basia bonnie Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Hm, ale pamiętam, że 2 razy Warka była z nami na spacerze - nie było wtedy problemów z transportem? Biedna Wareczka :-( Nie ma najmniejszego problemu :) Tam gdzie zawsze :evil_lol: raz była :razz: drugi raz jechałam z Dobcią pkp i miałam tylko Bonnie. Warka wtedy całą drogę wymiotowała :shake: Nie chcę jej narażać na niepotrzebne stresy ;) ok,no to jesteśmy umówione:) Quote
Tomek K Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Cześć i czołem. Za trzy tygodnie przenoszę się na stałe do Bielska-Białej. Mam ~12 tygodniowego owczarka niemieckiego i bardzo zależy mi na jego prawidłowej socjalizacji. ;) Czy ktoś z Was będzie miał ochotę się z nami spotkać? Niestety nie znam nikogo w tym mieście. :oops: Pozdrawiamy Tomek i Viggo. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Tomku, nie będzie Cię 23 maja jeszcze w Bielsku? Bo zbieramy się na spacer Dogomaniaków, a to by była najlepsza okazja, żeby zsocjalizować malucha z innymi psami. W jakie okolice Bielska się przenosicie? Ja służę pomocą, mój pinczer nadaje się idealnie dla małych szczeniorów bo nie daje sobie włazić na głowę i potrafi pokazać maluchowi gdzie leży granica (oczywiście nieszkodliwie, choćby warknięciem). Jest też Monika ze swoim DONkiem Szarikiem - może i oni nie odmówiliby Vigo towarzystwa w zabawach? W każdym razie - na pewno ktoś się znajdzie :) Bielsko roi się od psiarzy. Tych prawdziwych jest już trochę mniej :roll: Ale w sumie w każdej okolicy łatwo znaleźć jakiegoś drugiego psa do wspólnej zabawy. Quote
Tomek K Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Dziękujemy za szybką odpowiedź. W Bielsku będziemy dopiero 1 czerwca, pare dni zajmie nam rozpakowywanie się także powiedzmy od 4-tego będziemy dyspozycyjni. ;) W parkach pełno jest psów, ale część z nich ma nieodpowiedzialnych właścicieli, a część jest po prostu źle ułożona - z wiadomych względów nie chcemy aby nasz maluszek się z nimi zadawał. owczarek niemiecki Dlatego zależy mi na znalezieniu choćby dwóch, czy trzech "sensownych" osób, więcej naprawdę nam do szczęścia nie potrzeba. Pozdrawiamy serdecznie. Aga, Tomek i Viggo. Quote
Iss Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 W jakiej części BB będziesz mieszkał ? My z Loreną - labradorką jestęsmy także chętne na spacery i socjalizację :) Quote
Tomek K Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Iss napisał(a):W jakiej części BB będziesz mieszkał ? My z Loreną - labradorką jestęsmy także chętne na spacery i socjalizację :) Super. Wstyd się przyznać, ale nawet nie znam nazwy ulicy, przeprowadzkę organizuje moja lepsza połówka. :oops: Zresztą nie jest to istotne, jestem gotowy stawić się w wybrane przez Was miejsce nawet gdyby to było w Żywcu. ;) Quote
Melka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Śledzę wątek i chyba niestety 23-ego nie będzie mnie w BB :( Nie wiem jeszcze dokładnie, jeśli nie wyjedziemy, być może wpadniemy do Was chociaż na małą chwilkę :) Tomku - napisz, na jakim osiedlu będziesz mieszkał. Jeśli niedaleko nas, jestem chętna na socjalizujący spacer :) Z Licziego też był jeszcze parę m-cy temu straszny "lump", ale dzięki socjalizacji na spacerach zmienił się bardzo na plus i teraz w zasadzie każdy pies dla niego to potencjalny kumpel :) PS. My z Karpackiego :) Jakby co - polecam szczerze spacery w Gościnnej Dolinie (ciągnie się od Kauflandu na Karpackim aż po Dębowiec) mapka klik Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 A ja jeszcze mam pytanie do spacerowiczów - czy 23 sobota o 11:00 pasuje wszystkim, którzy mają się pojawić? :) Iss, a co z Wami? Będziecie? Do domu przyjechał na jakiś czas mój brat ze swoją wariatką Tebel - jak zaciągnę jakąś osobę do pomocy, to jeszcze ją wezmę, niech się wybiega bo mi zagryza pinczera w domu :evil_lol: Quote
Iss Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 o ile się nic nie zmieni to tak, ale czas pokaże. W którym konkretnie miejscu to jest i jak się tam dostać z lipnika ? Wieki nie byłam na lotnisku .... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Iss napisał(a):o ile się nic nie zmieni to tak, ale czas pokaże. W którym konkretnie miejscu to jest i jak się tam dostać z lipnika ? Wieki nie byłam na lotnisku .... Iss, z Lipnika najlepiej podjechać autobusem nr 6(w kierunku os.Karpackiego). Docelowy przystanek to pętla autobusowa(i też postój taksówek, zaraz obok Tesco) na os.Beskidzkim ;) Stamtąd droga na lotnisko już niedaleka, najlepiej sprawdzić na mapce(np.zumi.pl), albo po prostu możemy umówić się już na przystanku i razem pójść pod Karczmę. Quote
Iss Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Najlepiej byłoby spotkać się na przystanku o ile to możliwe. Byłabym wdzięczna. Quote
basia bonnie Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 O,to skoro Wy umówicie się na przystanku to my z Esterą też tam przyjdziemy:) bo też pojedziemy miejską.. Quote
Kinia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Zazdroszcze Wam! Ja chyba nie bede miała jak w ten dzień dojechać:( Quote
Tomek K Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Melka napisał(a): ... Tomku - napisz, na jakim osiedlu będziesz mieszkał. Jeśli niedaleko nas, jestem chętna na socjalizujący spacer :) Z Licziego też był jeszcze parę m-cy temu straszny "lump", ale dzięki socjalizacji na spacerach zmienił się bardzo na plus i teraz w zasadzie każdy pies dla niego to potencjalny kumpel :) PS. My z Karpackiego :) Jakby co - polecam szczerze spacery w Gościnnej Dolinie (ciągnie się od Kauflandu na Karpackim aż po Dębowiec) mapka klik Przepraszam, że odpisuję dopiero teraz. :oops: Będziemy mieszkać na ulicy Grunwaldzkiej, niestety nie wiem jaka to dzielnica, ale to chyba (prawie) centrum. Pozdrawiam T. Quote
Iss Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Owszem Grunwaldzka jest blisko centrum i niedaleko jest park więc zawsze można się tam spotkać z kimś :) Quote
Dobcia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 My też z Negrem postaramy się być!:multi: Dzięki Pinczerko:loveu: Normalnie ostatnio wpadłam w pracoholizm i na dogo prawie nie zaglądam:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Dobcia napisał(a):My też z Negrem postaramy się być!:multi: Dzięki Pinczerko:loveu: Normalnie ostatnio wpadłam w pracoholizm i na dogo prawie nie zaglądam:evil_lol: Jadziu, ale super!!! :multi: :multi: :multi: Ja już na 100% biorę dwa czterołapy - i Gizmo i Tebel, więc grono nam się powiększa :) Quote
Marta&Karmen Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 a ja się pochwalę - Karmen dziś w Bytomiu lokata 1, ocena doskonała i CWC, a więc będziecie spacerować z Championem Polski:evil_lol: Quote
BBeta Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Marta&Karmen napisał(a):a ja się pochwalę - Karmen dziś w Bytomiu lokata 1, ocena doskonała i CWC, a więc będziecie spacerować z Championem Polski:evil_lol: Gratuluje! I zazdroszcze spaceru z taką cudowną championką :cool3: ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Marta, w pełni zasłużone zwycięstwo! Gratulacje dla Karmen :loveu: Quote
basia bonnie Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 No więc jutrzejszy spacer aktualny? :cool3: Pinczerko, możemy się umówić na przystanku? :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Czy Bielscy(i nie tylko ;)) Dogomaniacy pamiętają o jutrzejszym spacerze? Wszystko aktualne? Zgodnie z obietnicami mają się pojawić: 1. Basia z Esterą i Bonnie 2. Marta z Karmen 3. Jadzia z Negrem 4. Szarikowa Monika jako wyprowadzacz mojego drugiego psa :evil_lol: Tebel 5. Ja z Gizmo 6. Iss ze swoją suczką Ktos jeszcze? Ktoś rezygnuje? Pogoda obecnie trochę nam nie sprzyja, ale wierzę, że jutro będzie pieknie i słonecznie :) zresztą jak zawsze na Dogo-Spacerach :loveu: Bierzcie aparaty i widzimy się jutro pod Lotniskową Karczmą :) Prosze o kontakt Basię i Iss, bo nie wiem, jak mam się z Wami umówić :) Quote
Marta&Karmen Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 my będziemy na pewno;) sprawdzałam pogodę na zaufanym portalu - nie będzie padać, najwyżej trochę pokropi. Nie powinno być bardzo ciepło - ale dla naszych piesów to chyba dobrze;) Quote
Recommended Posts