Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iri Morus też dawno nie był u mnie. Od tego snu tak realistycznego, kiedy rzucił się do lizania męża, nie pokazał się więcej.
Mam nadzieję, że im jest tam dobrze i coraz bardziej się przyzwyczajają do nowego otoczenia i nowych przyjaciół. Iri też płaczę, szczególnie w tak piękne dni jak dzisiaj.
Ernusiu dla Ciebie

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ernusia wie ze walczyłas o nią nasze psiaczki TO CZUJĄ I WIEDZĄ!
ja rowniez walczylam o Tuptusia... ale lekarze nie wiedzieli na co go leczyć :(
ale on czuł wiedział tak samo Twoja Ernusia czuła i wiedziała...
Nie ma co sie obarczać winą chociaz sama to robie :(((
ale licze na to ze kiedyś ludzie beda sie kształcic z wiedzą a nie bez niej i za kase bo pozniej chodzą w fartuach takie pokraki które nie potrafią naszym pupilom pomóc................. a patrza tylko na kase bo sami tak robili zeby byc tym kim teraz są.....
nie twierdze ze wszyscy ale wiekszosc...
Ernusiu odwiedz swoja panią we śnie przeciez wiesz jak cie kochała!!
Swiatełko dla CIEBIE :) :)

• Posted

Dziekuje wam, tak mi odrazu lzej, jak to zawsze, jak poczytam co piszecie i odwiedzacie mnie i Ernusie! przepraszam ze u Was rzadko bywam, jeszcze ten koszmarny tydzien i potem tydzien urlopu, wylacze komorke sluzbowa, zapomne o wszystkim, bede myslec o Ernusi, chodzac po lesie...
    dzis mam 23 kwietnia, czwarty miesiac bez Kulki, czwarty miesiac....

Posted

4 miesiace jak nie dotykam Twojej mordki i nie slysze chrapania... nikt juz az 4 miesiace nie przerywa nocnej ciszy swoimi odglosami.... ta cisza mnie oglusza....

Posted

U mnie mija 3 miesiąc od smierci mojej buldozi.. Wiem co przezywasz Iri.. Ale myśle ze powinnas cieszyc sie ze Ernusia zyła tak dlugo.. Byla taka slodka z tą siwą buldozią mordką..ja sobie zawsze wyobrazałam jak lezymy z Chrapusią na łozku..ona z siwa mordka ja sie do niej przytulam.. Odeszla niespodziewanie w wieku 7 lat..to było okropne... I nigdy o niej nie zapomne, chociaz teraz przytulam sie do nowej, malutkiej buldoziej mordki..Ale i tak nadal mocno boli.... ;( Trzymaj sie Iri :)

Posted

Oczywiście! Nie wyobrazam sobie zycia bez chrapania i slodkiej buldoziej mordki..i tego spojrzenia..Kiedys nie wyobrazałam sobie zycia bez Chrapusi.. I nadal tak troszke jest.. Chociaz nowa bulwka tez zdobyła moje serce :)

Posted

Tak mi bardzo przykro, tak bardzo mi zabraklo znow Ernusi, tak bardzo boli... ten 18 tydzien bez niej..... Kocham Cie Ernusiu!!

Posted

To tylko 18 tygodni i az 18 tydodni... kiedys nie moglam wyobrazic sobie dnia bez Ciebie, bieglam jak opetana dodomu bo tam na mnie czekalas.... a teraz walcze z czasem, nie chce sie poddac, a on leci i nigdy nie wroci!!!tak jak Ty, Serce moje... jedyne co .... czekam na nasze spotkanie.... Ernusiu, co narobilas, Kochanie....:-(

Posted

Witajcie wszyscy i Ty Ernusiu!
    dziś las tak samo bez Ciebie szumi swoimi gałązkami do nas z Maszą...było trochę rześko, ale fajnie, tak pachnie tam drzewami, trawa, kwiatami, Toba... do łez! byłam w niedziele na Twojej mogiłce, zapaliłam jak zawsze znicze, odwiedziłam Bena, który leży parę alejek dalej od Ciebie.... dziwne to jest, takie rozwiązanie w życiu , zakończenie wszystkiego tak nagle, i zostaje nadzieja tylko ze to w co wierzymy, jest prawda... i ze sie spotkamy po tamtej stronie...Kocham Cie Serduszko, bardzo mi brakuje Twojego ciepla...

Posted

Witaj Moje Serduszko! bardzo teskni za Toba Twoja Pani, wiesz? Masza spaceruje z Sabu , a ja zostalam w domku, jestem chora, przeziebiona, a takze chora na Twoja nieobecnosc.....

Posted

Witaj Rybko, dzis znowu jest mi bardzo smutno , wszystkie wspomnienia odzyly.... piekna jest pogoda, normalnie to bym byla z Toba caly dzien na polance, leżała byś w cieniu, miseczka z woda stala by kolo Ciebie, a Maszka latala by z inny,mi pieskami, a Ty bacznie ja bys obserwowala... taka moja madra kochana Ernunia, najkochansza na swiecie buldonia moja, jedyna.....

Posted

19 tygodni minelo w niedziele....
    Kochanie, moje Serce zalewa sie krwia z tesknoty za Toba.... tak bardzo mi przykro...
    Kocham Cie i tesknie bardzo, jest jakos coraz smutniej....

Posted

Ernusiu...
    u was pewnie piękna tęczowa wiosna w rozkwicie.
    Bądźcie radosne i szczęśliwe wszystkie tęczowe psinki.

Dala bym wszystko zeby Cie dotknac!!!!!!!!!

Posted

Iri, i ja bardzo chciałabym dotknąć moją dziewczynkę, pogładzić po grzbiecie, podrapać za uszkiem, ucałować w piękną główkę, znów zobaczyć jej uśmiechnięte oczy i szczęśliwy pycholek...

• Posted

Kochana Moja Jedyna Kuleczka!!! przepraszam ze tak rzadko tu zagladam, wiesz ze caly czas jestes ze mna!!! wiesz jak to boli jak sie budze i nie ma Ciebie obok????? pamietaj ze kocham Cie ponad zycie i jestes moja jedyna gwiazdka z nieba.... czy pamietasz jak Ci to szeptalam na ucho? uwierz ze walczylam, blagam!!! tak mi jest zle bez Ciebie.... przyjdz do mnie prosze, we snie.... powiedz gdzie jestes i kim jestes, czy jest Ci dobrze.... taka piekna wiosna, tak fajnie w lesie, Masza taka dorosla i tez kochana.... Kulka, gdzie Ty, Kochana..... nigdy nie przestane za Toba plakac.... Skarbie Moj!

Posted

i chcialam podziekowac wszystkim co nas tu odwiedzaja, tak mi brakuje czasu ostatnio i tym bardziej boli swiat bez Ernusi!!!!

Posted

[quote name='Iri']Sloneczko, czasami mam wrazenie ze Cie slysze w domu.... ze jestes obok! quote]
    Ja Meli nie slysze ale za to bardzo czesto slysze jak Maks szczeka w kojcu....:cool1: