Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hymm generalnie myślę, że lotnisko odpada gdyż mamy tam z Kinią dosyć daleko.
Myślę, że możnaby spotkać się gdzieś w centrum, a potem przejść na polany przy lipniku to jest blisko z centrum.
Jeżeli ktoś chętny to proszę o kontakt gg 9996879 , będziemy mogli się precyzyniej dogadać.

Posted

Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków z okolic Bielska:)

Chętnie dołączę do spacerków z moim Dublonem 3 letnim wyżełkiem.
Czy w niedzielę się gdzieś spotykacie???

Posted

A udało Wam się spotkanie 14 października? Bo nic nie opowiadacie... ;)

Ja niestety w najbliższym czasie nie jestem w stanie udać się na spacer. Dopiero po długim weekendzie w listopadzie (o ile jeszcze będzie pogoda). Z tego, co wiem Jadzia teraz studiuje, więc również nie ma czasu. Tak jak większość niestety... :(

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
A udało Wam się spotkanie 14 października? Bo nic nie opowiadacie... ;)

Udało się bardzo!
U mnie w galerii jest dużo zdjęć:p

Posted

[quote name='BBeta']pinczerka_i_Gizmo, w czasie roku szkolnego Twój pies nie wychodzi na długie spacery?

Owszem, wychodzi - jednak spacery DGM zazwyczaj odbywają się w weekendy do południa, ja niestety weekendami mam czas jedynie po południu.

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Owszem, wychodzi - jednak spacery DGM zazwyczaj odbywają się w weekendy do południa, ja niestety weekendami mam czas jedynie po południu.
zawsze można umówić się na "mniejszy" spacerek w dogodnym terminie, nas było tylko troje i uważam, że spacer był fantastyczny.
Bielskie spotkanie
pod tym adresem jest obszerna fotorelacja.

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Owszem, wychodzi - jednak spacery DGM zazwyczaj odbywają się w weekendy do południa, ja niestety weekendami mam czas jedynie po południu.

W takim razie możemy zaplanować spacer w późniejszych godzinach tak żeby wam też pasowało :cool3:

Posted

Ale tu ucichło.... chyba już na dobre... :(
Jest opcja spotkania 10 listopada( dzień wolny dla szkół) , Kinia z Cieszyna się wybiera , my będziemy , kto jeszcze się piszE?

Posted

Herspri napisał(a):
A to 10 może ja bym się załapała :razz: Tylko gdzie się spotykacie i jak tam dojść/dojechać od dworca pkp :oops:

wszystko jest do dogadania się. Możemy się umówić w jakimś dobrze znanym miejscu i potem przejść na polany wspólnie. Myślę, żenajlepiej najpierw dogadać się kto będzie a kto nie i potem wspólnie wybierzemy miejsce i godzinę spotkania :)

Posted

Iss napisał(a):
Ale tu ucichło.... chyba już na dobre... :(

Do tej pory było zawsze tak,że robiliśmy 4 spacerki rocznie - wiosenny,letni,jesienny i zimowy;) Ustalaliśmy termin i godzinę tak żeby wszystkim ( no prawie) pasowało, bo nie wszyscy są z Bielska i duża część osób musiała załatwić sobie transport. I to nie bylo takie godzinne spacerowanie,tylko chodziliśmy po kilka godzin :) więc się nie dziwcie,że mało osób jest chętnych, bo po prostu Wy robicie te spacerki często a niektórzy nie mają tyle czasu i możliwości by dojechać z psem ;)

no ale ja jestem za tym,żeby zorganizować jakiś jesienny spacer w większym gronie:cool3: tylko jestem za zmianą miejsca:eviltong: