szajbus Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Nie zapomniała o tobie, możesz być spokojna. Nie czakaj na sen, on sam przyjdzie Ernusiu, pamiętam Quote
Aga76 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Georgia]Ernusiu, pamiętamy o tobie w kolejną sobotę...[/FONT] Quote
Iri Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Moja Kuleczka .... tak , wszyscy pamietamy o Tobie, tu na Dogomanii... to jest magiczne miejsce, jest mi zawsze lzej jak tu jestem a jednoczesnie przeciez placze... kocham Cie slonko moje!!! 26 tygodni ... nierealnie dlugo Cie nie dotykam.... Quote
ARESIK_B Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Ernusiu pamiętamy wszyscy nawet ci którzy nigdy nie mieli przyjemności poznania Cię tu w naszym świecie, nie zapominajcie o nas kochane pociechy, bawcie się i odpoczywajcie... ale pamietajcie czasami Quote
szajbus Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Ernusiu, nasze serca nadal bija dla was i nic tego nie zmieni. Quote
ARESIK_B Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ernusiu odwiedź panią we śnie, niech znowu poczuje jak to wspaniale być razem, przytulic Cię... po prostu być... to nam na prawdę pomaga. Quote
Iri Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Ernusiu, pamiętamy o tobie w kolejną sobotę... Quote
Iri Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Ernusiu, dzis sie obudzilam rano, Masza sie przewrocila na placy i glaskalam ja tak, jak zawsze Ciebie po brzuszku.... wiesz jak sie poplakalam za Toba??? taki bol w sercu mam, ze nie moge nawet tego opisywac!!!tak mi brakuje Ciebie, ze nie moge zrozumiec dlaczego musialysmy sie rozstac tak nagle???? Spij spokojnie Sloneczko moje i pamietaj ze tutaj zawsze Ciebie pamietamy, kazdy moj dzien sie zaczyna z Toba i konczy z Toba... Kocham Cie bardzo! Quote
Iri Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Myszko Moja Kochana... ide do pracy, ledwo sie powstrzymuje zeby nie plakac, taki ten swiat inny bez Ciebie, tak mi brakuje Twojego zapachu, ciepla... tak sie boje ze oddali sie wspomnienie tego, i tak to pieliegnuje w sobie zeby nie zapomniec... bylas i jestes czescia mojego zycia, sensem mojego zycia! slyszysz Malenka? tesknie za Toba bardzo.... Quote
ARESIK_B Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ernusiiu odwiedź panią w nocy zaproś ją za Tęczowy Most daj się pogłaskać, nie zapominajcie o tym że my rozpaczliwie potrzebujemy tych konaktów. Iri trzymaj się pamiętaj że masz jeszczę Maszę ona Cię też bardzo kocha. wierze że psiaczki mają mozliwość kontaktowania się ze sobą. Pomysl że Ernusia wie o wszystki co się dzieje u Ciebie. Masza na pewno jest "lekarstwem" na twój smutek. wiem ze jeden piesek nie jest w stanie zastąpić drugiego, na pewno tezs nie tego byśmy chcieli, pielęgnuj więc wspomnienia, do spotkania z naszymi pociechami pozostaje nam o nich pamiętać i jak najczęściej mówić Quote
szarotka11 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Iri nie płacz (tak łatwo powiedzieć) i nie zadręczaj się. Myślę, że nasze wspomnienia o wspólnie spędzonych chwilach nigdy nie zginą. Teraz jeszcze mimo upływu czasu - bardzo bolą. Ale miałysmy szczęście być kochane i pokochać. Przeglądałam stronę schroniska.... Tyle tam zrzeczonych psów, bo...psociły (młode), brudziły w mieszkaniu, zawadzały,..A właściciel nie miał skrupułów, aby się pozbyć po paru latach najwierniejszego przyjaciela! To jest straszne i nie wiem czy kiedykolwiek się zmieni. Pomyśl ile szczęścia zaznały w życiu nasze psy. Ernusiu pamiętam o Tobie Quote
szajbus Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Tp prawda Szarotko co napisałaś . Ja jestem wdzięczna losowi za Psonie i za te wszystkie lata. Piękny byłby świat, gdyby każde stworzenie żyło otoczone troskliwa opieka i bezwarunkową miłością. Szkoda, że tak nie jest. Ernusiu pamietam Quote
Iri Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 siedze i rycze... tak bardzo ja kocham..... Quote
Iri Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Ernusiu... przychodze tu i wszystko co moge to tylko wpisac pare ociekajacych lzami liter... ironia losu? moze... ale nigdy w zyciu te litery nie znaczyly tak wiele dla mnie jak teraz... Kocham Cie.... niewyobrazalnie:-(:-(:-( mocno! Kocham, poprostu! Quote
Aga76 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Iri, nie wiem co powiedzieć, a tak bardzo chciałabym cię pocieszyć :glaszcze: Quote
szajbus Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ona jest tam szczęśliwa. Nigdy nie przestaniesz jej kochać w końcu ma swój kącik w twoim sercu, a tam jest bezpieczna. Quote
Paulina. Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Pewnie Wy buldozki za TM tak wyglądacie.. Ty Ernulko, Ptyś, moja Chrapusia i wiele, wiele innych. Bawcie się tam razem jak nigdy za życia Ernusiu (*) Iri, trzymaj się.... Quote
Iri Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Ernulko! jestem z Toba na zawsze, mysle o Tobie i pamietam, dzis bylam na treningu i poplakalam sie ... wszystko mi Ciebie przypomina, Moj Anioleczku! moze tam naprawde sie bawisz jak nigdy w zyciu? Slonko Ty moje kochane, brakuje mi Ciebie.... caluski na dobranoc w nosek moj kochany..... Quote
Recommended Posts