Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znalazłam takie info na innym forum:

Właśnie przyszedł do nas pewien pan, który szuka Beagla. Wiem, że to pewnie marna pomoc, ale być może osoby z tych okolic dowiedzą się, że był gdzieś widziany lub ktoś go znalazł.
Pies uciekł z okolic Zagórnika (Andrychów) w zeszły piątek, a ostatnio widziano go w Czańcu. Wiadomo, ta rasa jest bardzo charakterystyczna.

Posted

Bardzo Was proszę o pomoc.Jeśli ktoś może choć małą kwotę wysłać na sterylkę Kruszynki to proszę niech to zrobi. Liczy się każdy grosz. Los tej suni leży mi bardzo na sercu dlatego proszę wszystkich i wszędzie. Pomóżcie.

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Hund narazie do żadnego spotkania nie doszło :) W niedziele jak dopisze pogoda jadę do Żywca zaznajamiać mojego dominanta z Negrem Dobci ;)

Czy ja też mogłabym ewentualnie dołączyć?
Ale nie wiem na 100% czy dam radę,

Posted

Agnieszko, a jakiego masz psa?

Nie wiadomo, czy wogóle spacer się uda z warunków czysto pogodowych... Zresztą to jest pierwsze spotkanie Gizmo i Negro więc chyba lepiej by było, gdyby połazili w dwójkę za pierwszym razem :roll:

Jeśli masz suczkę to chętnie możemy się umówić w trójkę(jeśli Dobcia się zgodzi) next time, a jeśli psa, to ja niestety odpadam ;)

Posted

No Bielsko raczej ;-) Ja jak będe w Żywcu to hmm... napewno odwiedze najpierw hodowczynie, ale to raczej nie będzie długo trwało więc możnaby sie na spacerek umówić, ale w tą ani następną niedziele nie dam rady, bo gram w jasełkach... A w Bielsku będe... yy... no nie wiem moge być codziennie ;-) No fajnie byłoby się spotkać a ja już Asi (Urii) coca-cole wisze :P za tłumaczenie:D nie wiem zorganizujmy sie jakoś :eviltong:

Posted

niekoniecznie,.... ro zależy od charakteru. Jeśli będą miały dominujący charakter czy jak sie to mówi :P to sie mogą pogryźć. Gordi raczej nie pogryzie no chyba, że 2 pies by go chciał ugryźć to może, ale nie wiem, bo jeszcze nia miałam takiej sytuacji na szczęście...

Posted

Spotkanie doszło do skutku, i było super:cool3: Z wielką przyjemnością będziemy czekać na powtórke:cool3::loveu: Choć pod koniec pogoda się poposuła...

Chłopaki się dogadały, Negro był baaaaardzo uległy, i starał się kolegi nie denerwować, więc wszystko było dobrze;)

Fotki są, ale muszę je dopiero kiedyś wgrać i zmniejszyć:razz: