Guest ambird Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Waderciu, w Gdyni mamy znajomych ;) Lecę wysyłać maila do Ciebie. Quote
Klauzunka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Moze znacie ewentualnie kogos kto zrobiby tam wizyte gdyby Panstwo byli? znam - Secia robiła wizytę w Gdyni dla mojego tymczasa. Quote
Klauzunka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Waderciu, w Gdyni mamy znajomych ;-) to w takim razie załatwione :) Quote
Luzia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ja na zaproszenie Klauzunki. Tak jak pisałam nie ma problemu ze zdjęciami tylko nie wiem czy jutro dam radę, więc żeby nie obiecywać bez sensu to myślę, że załatwię to dopiero w piątek. Jutro zadzwonię do pani i umówię się na konkretną godzinę. Wiecie może dziewczyny jakie to jest osiedle? Quote
Klauzunka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Wiecie może dziewczyny jakie to jest osiedle? próbowałam się dowiedzieć, ale to już było ponad rok temu i dziewczyny nie pamiętają. Quote
Luzia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Klauzunka napisał(a):próbowałam się dowiedzieć, ale to już było ponad rok temu i dziewczyny nie pamiętają. Aha rozumiem, w takim razie jutro się wszystkiego dowiem, a wiadomo czy to był blok czy dom z ogrodem? Quote
Glorien Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Luiza to jest blok ale dokładny adres mogłabym Ci wysłać później. Z tego co pamiętam to jadąc od strony Łodzi daleko w miasto nie wjeżdżaliśmy ale to chyba niewiele ci pomoże :D Quote
Klauzunka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Z tego co pamiętam to jadąc od strony Łodzi daleko w miasto nie wjeżdżaliśmy ale to chyba niewiele ci pomoże :-D toż to niczym skan z mapy satelitarnej :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Glorien napisał(a):Luiza to jest blok ale dokładny adres mogłabym Ci wysłać później. Z tego co pamiętam to jadąc od strony Łodzi daleko w miasto nie wjeżdżaliśmy ale to chyba niewiele ci pomoże :D A właśnie, że mi pomogło :lol: Bo Tarnobrzeg wielką metropolią nie jest, więc jeśli jechaliście od Łodzi i nie długo to będzie niedaleko od mojego osiedla :) Chyba że mamy różne miary odległości :evil_lol: Quote
Klauzunka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 ale serio - ja dla przykładu mam tak słabą orientację w terenie i czytania mapy ze zrozumieniem, że prędzej trafiłabym mając za pilota Glorunię aniżeli podane nawet najdokładniejsze współrzędne geograficzne :) Quote
Klauzunka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 czy leci z nami pilot ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Ja odpukać nie mogę narzekać, z mapą żaden problem, a jak się dokładnie przyjrzę trasie to i bez mapy trafię :) Quote
Glorien Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Widzisz Klauzunka a Ty wątpiłaś w moje umiejętności nawigacji, ja lepsza niż GPS :evil_lol: Luzia czy udało Ci się umówić z panią Kadeta? Quote
Klauzunka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Widzisz Klauzunka a Ty wątpiłaś w moje umiejętności nawigacji, ja lepsza niż GPS :evil_lol: jak jeszcze dodasz, że masz wgrane nowe mapy to ruszam z Tobą na koniec świata:lol: a czy cos wiadomo, czy Ci Państwo kontaktowali się z właścicielką Kadeta? Quote
Luzia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Glorien napisał(a):Widzisz Klauzunka a Ty wątpiłaś w moje umiejętności nawigacji, ja lepsza niż GPS :evil_lol: Luzia czy udało Ci się umówić z panią Kadeta? No troszkę sobie źle odległości skalkulowałaś :evil_lol: okazało się że to na całkiem innym osiedlu z całkiem innej strony Tarnobrzega :diabloti: No chyba, że jechaliście od dwupasmówki :lol: Jestem z panią umówiona na jutro po godzinie 16 :) Quote
Klauzunka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Jestem z panią umówiona na jutro po godzinie 16 :smile: Luzia serdecznie dziękujemy :) Quote
Klauzunka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 kopiuję z lab.info http://labradory.info/viewtopic.php?p=961494#961494 Jeżeli ma faktycznie jechać do Finlandii, trzeba pamiętać o tym, że nie mniej niż 30 dni przed wyjazdem trzeba go odrobaczyć srodkiem zawierającym praziquantel i musi to być wpisane w paszporcie. Równiez trzymam kciuki Quote
Dziduchna Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Luzia napisał(a): Jestem z panią umówiona na jutro po godzinie 16 :) Luiza wycałuj tego kochanego czarnucha ode mnie :loveu: To mój pierwszy tymczasowicz :p Ciekawa jestem co u niego :cool1: Quote
Luzia Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Nie ma za co dziękować :) Co do całowania to na pewno on mnie wycałuje :lol: Quote
Glorien Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Luzia napisał(a):No troszkę sobie źle odległości skalkulowałaś :evil_lol: okazało się że to na całkiem innym osiedlu z całkiem innej strony Tarnobrzega :diabloti: No chyba, że jechaliście od dwupasmówki :lol: Widać przez rok Tarnobrzeg się rozrósł :D przecież Polska w budowie :evil_lol: Luzia czekam niecierpliwie na wiadomości o Kadecie :) Miłego spaceru. Quote
Luzia Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Nie byłam dziś u Kadeta za co bardzo przepraszam, ale nie dałam rady czasowo. Poza tym muszę się z tą panią umówić na jakieś wcześniejsze godziny bo po 16 to już się ciemno robi i zdjęcia będą do duu... Quote
Glorien Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dostałam sms'a od obecnej opiekunki Kadetta z ponagleniem Psiak może zostać tylko do środy. Jutro do Niej zadzwonię poproszę o chociaż kilka dni. Jak nie da rady trzeba będzie szukać tymczasu i to na "wczoraj" I co teraz :-( Quote
Wadercia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 jeju to straszne. Ja caly czas wymieniam z pania e-miale i obiecala ze dzis wysle ankiete wypelniona. Pytala tylko czy przed zabraniem psiaka bedzie mozliwosc podejscia do weterynarza by sprawdzic stan zdrowia psiaka... Ale to raczej normalne. Z tym ze wiadomo ze ona będzie dopiero w grudniu :( No i jeszcze musicie podjac decyzje... Quote
Recommended Posts