Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Ernusiu, ja tez ostatno rzadko tu zaglądam, ale myslami jestem zawsze z Wami. Tak to już jest, że im więcej czasu upływa, tym bardziej tęsknota i ból się nasila. Może nie jest to rozpacz, ale tak brakuje mi powitań, szczekania wokól domu.....jest pusto.

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylam na mogilce wczoraj u Ernusi... Kochana Moja ... gdzie Ty teraz jestes, snilas mi sie w sobote, ze znowu Cie ratowalam, a Ty sie topilas, dziwnie.... i podswiadomie wiedzialam ze odeszlas , a w sobote minal 21 tydzien bez Ciebie! na mogilce zaczyna rosnac trawka mlodziutka, tak jak Ty kiedys bylas, pamietasz? patrzylam sie wczoraj na miejsce przy komputerze przy ktorym zawsze siedzialas i na balkonie , jak na zdjeciu z avatarku, taka Ciebie zapamietalam na zawsze, i tak strasznie boli ze tylko to mi zostalo!
tesknie i kocham!
Moniu, moze one zostaly z nami? sa blisko? czasem slysze jak zeskakuje z sofy... rzadko, ale bardzo wyraznie.... jest piekna pogoda, wszystko mi Erne przypomina, placze rzadziej ale boli bardziej... staram sie nie plakac, ale czasami to jest niemozliwe!
Ernusiu, zielono jest wokol, tam gdzie Ciebie pochowalam tak pieknie ptaszki spiewaja.... Rybko, kocham Cie

Posted

Kochana Moja, [atrze na Twoje zdjecie gdzie patrzysz mi prosto w oczy i wiem jak duzo w zyciu stracilam bo Ciebie nie ma obok... dociera jak bylam szczesliwa ze Ciebie mialam.... w Twoich oczach MILOSC i MADROSC calego wszechswiata.... jak moge istniec bez Ciebie??? przeciez nie moge!!!Ernulko, Ty na zawsze jestes ze mna, blagam, powiedz ze wiesz i ze mnie kochasz i ze tam za TM .... ze sie spotkamy , i ze mnie przywitasz lapka i polizesz po nosie...
pamietam jak zeszlym latem kupilam przenosny klimatyzator zebys lepiej znosila gorace dni i noce, a tez on stoi w kacie... zycie stanelo bez Ciebie, nie ma kolorow, nie ma smaku i zapachu wiosny... brakuje mi Ciebie bardzo, kocham Cie calym sercem i calym sercem tesknie... Twoja Iri, na wieki...

Posted

<*> Ernusiu, swieczuszki pala sie dla Ciebie, Aniolku moj, codziennie.... ile bede zyla tyle bede palic swieczki dla Ciebie.... to moj znak dla naszej Milosci, ze jest WIECZNA....

Posted

22 tygodnie .... dzis umylam Twoja miseczke:-( , tak dawno nie widzialam Twoich oczek pieknych,,, serce boli z bezsilnosci i tesknoty.
wschod i zachod slonca bez Ciebie, burza wczoraj bez Ciebie, spiewanie ptakow nad ranem bez Ciebie... Kochana, jestes blisko i daleko, caly czas w moim sercu i maszki,ktora walsnie teraz polozyla mi nosek na kolanie i sie patrzy... jak caluje Twoje zdjecie przychodzi i patrzy... ona tez teskni, tak jak i ja, bardzo bym chciala wiedziec gdzie jestes? i czy nas dalej kochasz, bo my Ciebie bardzo!

Posted

Ernulenko moja kochana, ja tak placze za Toba.... tak bardzo mi Cie brak! kocham kocham kocham.... nie moge oddychac bez Ciebie .....

