Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzis znalazlam Twoje zdjecie zrobione w nocy 3 lata temu... boli.... bardzo boli... Kocham Cie i bardzo mi brak Ciebie Ernulko! Piekna moja Dziewczyno!

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybko Moja Kochana... tak tesknie za toba bardzo... mialam zaganiany dzien, a teraz siedze ogladam zdjecia Twoje, tak nagle mi zabolala pustka po Tobie... Ty dbasz zebym caly czas byla bardzo zajeta.... w pracy w moim pokoju spi stary chory piesek, pocichu go tam zostawilam, on nie chciala wyjsc , jego oczy mowily-zostaw mnie tutaj, chce spokoju.... i zostawilam, najwyzej mnie szef opieprzy... ale pewnie nic sie nie dowie! ludzie sa potworami, wiesz? teraz to uswiadomilam sobie naprawde...
Dobranoc Malenka, jutro napisze co z naszym znajda.... caluje Cie

Posted

Iri napisał(a):
Moniczko, po wyplacie napewno wplace na ich konto kaske, ile bede mogla tyle wplace... i rozeszle linki po kolezankach!
Boze! ratuj zwierzeta od czlowieka! ja wczoraj mialam awanture z sasiadem, pietro nizej, uslyszalam ze kopie psa, zadzwonilam do drzwi i powiedzialam ze jak bedzie bil psa wezwe na niego policje.. zobaczymy co bedzie dalej, strasznie mnie nawyzywal...ja nie bylam tez grzeczna, i tak sie powstrzymalam zeby mu z prawej nie walnac tak zeby az sie wywrocil... dzis szedl cicho i sie odwracal ode mnie... moze sie wystraszyl, ma nadzieje, ale go OBSERWUJE CALY CZAS I ON O TYM WIE!!

ja poprostu nie moge zrozumieć jak coś takiego można psowi czy kotu zrobić kopać czy przywiązać do drzewa i odejśc... nie moge tego zrozumieć:shake: to dla Ernusi(*)(*)(*) 3 maj sie maleńka

Posted

Iri, a nie może ten psiak zostać u Was w pracy? Taki pies wszystkich? My mamy takiego Kotka. Jest ulubieńcem wszystkich ...i od razu przyjemniej jest w pomieszczeniu. Ale może u Was nie ma warunków???
Też uważam, że schronisko nie wchodzi w grę. To koszmar...

Posted

Witajcie! namowilam szefa zeby wlasnie pies zostal, a on wczoraj pobiegl sobie gdzies... ja bylam zla ze go nie upilnowano, a dzis przez okno patrze a on soenie idzie ze swoim Panem, za siatka , poza naszym terenem! widocznie sie zgubil prze siatke i nie mogl znalezc wyjscia....tak ze zakonczenie juz ktory raz dobre!!!!
Ernusiu! strasznie bylam zamotana ostanio, dzis rano poplakalam za Toba... z tesknoty, duzej tesknoty.... patrze caly czas na Twoje zdjecia i rozmawiam z Toba, przedwczoraj sie snilas Karolowi drugi raz, byl z Toba na spacerze, i znow on gdzies na skale a Ty na dole z jakimis ludzmi.... a bylas zdrowa i biegalas duzo, bylas szczesliwa.... Kochamy Cie wszyscy... ciekawa jestem czy przychodzisz w snach do Maszy?

Posted

ale mi jest tak bardzo zle bez niej.....Kochana moja Rybko! prayszlas do mojego chlopaka , a nie do mnie, co to ma oznaczac? przeciez za mna tesknisz? daj znak ze tak.... ja bardzo , bardzo tesknie... tak dawno nie dotykalam Twojego cieplego cialka!!!!

Posted

A mnie się nidy Melcia nie przyśniła......
Smutek i ból będzie towarzyszyć Ci zawsze.Z czasem zaczniesz sobie tą sytuacje ukladać w sercu i duszy i będzie jakoś tak chyba normalniej????Ale ja płaczę za nią do tej pory choc to już tyle lat....

Dziewczynki pewnie juz po zabawie???.Mam nadzieję, że zbytnio sie nie zmęczyły.Figlarki małe:loveu:
Bardzo dziekujemy za pamięć i życzenia

Posted

Ernusiu, przyjdź do Pani we śnie. Tak tęsknota za tak małą istotką jest ogromna i wszechogarniająca. I nie ma na to rady:-(. A czas przyjaciel tylko czasami ją przygłusza, żeby w jakiejś niespodziewanej chwili mogła wybuchnąć ze zdwojoną siłą...

Posted

Wlasnie z tymi snami jest tak bardzo dziwnie... duzo symboli w nich, prawda? mi sie tez tylko dwa razy sie sniala Erna, a moze to przez to ze ciagle placze za nia? moze Mela tez dlatego Ci sie nie sni...no bo co innego? czasem mysle ze moze ma zal do mnie o cos???? bo nasza milosc byla taka wielka, bylam z nia caly jej zycie, poswiecalam dla niej cale swoje urlopy, Erna byla dla mnie najwazniejsza istota na swiecie!!! nie moze mnie nie kochac! i nie myslec o mnie! ona mnie tez bardzo kochala.... moze trzeba przestac plakac? troche trudne zadanie... mroz za oknem, Masza siedzi i wyglada.... Moja mala MAsza... tesknimy za Toba Ernusiu, bardzo tesknimy i bardzo Ciebie kochamy....

Posted

jestem w otchlani ... czuje pustke... nie ma Cie kolo mnie... pamietam jak calowam i tulilam Cie jak juz Twoje serce nie bilo.... nie wierze ze to sie stalo.... bylas calym moim swiatem....i jestes ! pomimo ze lezysz w zimnej zamarznietej ziemi gdzies daleko poza domkiem! :-(
obiecalam nie plakac, ale smutek mnie rozrywa... sciska gardlo do bolu...

Posted

Nie martw się naszym psiaczkom tam za TM jest po prostu tak niesamowicie dobrze że czasami zapominają przez dłuższy czas do nas wpaść, następnym razem jak przysni mi się moje słoneczko to szepnę słówko żeby poprosił Ernę żeby na chwilkę Cię odwiedziła. Wiem jak to bardzo pomaga, więc postaramy Ci się z Areskiem pomóc