Iri Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Ernusia kochana, dawno mnie tutaj nie bylo, ale dobrze ze dziwczyny cie odwiedzaja... zato ja bylam u ciebie na mogi;ce zapalic znicz.... i codziennie caluje twoje zdjecia, pale swieczki... nigdy na sekunde nie zostawilam cie sama.... i mam nadzieje ze tak zostanie, az poki sama zamkne oczy na zawsze.... i wtedy sie spotkamy, obiecalas mi ze mnie tam poprowadzisz dalej, znowy bedziemy razem spac , przytulone ..... moja slodka dziewczynko, jaki to jest bol , zycie bez ciebie.....maszeczka przyszla . polozyla mi glowke teraz na kolanach, ona tez cie pamieta i teskni.... jest bardzo bardzo kochana , my ciebie nigdy nie zapomnimy! Quote
Iri Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 o Boze, Malenka Moja .... taka zywa, tak sie chce dotknac... Aga, porazilo mnie pradem.... brak slow....tak mi jej brakuje!!!!!! Quote
Iri Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Kochanie, ja tak tesknie za Toba bardzo, dlaczego nie przychodzisz do mnie... Sloneczko, taka jestes Moja Jedyna... pamietasz jak szeptalam Ci na uszko??? Quote
Iri Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Kochanie.... tesknie.... jutro jak da rade pojade do Ciebie na mogilke, zapale znicz...Kocham Cie tak bardzo... wiesz jak dzis pieknie w lesie , jak biegalysmy z Masza? slonce sie przebija przez drzewa , a mech zielieni sie perlowa zielienia.... magicznie, cicho, pieknie.... lzy same sie leja..... tak zawsze nie lubilas zimna, nie doczekalas sie takich cieplych dni.... wszystko sie zmienilo - i klimat, i ja i Ty. teraz Jest Irenka bez Erny i brzmi to tak dziwnie.....zawsze bylas przy mnie i jak kochalas zycie, tak kochalas sloneczko....nigdy sie z tym nie pogodze ze nie ma Cie kolo mnie!!!! Erna, Moja Erna/ Quote
Iri Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Moje Serce jest Twoje Ernusiu..... Rybko moja.... Kocham Cie !!!! Quote
Iri Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Ernusia... 23-24 .... rok i 2 misiace nie ma Cie z nami... ale cały czas jestes ... czuje Cie i słysze... i bardzo kocham! Quote
Iri Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Rybko! tesknie i kocham! mam Twoje zdjecie na pulpicie...takie jak bys byla naprawde teraz obok mnie! kochany pyszczku Quote
Monia70 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Wiosna nadchodzi małymi kroczkami.U was pewnie też. Quote
Iri Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Jaki piekny motyl..... widzialam dzis tez w lesie motylka... myslaalm o Ernusi... rodzi sie nowe zycie, wszystko rozkwita... czasteczki Ciebie Ernusiu sa wszedzie, w kazdym krzaczku....w kazdym motylku, trawce, kropelce deszczu, moich lzach, moim sercu.... na zawsze! kocham Cie! Quote
Iri Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Myszko Moja, dzis widzialam taka piekna tecze! hustalas sie na niej, machalas mi lapkami.... Quote
Monia70 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dała Ci znak, że jest jej dobrze! Ernusiu, pozwolisz.... Proszę, nie odwracajcie głów http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75654&page=18 Quote
Monia70 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Radosnych i uśmiechnietych Swiat Wielkiej Nocy! Quote
Iri Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Witaj Rybko Moja! wesolego jajka zycze Ci i wszystkim pieskom dookola Ciebie za Teczowym Mostem... Kochanie , ja bardzo tesknie , Maszka teskni tez....nie takie te swieta bez Ciebie wesole... pamietasz jak mnie oblewali woda? czy pamietasz wszystkie lane poniedzialki za mna??? ja pamietam! wszystkoQ\! kochamCie niezmiernie..... Quote
Hippies Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 By te święta były miłe, i radosne wszystkie chwile . Niech baranek wielkanocny, Waszą wiarę,nadzieję i miłość umocni!!! Quote
ARESIK_B Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Wesołych świąt ........ "Bo największe szczęście to kochać i być kochanym" Quote
Recommended Posts