rozmawiamy... nawet Twoje miejsce na lozku i sofie jest tak samo cieple, tak jak by przed chwila wstalas popic wody albo poszczekac z balkonu... drapie cie za uszkiem, caluje w nosek sliczny, dotykam cie , dotykam, dotykam.... i wypowiadam twoje imie, na glos, mowie Erna Erna Erna Erna.... kocham cie oblednie.... Quote
Iri Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 slonko kochane, przyszlam powiedziec ci dobranoc i ze caly czas mysle i pamietam, jestes przy kazdym moim kroku, przy kazdym spacerze .... a tak mi brakuje twojego chrapania, zapachu i dotyku! <*> kocham cie Ernusia moja Quote
Iri Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 dzis juz Nowy Rok za progiem... drugiego sylwestra bez ciebie ... same wspomnienia... rok temu stalam prazy balkonie, patrzylam na to moiejsce gdzie trzymalam cie na rogu ulicy na rekach , a ty odchodzilas... i plakalam... ernusiu, dawaj tego sylwestra spedzimy weselej i razem! mam nadzieje ze sie dobrze bawisz ze swoimi kumplami i kolezankami tam za TM.... Szczesliwego Nowego roku rybko moja, nie badz smutna, mi tez serce rwie sie na drobne kawalki... mysle i pamietam zawsze o tobie, jestes czescia mojego zycia , kocham cie! Quote
Monia70 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Szczęśliwego Nowego Roku Ernusiu! Bądź szczęślwia i radosna! Quote
szajbus Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Coraz większymi kroczkami zbliża się Nowy Rok. Życzę ci samych radosnych chwil w tej wieczystej krainie Aniołeczku. Quote
Ola164 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 By ten rok był łatwiejszy I troszkę spokojniejszy, By zmalał troszkę żal, lecz miłość niech nie odchodzi w dal! Quote
Iri Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Ernus! juz nowy rok! 2008... nie wiedzialam ze ta cyfra bedzie taka pusta... nie ma ciebie ze mna, nie patrzylas sie z balkonu na sztuczne ognie... juz drugi sylwester ciebie ominal.... tak mi boli serce , tak sie rwie na kawalki.... kocham cie Serce moje.... Quote
szarotka11 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ernusiu bądź szczęsliwa za TM w tym nowym roku. Mój Morus właśnie rozpoczął 2 rok nowego zycia za TM. Tęsknota dalej jest wielka, jeszcze ciągle po nim "drzy powietrze" Ernusiu Quote
Monia70 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ernusiu maleńka, jak Ci mijaja dni????Zobacz jest juz pół miesiąca nowego roku.Czas szybko mija, ale pamięć i wspomnienia pozostają. Quote
Aga76 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ernusiu, w kolejną sobotę pamiętam o Tobie Quote
Ola164 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ernusiu pamiętam... :( Jutro mnie nie będzie :( Tzn. przez tydzień ;( Będziecie odwiedzać Hapi? Quote
Monia70 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ernusiu, jestem u Ciebie w ten ponury dzień.Ale przesyłam słoneczne promyki Quote
ARESIK_B Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Faktycznie dni sa ponure, już sama nie wiem czy od śmierci Areska były jakies słoneczne. Ale to dzięki wam w naszych serduszkach świeci ciągle słońce, choć jest w nich też ogromny ból to pamięć i wspomnienia choć troszkę go koją. Ernusiu świeć swojej pańci tak jasno jak słoneczko za waszych wspólnych dni. Quote
Recommended Posts