Kinia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Oj no to szkoda:( Marta jak Ewele wejdzie to Ci napisze gdzie bo ja sama też za bardzo nie wiem. Quote
Iss Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Hymm generalnie myślę, że lotnisko odpada gdyż mamy tam z Kinią dosyć daleko. Myślę, że możnaby spotkać się gdzieś w centrum, a potem przejść na polany przy lipniku to jest blisko z centrum. Jeżeli ktoś chętny to proszę o kontakt gg 9996879 , będziemy mogli się precyzyniej dogadać. Quote
Marta&Karmen Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Słuchajcie najwcześniej moge być w bielsku 15.20, w okolicach sfery. Niestety wcześniej nie dam rady. Quote
Marta&Karmen Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ja wiem, że wczoraj sie trzeba było umawiać, ale nie miałam dostepu do neta... Quote
anek_b Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków z okolic Bielska:) Chętnie dołączę do spacerków z moim Dublonem 3 letnim wyżełkiem. Czy w niedzielę się gdzieś spotykacie??? Quote
Iss Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 tak tak, może jakieś spotkanko ?? bielszczanie zmobilizujmy się i spotkajmy się w większym gronie , co Wy na to? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 A udało Wam się spotkanie 14 października? Bo nic nie opowiadacie... ;) Ja niestety w najbliższym czasie nie jestem w stanie udać się na spacer. Dopiero po długim weekendzie w listopadzie (o ile jeszcze będzie pogoda). Z tego, co wiem Jadzia teraz studiuje, więc również nie ma czasu. Tak jak większość niestety... :( Quote
BBeta Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 pinczerka_i_Gizmo, w czasie roku szkolnego Twój pies nie wychodzi na długie spacery? Quote
Kinia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A udało Wam się spotkanie 14 października? Bo nic nie opowiadacie... ;) Udało się bardzo! U mnie w galerii jest dużo zdjęć:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='BBeta']pinczerka_i_Gizmo, w czasie roku szkolnego Twój pies nie wychodzi na długie spacery? Owszem, wychodzi - jednak spacery DGM zazwyczaj odbywają się w weekendy do południa, ja niestety weekendami mam czas jedynie po południu. Quote
Iss Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Owszem, wychodzi - jednak spacery DGM zazwyczaj odbywają się w weekendy do południa, ja niestety weekendami mam czas jedynie po południu. zawsze można umówić się na "mniejszy" spacerek w dogodnym terminie, nas było tylko troje i uważam, że spacer był fantastyczny. Bielskie spotkanie pod tym adresem jest obszerna fotorelacja. Quote
basia bonnie Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 w ktorym miejscu mieliscie spacerek ? :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Świetna fotorelacja! :) Od razu widać, że spacer udany... ;) Quote
Iss Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [LEFT]ano udany :) Lorena po powrocie do domu była całkowicie padnięta , nie ruszyła się już wcale do rana;d [/LEFT] Quote
BBeta Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Owszem, wychodzi - jednak spacery DGM zazwyczaj odbywają się w weekendy do południa, ja niestety weekendami mam czas jedynie po południu. W takim razie możemy zaplanować spacer w późniejszych godzinach tak żeby wam też pasowało :cool3: Quote
Iss Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 od razu mówię, że w ten weekend jestem uziemiona na zajęciach do 18 :/ , a może ma ktoś czas w tygodniu? Quote
Marta&Karmen Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 jeśli w tygodniu to ja moge tylko w czwartki bo w miare wczesnie kończę... a i tak byłabym w bielsku koło 16... szkoda tylko że teraz się tak szybko sciemnia:roll: Quote
Iss Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ale tu ucichło.... chyba już na dobre... :( Jest opcja spotkania 10 listopada( dzień wolny dla szkół) , Kinia z Cieszyna się wybiera , my będziemy , kto jeszcze się piszE? Quote
Herspri Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 A to 10 może ja bym się załapała :razz: Tylko gdzie się spotykacie i jak tam dojść/dojechać od dworca pkp :oops: Quote
Iss Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Herspri napisał(a):A to 10 może ja bym się załapała :razz: Tylko gdzie się spotykacie i jak tam dojść/dojechać od dworca pkp :oops: wszystko jest do dogadania się. Możemy się umówić w jakimś dobrze znanym miejscu i potem przejść na polany wspólnie. Myślę, żenajlepiej najpierw dogadać się kto będzie a kto nie i potem wspólnie wybierzemy miejsce i godzinę spotkania :) Quote
basia bonnie Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Iss napisał(a):Ale tu ucichło.... chyba już na dobre... :( Do tej pory było zawsze tak,że robiliśmy 4 spacerki rocznie - wiosenny,letni,jesienny i zimowy;) Ustalaliśmy termin i godzinę tak żeby wszystkim ( no prawie) pasowało, bo nie wszyscy są z Bielska i duża część osób musiała załatwić sobie transport. I to nie bylo takie godzinne spacerowanie,tylko chodziliśmy po kilka godzin :) więc się nie dziwcie,że mało osób jest chętnych, bo po prostu Wy robicie te spacerki często a niektórzy nie mają tyle czasu i możliwości by dojechać z psem ;) no ale ja jestem za tym,żeby zorganizować jakiś jesienny spacer w większym gronie:cool3: tylko jestem za zmianą miejsca:eviltong: Quote
Recommended Posts