Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ernusiu ja wiem że na pewno bawisz się wysmienicie, zasłużyłaś na to malutki piesku o wielkim serduszku. Po prostu wiem, ale pamiętaj że nam tutaj na ziemi trzeba czasami o tym przypomniec że wszystko jest ok, że się dobrze czujecie, odwiedź swoja pańcię i szepnij jej to na uszko....

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Ernusiu! i wszyscy tutaj! musze powiedziec ze snila mi sie Kulka moja, tydzien temu... byla ze mna... tylko tak inaczej, okazalo sie ze Ona zyje a ja myslalam ze umarla i taka bylam zdziwiona! byla gdziues u obcych ludzi, a ja chcialam za wszeslka cene zabrac ja , widzialam Ernulke, byla juz moja znowu~!!!
Boze, dlaczego to tylko sen! tak kocham moje malenstwo, tak mi ja brakuje bardzo!!
Ernusia, gdzies Ty jestses? moze naprawde jestes u jakis ludzi? tam w niebie? wiem ze bardzo tesknisz za mna i ja za Toba tez.... nie zapominam Cie, rzadziej tu zagladam.... przepraszam Cie! boli mnie coraz bardziej ze Cie nie ma z nami... mysle ze dlatego tez choruje ciagle, teraz mam zapalenie nerwa albo wezlow chlonnych, czuje sie slabo, mam zwolnienie nawqet, siedze od dzis w domu... pamieta jak w takie upaly Ty, ja i Twoja miska z woda i godzinami na polance albo w lesie.... Ernusiu! moja Ernusiu! Erna, Ernulko, Kulka, brakuje mi calej Ciebie ... wiedz ze jestem Twoja na zawsze... na zawsze!

Posted

Ja tez jakis czas temu miałam bardzo podobny sen, wszyscy się bawili icieszyli wszystko byo normalnie Aresik żył a ja wszystkim mówił że przeciez to niemożliwe bo on odszedł. Kiedy wreszcie zaczęłam sie cieszyć tym że jest z nami, gdzieś pojawiła się mysl ze aresik znowu zachoruje i wpadłam w straszna panikę tak strasznie bałam się znowu przeżywać to samo........ To chyba ten paraliżujący strach powoduje że nie czuję się na silac by znowu kochać. Boję się kochać ponieważ nie udało mi się uratować mojej największej miłości......

• 2 weeks later...
Posted

Skarbie Ty moj Jedyny!!! snilas mi sie dzis cala noc, spalas przytulona i mowilas do mnie.... nie moge opanowac dzisiaj lez, jutro napisze co mi powiedzialas.... Kocham Cie okrutnie!!!!!Twoja na zawsze Iri....

Posted

Iri, pielęgnuj te sny,pielęgnuj wspomnienia.Widzisz jak często śni Ci Ernusia.To wspaniale.
Ernus, przyśnij się panci ale tak , żeby później nie płakała.

Posted

Ernusiu... przyszlas do mnie i powiedzialas: wiem ze Ci mnie brakuje bardzo, ze nie porzegnalysmy sie tak jak trzeba.... nie zdazylas mi nic powiedziec... daje Ci raz jesze taka noc , bede z Toba, bede sie z Toba rzegnac... polozylas sie kolo mnie i cala noc czule mnie tulilas... a ja Ciebie calowalam i czulam Twoja siersc , dotykalam Cie, czulam cieplo.... ocieralas sie takze o moje chore wezly chlonne ... na szyi ... i wiesz ze nastepnego dnia do wieczora po trzytygodniowej chorobie sladu nie zostalo... dalas mi znak, ze jestes obok, ze to nie sen tylko spotkanie dusz... Ernusiu, teraz wiem ze Ty mnie kochasz i wiesz ze za Toba tesknie, brak mi slow, nie moge pisac....kocham VCie tak bardzo...

Posted

a wiesz jaka Maszka jest posłuszna i grzeczna?
jest bardzo podobna w niektórych momentach do Ciebie, ja patrzac na nia, mysle o tym jak spala na Tobie, tulila sie do Ciebie, i tak mi wtedy jest i smutno i tez sie ciesze ze mam Twoja nastepczynie , ze Cie poznala, pokochala i byla troce Twoja przybrana coreczka.... tak zawsze ja obserwowalas... to Twoje miejsce kolo biurka, tam gdzie lezysz na tym zdjeciu na dole.... teraz jest puste....a moje serce pelne milosci , wspomnien, vczulosci , smutku, wwzystko tam jest, wszystko co jest Toba, Moja Malenka Kuleczka. ktorej tak strasznie mi brakuje, ktora cale 16 lat byla ze mna razem wszedzie, byla moja ostoja i miloscia, pociecha , poprostu wszystrkim... jeszcze raz Ci dziekuje za ostatnie odwiedziny, pomimo ze placze, poczulam sie ze o mnie dbasz i myslisz, i ze tam jestes silna i zdrowa... Kochanie... Moje Malenstwo...

Posted

Iri ale miałaś piękny i nisamowity sen ale jakże potrzebny wiesz tylko Ty nasze psiaczki sa niesamowite nawet kiedy powinny odpoczywac powracają do nas opiekują się nami, to niesmowite, aż mi łzy poleciały, ale cieszę się razem z Toba bo wiem że bardzo pragnęlas takiego snu, widzisz One o nas nie zapominają czasami po prostu nie przychodzą przez jakis czas ale cały czas pamiętają i zjawiają się kiedy ich najbardziej potrzebujemy, nasze perły kochane

• 2 weeks later...
Posted

Boze... wiecie jak dawno mnie tu nie bylo... cala wiecznosc.. bardzo dziekujemy z Ernusia za odwiedziny wszystkim, Was wszystkich pamietam... ja codziennie zapalam w domu swiatelko, swieczki, dzien w dzien... tak juz czekam na urlop zeby moc sie oddac refleksji, posiedziec tu na forum, popisac, poczytac...
Ernusiu, znowu lzy mi leca, milosc moja jest bardzo silna i wspomnienia sa tak bolace , ze moje serce peka .... Kocham Cie moja pereleczko... skarbenku moj slodki.... dlaczego musialas nas zostawic? na to pytanie jeszcze mi nie odpowiedzialas, ale ja cierpliwie czekam... Kocham, kocham, kocham.....Twoja nawieki Irenka

Posted

Słodka Ernusiu jesteś w naszej pamięci

• :-( taka cie pamietam.... jak patrze to czuje ze cie dotykam... czuje cie... blisko

Posted

Iri- my codziennie pamiętamy o Ernusi.Nawet jak nas tu fizycznie nie ma .
    Ona jest taka słodka, taka kruszynka-odrobinka.Tak wiele miłości dała całą sobą :loveu: , że nie sposób nie pamietac.

• 2 weeks later...
    Posted

Dziekujemy Wam Dziewczyny .... wiem ze jestescie, czuje to przeciez i Ernusia to wie... ja tes jestem z Wami i w dzisiejszy smutny sobotni wieczor... jak sie zbliza godzina 22.... tak bardzo jest mi przykro! a Ernulka do mnie nie przychodzi we snie!!!!!! moze to bylo jej pozegnanie przed przejsciem do kolejnego etapu???? ten sen byl taki niesamowity tak czulam jej bliskosc... chciala mnie tez przytulic, przeciez Ernusia tez za mna bardzo teskni!!! boze, ja to bardzo boli...... czy przyjdziesz jeszcze do mnie??? blagam jesli mozesz, Kulka moja, taka bylas Kkochana, i jestes i bedziesz poki ja zyje.....
    moj Promyczek, moje ciepelko ..... <*> <*> <*> Spij tam spokojnie albo rozrabiaj na calego, tak bardzo chce zebys byla szczesliwa jaka bylas ze mna.... dalysmy sobie duzo milosci przez te 16 lat..... myslalam ze to nigdy nie nastapi, odganialam od siebie te mysli, nie wierzylam .... a jak sie stalo, nie moge sobie z tym poradzic.... Masza tez Cie kocha, jest podobna do Ciebie charakterem... jest bardzo kochana tez.... ale inaczej... Kuleczko!!!! jestesm Twoja na zawsze, na wieki!!!!!!! i daj Boze nam sie spotkac za TM.... codziennie zapalam swieczki przy Twoich zdjeciach.... codziennie! <*> kocham Cie ! bardzo tesknie, nawet nie wiesz jak bardzo! ja bym dala wszystko zeby to odwrocic co sie stalo, moze by dalo Cie uratowac???? Boze wybacz mi moja bezsilnosc i Ty mi tez wybacz Kochana, roboilam wszystko co moglam, ale moze nie moglam duzo... chciala bym byc wszechmogaca , ratowalam bym swiat .... ale nie jestem, siedze i placze i patrze za okno, a tam pustka, szarosc i to miejsce gdzie odeszlas mi na rekach....zawesze bede za Toba plakac, ale i zawsze bede czuc Twoj zapach , Twoja bliskosc... i jeszcze raz dzieki za ten ostani sen, to bylo piekne, nadzwyczajne, bylam w innym swiecie, w innym wymiarze.... opowiedz teraz mi gdzie teraz jestes, gdzie sie przenioslas Kochana, czy jest tam Ci dobrze?
    Kocham CIE! Twoja Iri.Kochajaca bezgranicznie......

Posted

Zapłacz
    Kiedy odejdzie,
    Jeśli cię serce zaboli,
    Że to o wiele za wcześnie
    Choć może i z Bożej woli.

Zapłacz
    Bo dla płaczacych
    Niebo bywa łaskawsze
    Lecz niech uwierzą wierzacy,
    Że on nie odszedł na zawsze.

Zapłacz
    Kiedy odejdzie.
    Uroń łzę jedną i drugą,
    I.. przestań
    Nim słońce wzejdzie,
    Bo on nie odszedł na długo.

Potem
    Rozglądnij się w kolo
    Ale nie w góre
    Patrz nisko
    I.. może wystarczy zawołać,
    On może być już tu blisko...

A jeśli ktoś mi zarzuci,
    Że świat widzę w krzywym lusterku,
    To ja powtórzę:
    On wróci
    Choć może i w innym futerku...

:-(

Posted

Dobranoc Moj Skarbie.... Spij spokojnie, a ja sobie poplacze za Toba... tak wspomnienia mnie dzis rania,tna serce bez noza......:-(:-(:-(