Hund Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 jesteście już po wieczornym spacerku?? moja starowinka dostała 3 zastrzyki na wzmocnienie serduszka i w piątek ma konsultacje kardiologiczne. pozdrawiam Quote
basia bonnie Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 O to dobrze, że nic się jej takiego nie stało:lol:. Ja dopiero pójde:eviltong: Quote
goldenka245 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 cockermanka napisał(a):Mieszkam w Łodygowicach - to żadna tajemnica..łatwo sprawdzić na naszej www :razz: Mówiąc szczerze wcale nie mieszkasz tak daleko ;-) wiecie co? zorganizujemy sobie zlot dgm u którejś w domu:evil_lol: Quote
cockermanka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 hmmm...nie ma sprawy ...tylko,ze np.do mnie nie bardzo mozna przyjsc z psem...bo swoich mam osiem,a na dokladke jeszcze mam znajdka na tymczasie.No i do tego chroniczny brak czasu... Quote
Hund Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Mam pytanie do goldenki245, słyszałam, że miałaś plan zrobienia aukcji na allegro przedmiotów,za cenę którychplanujesz kupic karmę dla żywieckiego schroniska. Napisz proszę czy to aktualne. Sprawa schroniska w Żywcu lezy mi na sercu jest to temat dla mnie ważny. Quote
basia bonnie Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Hund słuchaj, ja i goldenka zrobiłyśmy akcję pomocy dla tego schroniska, jutro ją kończymy i będziemy liczyć ile tego wszystkiego mamy, i będziemy to w najbliższym czasie tam zawozić. P.S. Jak masz na imie? Quote
Hund Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ola, mam na imię dajcie znać jak pojedziecie jeśli będę misła wolne to chętnie sie też przejadę, a czy jesli będą jeszcze jakieś przedmioty to zrobiłybyście akcję na Żywiec ponownie?? ja nie umię wystawiać. Quote
basia bonnie Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Olu, chyba mnie troszkę źle zrozumiałaś a więc: Ja i goldenka w naszej szkole zorbiłyśmy taką akcje i poprostu uczniowie znosili do naszej klasy karmy, ryże itp. ;) Jutro będziemy to wszystko liczyć. Quote
Hund Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ok, teraz czaję. bo miałam cynk,że aukcja ma być lub była na allegro. A gdzie Wy chodzicie do szkoły??ja zrobiłam to samo wśród znajomych przed świętami i na pewno jeszcze zrobię nie raz.pozdrawiam i dzięki za cierpliwość Quote
basia bonnie Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Spoko, nie wiem o aukcji, ale może goldenka cos planowała;) My chodzimy do szkoły w Porąbce Quote
Hund Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ok gdybym nie pojechała z wami to proszę dowiedzcie się co jest najbardziej potrzebne w tej chwili i ile dokładnie jest teraz psów a ile kotów. Quote
Hund Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 jak tam dziewczyny macie uzgodniony dzień wyjazdu?? bardzo proszę o zapytanie(teraz Was zawalę prośbami) ile dziennie potrzeba kg karmy dla zwierzaków. Wiem,że was męczę ale to wazne na przyszłość. pozdrawiam Quote
goldenka245 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Jutro to najprawdopodobniej zawieziemy i napisz wszystko o co sie mamy zapytać :) Quote
Dobcia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Okolice Bielska, a raczej Żywca się witają;) Super pomysł z tą akcją! Quote
Hund Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 A jak Wam poszła akcja?? Pochwalcie się bo zrobiłyście świetną rzecz i o takich rzeczach warto mówić. Gratuluję . A o której jedziecie?? Moje pytanka 1. ile jest w tej chwili psów a ile kotów, 2. ile w kg dziennie potrzeba jedzenia na koty a ile na psy? 3. Co jest w tej chwili najpotrzebniejszego np.lek na coś, jedzenie itp 4. Czy mają wolontariuszy. Quote
basia bonnie Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ok, dowiem się:razz: Akcja poszła dobrze nazbierałyśmy 3 pudła (22kg). Quote
basia bonnie Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Właśnie sobie zapisałam pytanka, jutro chyba Ci napisze, ale nie wiem czy będę miała czas :oops: , bo mamy występ...:razz::oops: Quote
Hund Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 występ?? co robicie??A czytałyście może artykuł w KRONICE o Żywieckim Schronisku??Nie dobrze , należałoby to jakoś sprawdzić. Quote
basia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Hop, hop! Ja też z okolic Bielska, a dokładniej z Ustronia jestem. Wiem, wiem to dalekie okolice ale jednak. Chętnie wybrałabym się z jakąś dobrą duszą na wspólny spacerek ;) Quote
Hund Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 hop hop, napisz cos o sobie może uda nam się spotkać. Quote
basia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Hmm.. ale co mam napisać? Mam prawie 30 lat :placz: i trzy psy ( w porywach do pięciu) - 2 husky i owczarka podhalańskiego. Poza tym zapraszam na www.ceik.prv.pl :p Quote
Hund Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 spoko spoko,też mam prawie 30 lat... całe życie przed nami Quote
cockermanka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Basia "prawie 30 lat" to nie powód do zmartwień :crazyeye:- ja tyle miałam fafanaście lat temu i nie narzekam:eviltong:. A tak poza tym - mamy tyle lat,na ile się czujemy :loveu: Quote
Recommended Posts