Iri Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [/URL Slonko Moje przepiekne! dzis mamy 9 sobote.... reszta dni stracila dla mnie waznosc.... placze siedze, patrze przez okno na rog ulicy gdzie ostania Twoja droga na moich rekach juz sie zaczela... Maszka caly czas tam sie patrzy... ona jest ostanio smutna bo chyba cieczka jej sie zaczyna... taka starsza kolezanka jak Ty by jej sie przydala:-(:-(:-( pamietasz jak ja bronilas na spacerach, jak obserwowalas zeby inne psy zabarzdzo sobie nie pozwalaly ;) i wtedy ingerowalas, delikatnie ale stanowczo, stawalas miedzy nimi i wszystko bylo jasne:p. bylas przecudowna , dziewczyno! szalenie mi Ciebie brakuje... i chociaz czesto marze ze bede miala innego bulgozka, wiem ze nie bede miala Ciebie!!!!:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( patrze na zdjecia.... mam ochote wejsc tam do srodka.... dalej jak sie budze potrzebuje pare sekund zeby przypomniec ze Ciebie nie ma w pokoju, w lozku, w mieszkaniu!!!!! caly czas ma m uczucie ze nie odeszlas... potem wtraca sie rzeczywistosc i znowu zaczyna mnie gnebic, jak ja jej nienawidze!!!!! Szajbusku, obiecuje ze placze z tesknoty! ale przeciez to tak samo....przeciez placze calym sercem i lzy sa tak samo slone.... a wszystko wokol szare.... Ernulko! <*> Moj Kwiatuszek , moje piekne oczka.... Quote
Iri Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Monika, jak sie robi taki bannerek? umiesz? Quote
Monika_tbg Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Iri napisał(a):Monika, jak sie robi taki bannerek? umiesz? oj ja nie umiem... zrobiłam mi go _ChiQuiTa_:) Quote
szarotka11 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Erna i Masza pięknie razem wyglądają:lol: . Ernusiu powiedz Pani żeby tak nie rozpaczała, bo wpędza Cię w smutek. Wspomnienia i świadomość, że już nigdy... są trudne do ogarnięcia. szczególnie w tak piękne dni jak dzisiaj....Wydaje się, że nie ma po co wychodzić z domy. Ale masz Maszkę. Słodką Maszkę, która Cię bardzo potrzebuje i z miłością patrzy w oczy, żeby odgadnąć Twoje myśli i być od nich szybszą... masz kogo kochać:loveu: . Quote
Iri Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 9 tygodni.... Ernulko! oddycham Toba... Quote
szajbus Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Fotki są śliczne. Dziewczynki na nich wspaniale wyszły. Maszka wtulona w Ernusię, tak jakby szukała poczucia bezpieczeństwa. Teraz ty musisz jej to zapewnić. Ona doskonale wyczuwa twój nastrój i czuje się zagubiona. Masz trudne zadanie, dać jej siebie, całą miłość i zastapić jej Ernusię. Musisz temu podołać. Ernusiu Quote
zurdo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Piękne dziewczynki. Maszka taka wtulona w Ernusię... Iri, łzy smakują tak samo, ale czym innym jest rozpacz z bezsilnej złości i żalu do świata, czym innym z tęsknoty. Czym innym jest, kiedy widzisz Ernę cierpiącą i sparaliżowana tym widokiem nie widzisz już nic więcej, tylko pytasz 'dlaczego?' i szukasz winnych, a czym innym, kiedy wspominasz Ją przez chwile, jakie dane było ci z Nią przeżyć, chwile piękne i radosne, nawet jeśli świadomość, że są już tylko wspomnieniem, wywołuje łzy. Quote
