Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ernusia kochana, dawno mnie tutaj nie bylo, ale dobrze ze dziwczyny cie odwiedzaja... zato ja bylam u ciebie na mogi;ce zapalic znicz.... i codziennie caluje twoje zdjecia, pale swieczki... nigdy na sekunde nie zostawilam cie sama.... i mam nadzieje ze tak zostanie, az poki sama zamkne oczy na zawsze.... i wtedy sie spotkamy, obiecalas mi ze mnie tam poprowadzisz dalej, znowy bedziemy razem spac , przytulone ..... moja slodka dziewczynko, jaki to jest bol , zycie bez ciebie.....maszeczka przyszla . polozyla mi glowke teraz na kolanach, ona tez cie pamieta i teskni.... jest bardzo bardzo kochana , my ciebie nigdy nie zapomnimy!

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o Boze, Malenka Moja .... taka zywa, tak sie chce dotknac... Aga, porazilo mnie pradem.... brak slow....tak mi jej brakuje!!!!!!

Posted

Kochanie, ja tak tesknie za Toba bardzo, dlaczego nie przychodzisz do mnie... Sloneczko, taka jestes Moja Jedyna... pamietasz jak szeptalam Ci na uszko???

Posted

Kochanie.... tesknie.... jutro jak da rade pojade do Ciebie na mogilke, zapale znicz...Kocham Cie tak bardzo... wiesz jak dzis pieknie w lesie , jak biegalysmy z Masza? slonce sie przebija przez drzewa , a mech zielieni sie perlowa zielienia.... magicznie, cicho, pieknie.... lzy same sie leja..... tak zawsze nie lubilas zimna, nie doczekalas sie takich cieplych dni.... wszystko sie zmienilo - i klimat, i ja i Ty. teraz Jest Irenka bez Erny i brzmi to tak dziwnie.....zawsze bylas przy mnie i jak kochalas zycie, tak kochalas sloneczko....nigdy sie z tym nie pogodze ze nie ma Cie kolo mnie!!!! Erna, Moja Erna/

• 2 weeks later...
Posted

Rybko! tesknie i kocham! mam Twoje zdjecie na pulpicie...takie jak bys byla naprawde teraz obok mnie! kochany pyszczku

Posted

Jaki piekny motyl..... widzialam dzis tez w lesie motylka... myslaalm o Ernusi... rodzi sie nowe zycie, wszystko rozkwita... czasteczki Ciebie Ernusiu sa wszedzie, w kazdym krzaczku....w kazdym motylku, trawce, kropelce deszczu, moich lzach, moim sercu.... na zawsze! kocham Cie!

Posted

Witaj Rybko Moja! wesolego jajka zycze Ci i wszystkim pieskom dookola Ciebie za Teczowym Mostem...
Kochanie , ja bardzo tesknie , Maszka teskni tez....nie takie te swieta bez Ciebie wesole... pamietasz jak mnie oblewali woda? czy pamietasz wszystkie lane poniedzialki za mna??? ja pamietam! wszystkoQ\! kochamCie niezmiernie.....