Aga76 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ernusia, kochana sunia... Bądź szczęśliwa za Tęczowym Mostem... Quote
szarotka11 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ernusi, jak Twoja Pani Cię bardzo kocha.:loveu: .:loveu: :loveu: Bądź szczęśliwa. Quote
Iri Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Aga ! jak pieknie to zrobilas!!!! dziekuje Ci bardzo bardzo.... Erna wygla tak jakby dalej zyla ... tak sie patrzy na mnie.... i tak sie patrzyla z tego samego miejsca w sobote 23-go.... kiedy juz wiedziala ze odejdzie... a ja bylam nieswiadoma!!!!!!!!! zeby tylko ona byla szczesliwa tam.... nic innego nie chce!!!! Quote
Iri Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 :p:p:p[quote name='Chefrenek'] wlasnie marze o takim kominku i zgrajce pieskow... moze 5 moze 7 ... ale ze 3 buldozki beda napewno!!!!:lol: Quote
Aga76 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ernusiu kochana, przyjdź i opowiedz pani, jak dobrze Ci jest na tęczowej łące z naszymi dziewczynkami... Quote
szajbus Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Iri, Tak ją wspominaj. Wspominaj jak się bawiła, jak lizała łapki, jak prosiła o swój smakołyk, jak matkowała Maszce, jak radosnie biegała na spacerkach itp. Zobacz ile pięknych chwil przeżyłyście razem i jak długo. Ernusia, śmiem twierdzić była rekordzistką życia w swej rasie. To był dar od losu, za który możesz być tylko wdzięczna. To piękne wspomnienia i jestem pewna, ze ona chciała, żebyś ją właśnie taką zapamiętała. Wierszyka nie ukradłaś, wklejamy sobie nawzajem to, co któres z nas znajdzie. To piękne wiersze i cytaty, które, ktoś napisał właśnie dla nich. Dla wszystkich psiaków, które są po tamtej stronie, w tym także dla Ernusi. Żałuję tylko, że nie wiemy, kto je napisał, bo nawet te osoby nie wiedzą, jak wielką ulgę przynoszą nam ich małe dzieła - dla nas wielkie. Ernusiu, kochany pieseczku, biegaj radosnie po tych łakach, ale nie rozrabiaj za bardzo z Psonią Quote
Iri Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 dziekuje ... zbliza sie godzina 22 ... taki straszny byl ten dzien....tak mi bardzo przykro... tesknie za Toba Ernusiu.... Quote
szarotka11 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Wieczorem jeszcze bardziej tęsknota się nasila...22 - ostatni spacer... Ernusiu daj znać swojej Pani, że jest Ci dobrze, że złe chwile odeszły daleko i o nich nie pamiętasz. Liczą się lata przeżyte razem w szczęściu i miłości. To najdłużej zostaje w pamięci. Quote
Iri Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 o 22... 23 grudnia 2006 przestalo bic serduszko mojej Kochanej Buldoni.... przynioslam na rekach z lecznicy ja dodomu nie podejzewajac najgorszego.... i nagle zaczela umierac.... nie moge wymazac te chwile z pamieci, 6 tygodni dzien w dzien przelatuje to wszystko przed moimi oczami.... to jak sie duzila, jak sie meczyla, jak czekala az pomoge..... powoli umierala, tracila kontakt ze swiatem, zabraklo jej powietrza:-(:-(:-(... Kotku Moj oddalabym Ci swoj oddech, ale to nie bylo mozliwe.... mam straszny zal do siebie ze nie zdazylam Cie pozegnac tak jakbym chciala, szeptac Ci na ucho zebys sie nie bala, ze odchodzisz ale spotkamy sie za TM ... i bedzie znowu tak pieknie jak kiedys... bylas przerazona i taka bezbronna... niech Ci tam bedzie dobrze, spotkalas napewno wszystkich pieskow o ktorych tu piszemy, innych tez.... i bawicie sie i rozrabiacie.... Kocham Cie Moje Slonko i nigdy nie opuscisz mnie w moim sercu!!!!:-(:-(:-( Quote
szajbus Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Iri, nie obwiniaj się, bo ja ratowałaś. Robiłaś wszystko co było w twojej mocy. Nic więcej nie mogłaś zrobic. Ernusiu, nie masz wyjścia, musisz przyjśc do swojej pańci i odpowiedziec jej na kilka pytań. [ Quote
Iri Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Witaj Ernusiu! dzis jest piekna pogoda, spacerow bylo duzo z Masza... bylas z nami caly czas... niedlugo wiosna bedzie... niewyobrazalna bez Ciebie! Quote
szarotka11 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Te spacery są okropne. W moim otoczeniu każda dróżka, każde drzewo przypomina spacer z Morusem. To tak niedawno było...Teraz idę w niedzielę z mężem i czuję się taka osamotniona. Nigdy przedtem nie chodziliśmy sami na spacer. Mijamy ludzi ze swoimi psami, a mnie żal duszę ściska. Ale oczami wyobraźni widzę koło siebie tylko Morusa....żadnego innego psiaka...może to za wcześnie. Quote
