szajbus Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ernusiu, nie było mnie u ciebie słoneczko, a miałaś 3 miesięcznicę. wybacz psinko. Iri, wiem, że ci ciężko, ale musisz sie otrząsnąć. Ona nie lubiła twoich łez. Kiedy je widziała na pewno była zaniepokojona. Niech biega radośnie z innymi psinkami na tęczowych łąkach. Nie pozwól jej aby z zabawy wytrącał ja twój płacz. Niech cieszy się zdrowiem i szczęściem. Quote
Iri Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Witaj Ernulko! dzieki wszystkim za odwiedziny! dzis do mnie wpada kolezanka z Pilvi, borderka, ktora zaadoptowala po smierci Benia, kumpla Ernusi. ona od jakiegos czasu chodzi na kurs REIKI i ponoc wczoraj byla i widziala dusze Benka kolo siebie , mowi ze trzyma jego dusze i potrzeba bedzie to zmienic, inaszej jemu jest bardzo ciezko tam za TM... Ernulko, mam nadzieje ze ja Ciebie nie zatrzymuje, ja dawno mam poczucie ze poszlas sobie dalej, tylko czasem do mnie wpadasz, zeby przypomniec ze sie spotkamy za TM, ze to jest realne, ze to prawda i ze zawsze bedziemy razem.... i ze mnie kochasz i tesknisz. <*> Moja Dziewczynko, Serce moje.... Quote
Monia70 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ernusia jest wolna .Obie o tym wiecie tyko tu an ziemi trudno jest to zaakceptować. U mnie też długo trwała ta akceptacja. Bądź szczęślwia Ernusiu!! Quote
BeataJ Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Kochani - u mnie tez trwa to dlugo, juz ponad pol roku. Ale ja wiem, ze nie chce w kolejnym psie odnalezc Spartana, tak chyba nie wolno. Te nasze psy, ktore odeszly sa niepowtarzalne, jedyne.....Kolejne tez sa kochane ale ...inne. Ja tak to widze. Trzymaj sie Kochana! Beata Quote
Chefrenek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 BeataJ napisał(a):Kolejne tez sa kochane ale ...inne. Ja tak to widze. Ależ oczywiście że są inne. Jednak szkoda zamykać serducho na miłość innego psa ;) Quote
Iri Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 no tak, wlasnie tak... my nawet nie wiemy kajie wielkie mamy te swoje serca! przeciez tak bardzo kocham Erne, ze bardziej juz nie mozna! a przeciez tez bardzo kocham Masze! i czuje ze moje serce jest z gumy! kazda milosc jest inna i to jest niesamowite.... Ernusiu, jak mi Ciebie brak... wczoraj stalam w nocy na polance i ryczalam , wylam, patrzac na niebo.... slonko.... tesknie bardzo za Toba, ta rzeczywistosc jest dziwna bez Ciebie.... Quote
Iri Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Ernulenko moja kochana, ja tak placze za Toba.... tak bardzo mi Cie brak! kocham kocham kocham.... nie moge oddychac bez Ciebie ..... Quote
Iri Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Kochana Ernusiu, siedze i tyle mam mysli ze nie wiem juz co napisac.... wiesz ze strasznie tesknie, ze brakuje mi ciebie na kazdym spacerze, ze przypomina mi Ciebie wszystko.... doslownie wszystko! kazdy krok byl w Twojej obecnosci.... z wyjatkiem wyjazdow sluzbowych....:-( pamietam jak wracalam z Moskwy takim samolotem, ze myslalam ze nie dolece, pomyslalam wtedy - co bedzie z Ernusia jak zostanie beze mnie??? o nikim innym nie myslalam:shake:... a Ty mi to zrobilas, maly uszatku, zostawilas mnie i mam nadzieje ze dlategoo ze musialas... mam nadzieje ze nic mi nie masz za zle...tak Cie kocham malenka.... Spij tam spokojnie i szalej tez na maxa.... skoro poszlas daleko, mam nadzieje ze Twoja Droga jest lekka i pelna milych przezyc..... moze sie wcielisz w kogos kto bedzie mi bliski, a moze ja to zrobie.... tego nie wiemy:shake: ale wierze ze sie spotkamy..... Quote
Iri Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Witaj Moja Kochana... jak sie spalo? bo ja sie krecilam cala noc... Quote
