Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iss, bo spacerów nie można umawiać z 2dniowym wyprzedzeniem. Ludzie mają szkołę, studia, pracę, zajęcia. Pewnie też z tych powodów nie wszyscy odezwali się na Dogo.

To który ostateczny termin? ;) Może być 16 maja?

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Iss, bo spacerów nie można umawiać z 2dniowym wyprzedzeniem. Ludzie mają szkołę, studia, pracę, zajęcia. Pewnie też z tych powodów nie wszyscy odezwali się na Dogo.

To który ostateczny termin? ;) Może być 16 maja?
owszem zgadzam się z tym jak najbardziej. Ale zauważ, że wszystkie terminy proponowane przeze mnie wypadają w jakieś wolne albo święto ... zresztą widzę że Wy się umawiacie tylko kilka razy do roku bo jak ktoś częściej zaproponuje to się Wam nie bardzo podoba ....
No ale jak 16 maj to my odpadamy, żałuję bo chciałam poznać Bielskich dogomaniaków,. trudno :shake:

Posted

Iss, w większej grupie nie ma szans spotykać się częściej, pomimo największych chęci - uwierz :) Zawsze komuś coś wypada, dlatego taką mamy radochę z każdego spotkania.

Święta nie zawsze oznaczają wolny czas ;)

Jeśli termin Ci nie pasuje to przecież znajdziemy taki, aby odpowiadał wszystkim :) A niedziela 19tego?

Częściej można spotykać się w mniejszej grupie. Jeśli chce się zebrać Dogomaniaków z Podbeskidzia to właśnie trzeba liczyć się z tym, że nie będzie to często.

Na miejsce proponuję tereny w pobliżu bielskiego lotniska - jest to chyba najbardziej uniwersalne i odpowiadające wszystkim z nas.

Tylko kto w końcu będzie? Jak dotąd zadeklarowałam się tylko ja i Basia. No i Marta z Karmen jeśli nie wypadnie im wystawa.

Posted

Dokładnie, każdy ma jakieś swoje zajęcia, szkoła/praca/studia dom etc. :shake: i nie ma po prostu szans na spotkania w większym gronie więcej niż kilka razy w roku:roll: w dodatku nie wszyscy mieszkają w bielsku ;) i np. dojazd z dwoma psami bez samochodu jest trudny :cool3: bardzo trudny :eviltong:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Jeśli termin Ci nie pasuje to przecież znajdziemy taki, aby odpowiadał wszystkim :) A niedziela 19tego?

19ty to jest wtorek ;) no to jeśli nie pasuje 16tego to może 23/24 maja? :eviltong: Estera wtedy by też była :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

basia bonnie napisał(a):
Nieee, nie wytrzymałabym 5 dni z nią i jej psami!!:evil_lol: jeśli w ogóle z nią wytrzymam to będzie cud :diabloti:
Najpierw mnie zaprasza a potem pisze, że nie wytrzyma :angryy:
Ale fajnie :multi:, jakaś atrakcja się szykuje a nie tylko Porąbka i Porąbka :diabloti:

Posted

Tak, tak - termin ustalony, ale nikt się nie odzywał, więc myślałam, że zapomnieliście :)

Zatem 23 maja godzina... 11:00? Może być? :) Czy komuś nie pasuje? My to mamy najbliżej, więc zawsze możemy się dostosować. Miejsce spotkania to może być znowu Karczma Pod Lotniskiem bo to najbardziej charakterystyczne miejsce :) Basiu - jeśli chcesz to znów możemy spotkać się wcześniej i podejdziemy razem.

Czyli początkowa lista, która jeszcze może ulec zmianie to:

1. Szarikowa ze swoim sonym, ale bez Szarika
2. Basia z Bonnie i Warką
3. Estera z Basią :evil_lol:
4. Marta z Karmen
5. Ja z Gizmo
6. Iss ze swoją suczką( na 100%?)

No, no... Gizmo na razie się podoba :evil_lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Tak, tak - termin ustalony, ale nikt się nie odzywał, więc myślałam, że zapomnieliście :)

Zatem 23 maja godzina... 11:00? Może być? :) Czy komuś nie pasuje? My to mamy najbliżej, więc zawsze możemy się dostosować. Miejsce spotkania to może być znowu Karczma Pod Lotniskiem bo to najbardziej charakterystyczne miejsce :) Basiu - jeśli chcesz to znów możemy spotkać się wcześniej i podejdziemy razem.

Czyli początkowa lista, która jeszcze może ulec zmianie to:

1. Szarikowa ze swoim sonym, ale bez Szarika
2. Basia z Bonnie i Warką
3. Estera z Basią :evil_lol:
4. Marta z Karmen
5. Ja z Gizmo
6. Iss ze swoją suczką( na 100%?)

No, no... Gizmo na razie się podoba :evil_lol:
Estera z Basią będzie :evil_lol: Ale Basia to tylko z Bonnie :evil_lol: Bo Warka ma chorobę lokomocyjną :roll:

Posted

Jak już Estera wspomniała ja niestety bez Warki, bo będziemy jechać pksem,a Warka wymiotuje cały czas w podróży:-(

Basiu - jeśli chcesz to znów możemy spotkać się wcześniej i podejdziemy razem.

Już wiem jak jechać! :evil_lol: Autobusem nr 6, prawda? :cool3: Spoko, dojedziemy i dojdziemy do tej niebieskiej szkoły, jak ostatnio :) możemy się tam spotkać? :multi:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Jak już Estera wspomniała ja niestety bez Warki, bo będziemy jechać pksem,a Warka wymiotuje cały czas w podróży:-(

Już wiem jak jechać! :evil_lol: Autobusem nr 6, prawda? :cool3: Spoko, dojedziemy i dojdziemy do tej niebieskiej szkoły, jak ostatnio :) możemy się tam spotkać? :multi:

Hm, ale pamiętam, że 2 razy Warka była z nami na spacerze - nie było wtedy problemów z transportem? Biedna Wareczka :-(

Nie ma najmniejszego problemu :) Tam gdzie zawsze :evil_lol: