Jump to content
Dogomania

2xCAC-Kowno/LT, 21-22.01.2012 r.

Recommended Posts

Posted

Agasia, jezeli chcesz jechac ze mna, to ja jadę tylko na pierwszy dzien oceny. I samochodem osobowym. Trzeba by dobrze rozplanowac osadowienie rzeczy i ludzi i psów w autku...
Ale można pomyslec...

pzdr.

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Zasilam grono Polaków w Kownie :diabloti: Co prawda będę bez swojego psa, ale to moja pierwsza zagraniczna wystawa, więc najpierw trzeba się poorientować jak to wygląda na Litwie, co, jak, gdzie i kiedy :eviltong:

Tylko mam jeszcze takie pytanie, czy ktoś może wie jak zgłosić swój udział w Młodym Prezenterze? Formularza nie widzę, chyba pozostaje mailowo. Aż się boję jak oni tam moją arcyzaawansowaną angielszczyznę odbiorą :evil_lol:

Posted

Onaya napisał(a):
Zasilam grono Polaków w Kownie :diabloti: Co prawda będę bez swojego psa, ale to moja pierwsza zagraniczna wystawa, więc najpierw trzeba się poorientować jak to wygląda na Litwie, co, jak, gdzie i kiedy :eviltong:
Tylko mam jeszcze takie pytanie, czy ktoś może wie jak zgłosić swój udział w Młodym Prezenterze? Formularza nie widzę, chyba pozostaje mailowo. Aż się boję jak oni tam moją arcyzaawansowaną angielszczyznę odbiorą :evil_lol:

Napisz do nich maila w tej sprawie i od razu dopytaj, jak z płatnosciami. Czy możesz zapłacić na miejscu czy jednak przelew...

Pzdr.

Posted

Ale trzeba organizatorów o tym uprzedzić.
I jak się nie przyjedzie i nie zapłaci, to potem i tak trzeba wyrównać rachunki. Nie zgłosisz potem do Kowna, jak nie uregulujesz opłaty za niezapłaconą wystawe. Totka dla jasności...

pzdr.

Posted

Agasia napisał(a):
Ze zgłoszeniami mailowymi i oplatami na miejscu nie ma problemu - sama przetestowalam :)
Lofty - zabierasz swoje mlode angielskie :)?

Ja nei mam mlodych :( wszystkie po swiecie sie rozjechaly no i tak k woli scislosci to one nie do konca moje:( one M..... :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Agasia, jezeli chcesz jechac ze mna, to ja jadę tylko na pierwszy dzien oceny. I samochodem osobowym. Trzeba by dobrze rozplanowac osadowienie rzeczy i ludzi i psów w autku...
Ale można pomyslec...

pzdr.

A mogła bym prosić na PW koszt 1os+młoda AST ( kl.baby) jesli oczywiście znalazło by sie miejsce - dzień dowolny :)

Posted

Nie wiem czy wszyscy doczytali,że wystawa nie będzie w samym Kownie tylko w Prienai:

LITHUANIAN CYNOLOGICAL AMATEUR UNION

National Dog shows (CAC)

21 01 2012 „KAUNAS WINTER‘12“
22 01 2012 „KIKA TROPHY‘12“

Village Vazgaikiemis, Balbieriskis subdistrict, LT-59527, Prienai district, Lithuania, 41-st km route Kaunas – Alytus

Posted

Litwini na wystawy rangi krajowej potwierdzeń nie wysyłają.
Kilka dni przed wystawą publikują na stronie spis wystawców - sprawdzasz czy jesteś i... jedziesz :) Numerek odbierasz na miejscu.

Posted

No i po wystawie:)
Przyznam szczerze że na takim podłożu jeszcze nie wystawiałam psów ale cóż do wszystkiego trzeba się dostosować :( mokry piasek w butach w zimie to nowe doświadczenie:(
A co do samych wyników to nowy sezon zaczął się nam bardzo udanie:)
Lofty Desperdo:
21-01 - CAC, BOB, BOG II
22-01 - CAC, BOB, BOG I, BIS V :)

Posted

Lofty - sobotnich wyników juz gratulowałam, ale niedzielne sa po prostu super!!!! I dlatego OGROMNE GRATULACJE dla Was:)

Agasia - tez poszalała, ale niech się sama chwali:) Gratulacje dla Agasi i lilki:)

U mni3e moglo być lepiej, ale - trudno, tak bywa...
Serek - CAC i skończony Championat Litwy:)
Dżezik - dosk,.2.
Felka - Bis Weteranów 2:)
Bylismy tylko na pierwszy dzięń, może troche szkoda, że jednak nie zahaczylismy i o drugi dzień, ale inne wydatki finansowe mnie przypiliły, i nie dałam rady....

Pzdr.

Posted

My wróciliśmy, ufff.....
Perrutek;
21.01 - Najlepszy Junior, BOB
22.01 - Najlepszy Junior, BOB, BOG-2 i ukończony Młodziezowy Championat Litwy :)

Podłoże faktycznie do bani, ale dałysmy radę :)