Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jesteście już po wieczornym spacerku?? moja starowinka dostała 3 zastrzyki na wzmocnienie serduszka i w piątek ma konsultacje kardiologiczne. pozdrawiam

Posted

cockermanka napisał(a):
Mieszkam w Łodygowicach - to żadna tajemnica..łatwo sprawdzić na naszej www :razz:

Mówiąc szczerze wcale nie mieszkasz tak daleko ;-) wiecie co? zorganizujemy sobie zlot dgm u którejś w domu:evil_lol:

Posted

Mam pytanie do goldenki245, słyszałam, że miałaś plan zrobienia aukcji na allegro przedmiotów,za cenę którychplanujesz kupic karmę dla żywieckiego schroniska. Napisz proszę czy to aktualne. Sprawa schroniska w Żywcu lezy mi na sercu jest to temat dla mnie ważny.

Posted

Hund słuchaj, ja i goldenka zrobiłyśmy akcję pomocy dla tego schroniska, jutro ją kończymy i będziemy liczyć ile tego wszystkiego mamy, i będziemy to w najbliższym czasie tam zawozić.
P.S. Jak masz na imie?

Posted

Ola, mam na imię dajcie znać jak pojedziecie jeśli będę misła wolne to chętnie sie też przejadę, a czy jesli będą jeszcze jakieś przedmioty to zrobiłybyście akcję na Żywiec ponownie?? ja nie umię wystawiać.

Posted

Olu, chyba mnie troszkę źle zrozumiałaś a więc:
Ja i goldenka w naszej szkole zorbiłyśmy taką akcje i poprostu uczniowie znosili do naszej klasy karmy, ryże itp. ;)
Jutro będziemy to wszystko liczyć.

Posted

ok, teraz czaję. bo miałam cynk,że aukcja ma być lub była na allegro. A gdzie Wy chodzicie do szkoły??ja zrobiłam to samo wśród znajomych przed świętami i na pewno jeszcze zrobię nie raz.pozdrawiam i dzięki za cierpliwość

Posted

ok gdybym nie pojechała z wami to proszę dowiedzcie się co jest najbardziej potrzebne w tej chwili i ile dokładnie jest teraz psów a ile kotów.

Posted

jak tam dziewczyny macie uzgodniony dzień wyjazdu?? bardzo proszę o zapytanie(teraz Was zawalę prośbami) ile dziennie potrzeba kg karmy dla zwierzaków. Wiem,że was męczę ale to wazne na przyszłość. pozdrawiam

Posted

A jak Wam poszła akcja?? Pochwalcie się bo zrobiłyście świetną rzecz i o takich rzeczach warto mówić. Gratuluję . A o której jedziecie??
Moje pytanka 1. ile jest w tej chwili psów a ile kotów, 2. ile w kg dziennie potrzeba jedzenia na koty a ile na psy? 3. Co jest w tej chwili najpotrzebniejszego np.lek na coś, jedzenie itp 4. Czy mają wolontariuszy.

Posted

Hop, hop!
Ja też z okolic Bielska, a dokładniej z Ustronia jestem. Wiem, wiem to dalekie okolice ale jednak. Chętnie wybrałabym się z jakąś dobrą duszą na wspólny spacerek ;)