Iri Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Mozemy tylko powiedziec dziekujemy Wam Dziewczyny! a lzy leca... Ernusico Moja! wiem ze nie bedzie drugiej takiej jak Ty, wiem ze te chwile nie wroca nigdy... jednak wiem ze kochalas Masze, Masza Ciebie i poprzez milosc do Maszy czuje Ciebie.... jestes caly czas, a w kazdym naszym poczynaniu, spacerku, jedzonku, chrupaniu kostek, spaniu na pol lozka tak ze pani lezy prawie na podlodze bez koldry... wszystko sie powtarza i przypomina mi Ciebie, Moja Kochana... poslanie Twoje jedno i drugie jest, nie musze chowac bo Masza uzywa je (tylko w dzien oczywiscie) , miski tez sa Twoje , zostawilas je Maszce.... pachna Toba .... Twoje niedogryzione gumowe pilki, grube patyczki, leza porozrzucane po mieszkaniu... wzielas ze soba tylko ta czerwona zabawke, ktora ma tyle lat co Ty....i swoja obroze, a takze moja bransoletke ulubiona.... i swoje zdjecie.... mysle ze to Ci przypomina nas... Kocham Cie Moja wierna oddana Istotko , na wieki..... Quote
Iri Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Czesc Slonko.... dzis pogoda bajkowa troche... pada snieg, tak cicho pada.... pamietasz napewno takie dni, lubilas je...... tesknie szalenie za spacerkiem z Toba po lesie, jeszcze niedawno biegalas do strumyku .... Myszko, jak tam jest? czy tam u Ciebie wzystko dobrze? Kocham Cie bardzo Quote
Monia70 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Tam za TM jest tylko dobrze, nie może być przeciez inaczej.To tu na dole nasze psiaki miały ziemskie kłopoty. Tam jest tylko dobroc , przyjaźń , słońce i same przyjemne rzeczy. Witaj dzis Ernusiu! Quote
Monia70 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ernusiu , ciotka mówi dobranoc, bo dzis jest po nocce i cos już sen na nia nadchodzi. Quote
Iri Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Rybko moja Kochana!to ze to wczoraj nie zagladalam to nic nie znaczy, mysle o Tobie caly czas, oddycham Toba, wiesz o tym, prawda? w domu swieczki sa palone caly czas.... Kochanie, bardzo plakalam z tesknoty ... to tak nagle przychodzi.... ja dopiero teraz zaczynam uswiadamiac sobie ze Ciebie juz nigdy nie dotkne... ze juz nigdy sie nie przewrocisz na plecki rano a ja nie bede Cie drapac po podbrodku i calowac po brzuszku.... bylas taka szczesliwa ze mna... musialas odejsc? w taki sposob? zostala mi rana na cale zycie.... chcialabym bardzo zebys mi powiedziala co u Ciebie, zebys mi sie przysnilas... raz przestawilam Twoje legowisko i wtedy przyszlas do mnie we snie, zrobic to znowu? moze wtedy znow przyjdziesz? a moze nie lubisz kiedy sie przestawia Twoje poslanko... nie wiem co mam zrobic... [URL=http://imageshack.us][/URL Quote
Iri Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Kochana Moja... witaj, dzis juz cieplej troche na dworzu, pachnie wiosna.... ale to nie ten sam zapach ..... Kocham i tesknie! Quote
Iri Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 to jest Ernusia , a tylu jej ulubione akwarium... foto zrobilam w nocy.... jak bardzo bylam wtedy szczesliwa..... kocham Cie serduszko moje.... Quote
Hebulka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dzień Dobry Słonko Kochane...pomóż Skarbie Twojej pani,daj Jej znać ze jesteś szczęśliwa i żeby tak bardzo nie cierpiała..... Quote
szarotka11 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witaj Ernusiu. Powiedz swojej Pani, że Ci tu dobrze, że jesteście razem chociaż w innych wymiarach. Na wiosnę ożywa wiele wspomnień i jest nam ciężko bez Was. Ale żyjemy nadzieją i wiarą, że tam jest wspaniale i żadne cierpienia nie mają do Was dostępu. Quote
Recommended Posts