Iri Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Kolęda dla Nieobecnych A nadzieja znów wstąpi w nas, Nieobecnych pojawia się cienie, Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie. I choć przygasł świąteczny blask Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Ref. Przyjdź na świat By wyrównać rachunki strat, Żeby zająć wśród nas Puste miejsce przy stole Jeszcze raz Pozwól cieszyć się dzieckiem w nas I zapomnieć, Ze są puste miejsca przy stole. Daj nam wiarę, że to ma sens, Ze nie trzeba żałować przyjaciół, Ze, gdziekolwiek są, dobrze im jest, Bo SA z nami, choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, Ze po glosach tych wciąż drży powietrze, Ze odeszli po to, by żyć I tym razem będą żyć wiecznie. placze Kochana za Toba.... sciagnelam od Borsafa te piekna kolede... a to ze niedlugo jest Wielkanoc sprawia ze jest mi bardzo smutno..... swieta bez Ciebie.... pamietasz jak polewana bylam woda i zla wracalam dodomu, zanim sdazylysmy przejsc przez skrzyzowanie?? pamietasz jak bylysmy wtedy takie obie mlode i szczesliwe i silne??? strasznie mi Ciebie brak.... ide znow dzis do lasu na 4 godziny, Maszka bedzie biegac a ja wspomoinac Ciebie, Ernulko, bo wszedzie Cie widze, wszedzie.... Quote
Iri Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Rybko, witaj.... jutro sa Twoje urodziny, Malenka.... wszystko bym dala zebys byla ze mna.... moj Ty nosek, slodki nosek... wiosna tak pieknie sie rozwija, robie zdjecia w lwesie, mam pare fajnych, pokaze Ci, jak wrzuce ....bardzo czesto o Tobie mowie, codziennie tak w ogole, caly czas jestes ze mna, moja Piekna ! Kocham Cie! i wcale mniej nie boli, tesknota dusi mnie....nie daje spac.... Quote
Iri Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [ Ernulko! wszystkiego najlepszego .... dzis masz dzien urodzin, mam ciezko na sercu, ale zyje w nadzie ze kiedys sie spotkamy! Kocham Cie, buziak od Maszki, Twojej juz dorosłej Maszy..... Quote
Monia70 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Wszystkiego najlepszego Ernusiu !!! Brykaj sobie szczęśliwei, po wiecznie ziolnych łąkch TM, nigdy juz nie zaznaj bólu i cierpienia.Bądź tylko radosna i szczęśliwa. Smacznego torcika:tort: :tort: :tort: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :bday: :bday: :bday: Quote
Iri Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Witaj Ernulenko moja! teraz siedzę i wspominam Ciebie , jak rozrabiałaś, jaki miałaś fajny charakter.... taka słodka Dziewczynko, tęsknimy.... wszyscy tęsknimy... Wszystkiego najlepszego! wolałabym Cie przytulić teraz, ucałować w nosek, ale skoro nie mam takiej szansy, to będę marzyc o tym, może do mnie przyjdziesz we śnie... Quote
szajbus Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ernusiu, w urodzinki samego szczęścia i beztroskich zabaw za Tęczowym Mostem. I oczywiscie miłej zabawy :new-bday::BIG::tort: Quote
Iri Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Dzieki Dziewczyny za pamiec.... a ja dzieki Moni trafilam na Misia, przeczytalam, i wplacilam dzis pieniazki dla niego... jednak dobre te bannery! Ernusiu, widzisz, dzialam! Kochana moja, tesknimy za Toba..... Quote
Iri Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Witaj Moja Jedyna.... malowalam jajka teraz , wiesz? i tak nagle na mnie naszla fala rozpaczy, tak mi Ciebie brakuje.... mam Twoje zdjecie na pulpicie i widze wyraznie Twoje spojzenie na mnie.... tak jak wtedy w te ostatnie chwile.... Boze!!!! wybacz , nie moge nie plakac.....Moja kochana gwiazdko, moj Promyczek.....co ja zrobie bez Ciebie, takie samotne z Masza jestesmy!!! Aniolku, czy pamietasz? ja pamietam, wszystko .... tak kocham Ciebie, bardzo kocham..... stoja mi przed oczyma te dni jak mieszkalysmy na Powislu, jak latalas jak mala torpeda pod gore na Skarpie, jak wsadzalam Cie na parapet a Ty ogladalas co sie dzieje na Skarpie.... taka ciekawa i pelna zycia istotka, moja taka bardzo kochana, i ktorej mi tak strasznie brak!!! nie wiedzialam ze jestem tak bardzo slaba bez Ciebie, caly swiat sie zawalil.... Quote
Aga76 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 W ten świąteczny czas, pamiętamy, kochamy i tęsknimy jeszcze bardziej... Quote
Hippies Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zdrowych i spokojnych i szczęśliwych Świąt Wielkiej Nocy dla Ciebie i Twojej Pańci, pamiętaj aby w końcu dorwać króliczka :cool3: lub kurczaczka :evil_lol: Quote
Iri Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Witajcie, i Ernusia i Moje Dziewczyny! dzieki za zyczenia bardzo, odwzajemnie jak wroce ze swiatecznego sniadania u rodzicow (obowiazek) mojego chlopaka.... napisze do wszystkich i do Ciebie Ernulko! Wesolych Swiat! Quote
Elastyna Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Zdrowych, Radosnych i Spokojnych Świąt dla Ciebie Ernulko i dla Całej Twojej Rodziny!!! Quote
Recommended Posts