Iri Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 szarotka11 napisał(a):Te spacery są okropne. W moim otoczeniu każda dróżka, każde drzewo przypomina spacer z Morusem. To tak niedawno było...Teraz idę w niedzielę z mężem i czuję się taka osamotniona. Nigdy przedtem nie chodziliśmy sami na spacer. Mijamy ludzi ze swoimi psami, a mnie żal duszę ściska. Ale oczami wyobraźni widzę koło siebie tylko Morusa....żadnego innego psiaka...może to za wcześnie. nie chodzi o za wczesnie , poprostu myslisz ze urazisz Morusia, ze go zdradzisz.... ja mysle tak samo, tylko mam Masze ktora wzielam jak Ernusia jeszcze byla z nami, i powiem ze jakby nie Masza to chyba bym zwariowala z rozpaczy... strasznie bym sie meczyla, nie wziala bym innego psa bo w pamieci mam tylko jak Erna sie meczyla ostatni dzien... boje sie wizyt u weta, problemow... ale mam Masze i nie ma na razie problemow , mam nadzieje ze nie bedzie i dzieki niej mam spacer nieosamotniony, wyobrazam sobie ze Erna na nas patrzy, chodze tymi samymi sciezkami co z Ernusia, Masza mnie tuli w nocy tak jak Erna to robila... to jest niesamowite .... potrzebny jest pilnie piesek dla Ciebie! Morus bedzie spokojniejszy jak zobaczy ze ktos sie Toba opiekuje... bedzie nim sterowal, mowie Ci, zobaczysz jak odzyjesz a zarazem Morus tez.... Quote
szajbus Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dobranoc Ernusiu, kochana psinko! Czuwaj nad swoja pańcią i Maszką Quote
zurdo Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ernusiu <*> Pewnie jesteś szczęśliwa, widząc jak dzielnie Twoja młodsza siostrzyczka stara się pomóc Iri. Quote
Iri Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 zurdo napisał(a):Ernusiu <*> Pewnie jesteś szczęśliwa, widząc jak dzielnie Twoja młodsza siostrzyczka stara się pomóc Iri. :-( Ernusiu, mam nadzieje ze tak jest ..... <*> dla Ciebie Kochana..... dzis mi strasznie znowu dotyku Twojego brak..... i zapachu... ale pamietam jeszcze bardzo dobrze... oby nigdy te wspomnienia sie nie zamazaly, nie stracily ostrosci....:shake: Quote
szajbus Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Nie stracą, nie zatrze ich inna miłośc i upływający czas- nic. One są bardzo bezpieczne w twoim sercu Ernusiu Quote
Iri Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Aga76']Ernusiu... Agusiu76! mam pytanie, skad Wy macie takie ladne swieczki i jak to zrobic? bo nie wkleja mi sie ... Quote
Iri Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Ernusiu, malenstwo moje slodkie.... kochana moja Kulenka... tak batdzo mi przykro, tak mnie boli ze nie ma Ciebie z nami.... kotku moj, lezysz samotnie na cmentarzu ktory jest tak daleko od domku Twojego.... Slonko, kolejny raz Cie prosze badz silna dasz rade, czekaj na mnie.... pamietasz nawet jak ostatnie godziny CIE PROSILAM ZEBYS SIE TRZYMALA, ZE JUTRO BEDZIE LEPIEJ, UMOWILAM SIE JECHAC ZROBIC CI EKG I NIE ZDAZYLAM.... PRZEKLETY LOS ZLOSLIWY.... JAK JA CI WYNAGRODZE TE MEKE CO PRZESZLAS PRZEZ OSTATNIE GODZINY????? spotkamy sie napewno za TM i juz nigdy nikt nas nie rozlaczy.... Masza liznela Cie w nosek teraz a ja caluje Cie tez w nosek, moj kochany noseczek .... Spij spokojnie i czekaj na mnie .... Quote
Aga76 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Skąd mam świeczki... cóż wszystkie, które wklejam Tęczowym Aniołkom pochodzą z moich prywatnych sesji fotograficznych przeprowadzanych "w domowym atelier", ewentualne ramki i inne dodatkowe efekty robię później w programie komputerowym. Quote
Iri Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 aha... ale chodzi mi o process wklejania, bo z pulpitu jak kopiuje, to nie wkleja sie... Quote
zurdo Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Aga, nie wiem, czy już to pisałam, ale robisz to pięknie. Mam nadzieję, że nie gniewasz się, że pożyczamy i wykorzystujemy Twoją pracę. Iri - zdjęć nie można wstawiać z komputera, muszą być umieszczone na ogólnodostępnym serwerze (fotosik, imageshack). Ernusiu <*> Słoneczko, bądź szczęśliwa i pilnuj szczęścia Iri i Maszki. Quote
Iri Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 ale jak nawet umieszcze tak jak album Erny na fotosiku to umiem wkleic tylko link, nie wiem jak wkleic cale zdjecie zeby odrazu widac bylo Quote
Recommended Posts