Posted

Ernusiu w ta smutna ... kolejną rocznicę odwiedź swoja panią ona tak bardzo tego potrzebuje, przyjdź i pokaż jak Ci jest dobrze i jaka jesteś szczęsliwa, nam tutaj na ziemi nie potrzeba już niczego wiecej do szczęścia ja tylko "aż" sopotkań z Wami nasze kochane pociechy

Posted

Moja Kruszynka nie przyszla do mnie ... a tak mi serducho boli za nia....
Ernusiu, wierze ze tam szczesliwa jestes , biegajac po zielonych lakach...ale mi tutaj jest bardzo samotnie bez ciebie, tak wlasnie dzis stwierdzilam ze caly ten czas odkad postanowilas odejsc, czekam na cud....

Posted

[FONT=Georgia]Iri, może Ernusia była zajęta, w tęczowej krainie pewnie przy pięknej pogodzie dziewczynki szaleją i cieszą się swoim towarzystwem, może podrywają przystojniaków, spacerują w cieniu, wygrzewają się na słoneczku, chłodzą w przejrzystym strumyczku, a może balują aż miło, w wolnej chwili na pewno do ciebie przyjdzie...

[SIZE=2][SIZE=3] Moja Gabi też jest bardzo zajęta, pewnie wszystkie tęczowe kwiatki chodzi i wącha, bo wcale do mnie nie zagląda...

Ernusiu

[/FONT]

Posted

Tak, my o nich pamietamy kazda chwile swojego istnienia... czasami nagly bol rozrywa serce i siedzimy i placzemy... ja czuje wtedy taka niemoc, bezsilnosc swoja, przypominam kazda chwile tego dnia, w zwolnonym tempie. I przyznam ze dalej zapominam ze to juz nigdy nie wroci, ze nie ma odwrotu.... ze wlasnie pada teraz za oknem, jest cicho, spokojnie i cieplo, a Erna nie siedzi na balkonie i nie obserwuje sasiadow, tylko lezy samotnie w Koniku Nowym, a ja nie moge pojsc, usiasc kolo niej i z nia pogadac.... Ernusiu, widzisz mnie z gory? widzisz jak mi jest zle bez Ciebie? zawsze pozostaniesz w moim sercu, do konca dni moich! kocham Cie tak bardzo, przeciez wiesz o tym! zawsze wiedzialas! teraz tak pusto bez mojej malej kulki, mojej torpedy , biegajacej szybko jak blyskawica! tak bardzo dumna bylam z Ciebie zawsze, bylas taka kochana, dlaczego tak sie stalo? moglas jeszcze byc ze mna pare dobrych latek, przeciez pieski zyja da 18, 19 lat! myslalam, bylam pewna, ze tak bedzie, ze jak bedziesz musiala odejsc, to poprostu zasniesz.... bez bolu i mek! tak mi przykro Kochanie ze nie moglam pomoc! teraz juz sie nie meczysz, a ja.... niestety, nie wiem czy kiedykolwiek przestane... smutno mi, pewnie przez ten deszcz... KOcham i pamietam! Moja Kulka, Ernusiu....

Posted

Ernusiu, Kuleczko Najpiękniejsza <*>, bądź szczęśliwa i wymknij się którejś nocy na tajemne spotkanie, powspominać najcudowniejsze chwile i najcudowniejszą przyjaźń

Posted

Iri postaraj się uzbroic w cierppliwośc, czasami sen przychodzi tak niespodziewanie, odmienia cały dzień a nawet kilka dni, z drugiej strony mamy przecież całą masę wspomnień, musimy sie z niech nauczyc robic pożytek. wiem że to nie jest łatwe ja nawet kiedy chcę przypomniec sobie tylko czasy kiedy Aresek był zdrowy, to podświadomie powracają też wspomnienia z czasów choroby, staram się nie zadręczac, bo wiem że Aresek nie byłby zadowolony, ukrywam to przed wszystkimi domownikami bo to jest silniejsze... powtarzam sobie że muszę byc silna i powtarzam to teżTobie, chociaż wiem że czasami to jest po prostu nie wykonalne. Trzymaj się Iri, Ernusia na pewno o Tobie nie zapomniala