deptusie Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 TANANA napisał(a):poprosze o te foteczki na prv w duzej rozdzielczości :D wszystkim wystawiajacym i wystawianym z wiekszymi i mniejszymi sukcesami gratuluje :D my wykonaliśmy plan syn Unkasa klasa młodziezy Zw.Mł, NJwR,Mł.Zw.Berlina MANOOK Matanuska Unkas I dosk VDH-CAC Edytko-gratuluję Tobie i pięknemu Unkasikowi sukcesów w Berlinie i nie tylko,chylę czoła przed "lokomotywami północy" z TANANY. Wiola ze szpickami z Gdyni:lol::klacz: Quote
Zeliika Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 asanowa napisał(a):Zeliika podaję stawkę Championklasse 977 Fana Zulu Eiron 978 Shangani Pansa Dafina 979 A Ray of Light Nyathi 980 Dakar z Werwa 981 Amabhele Lihuntra 982 Lionhounds Ini Pua laboni Mwigo Offene Klasse 983 Ye Japha Gitonga 984 Wa Kis***aa Ametefe 985 Cigaji Bomani (Pino) 986 Vignons Akeyo 987 Ajani z Piskovcovych Skal 988 Inja Upesi Candy of Kidogo Ajabu 989 Ntchwaidumela Cinnamou Chi Pieknie dziekuje! :loveu: Quote
musia Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Moje drogie ... w sobotę był zgłoszony na ring 1 gończy polski. Można poprosić o dane psiurka. A może ktoś wie jaką oceę dostał?? Quote
dorotal Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 jolka11 napisał(a):Psy młodzież Castle of Roses Holatio Psy otwarta Castle Of Roses Connei Mc Lought Suki pośrednia Castle f Roses Fabiola suki otwarta Castle of Roses Doriane Castle of Roses Desteny dziekuje:lol: Quote
aleb Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Można prosić o stawkę labradorów psy kl. użytkowa i championów? :) Quote
wiesia75 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Wielkie GRATULACJE dla polskich wystawcow. A czy moge prosic stawke rhodesianow, suki kl otwarta i champiow? Pozdr Quote
bety Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ja mam takie trochę inne pytanie, czy ktoś z Was został na finałach w dniu kiedy była oceniana V Grupa FCI? Ciekawi mnie wybór juniorów na "pudło", i BOG V - czy zna ktoś może wyniki z tych dwóch finałów, jakie rasy załapały się na lokaty? Pozdrawiam Quote
bonia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 musia napisał(a):Moje drogie ... w sobotę był zgłoszony na ring 1 gończy polski. Można poprosić o dane psiurka. A może ktoś wie jaką oceę dostał?? Litwin Ziębowe Wzgórze Quote
jolka11 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 aleb napisał(a):Można prosić o stawkę labradorów psy kl. użytkowa i championów? :) Psy klasa championów Robbie Imre z Krywaldowej Kolibry Int.ch .Canaletto Herbu Zadora Tekell's Precious Brave Heart Ch.Pl. Lab Treasure,s Moonshiner Klasa użytkowa J.ch. United Kingdom Tankaram Boy Bellatrix Trendsetter of Tintagel Wind Ch.Sk. Lab Treasure's Enzo Quote
jolka11 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 bety napisał(a):Ja mam takie trochę inne pytanie, czy ktoś z Was został na finałach w dniu kiedy była oceniana V Grupa FCI? Ciekawi mnie wybór juniorów na "pudło", i BOG V - czy zna ktoś może wyniki z tych dwóch finałów, jakie rasy załapały się na lokaty? Pozdrawiam O ile mi wiadomo nie było wyborów Bis Junior .Był tylko ich pokaz :lol: Quote
jolka11 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 wiesia75 napisał(a):Wielkie GRATULACJE dla polskich wystawcow. A czy moge prosic stawke rhodesianow, suki kl otwarta i champiow? Pozdr Suki championy Shangani Sarula Gani Alane Xarit d'Afrique Barbara z Valdstjnskych Lip Ch. Karoskloof Macks Khaya Baala Gasira von der Burg Widukind Suki kl. otwarta ZimaZaa Baada ya Kaskasi Shangani Uqobo Laabu Bashira Tom Etthewide Ruacana Changa Khanga Roodedrraai Dobrze ,ze ich było niewiele ,bo nazwy mają kosmiczne :lol: Quote
wiesia75 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Slicznie dziekuje Nazwy dziwaczne to prawda:evil_lol: , afrykanskie Nawet w katalogu widze pare bledow w nazwie pozdr Quote
bety Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 jolka11 napisał(a):O ile mi wiadomo nie było wyborów Bis Junior .Był tylko ich pokaz :lol: OK. Dzięki. Pzdr Quote
Martach1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 witam niemaiałam kiedy wejść . Piko V3 ale nastepnym razem bedzie lepiej :) Gratuluje zwycięzcom :multi: Quote
PARSONRK Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 To my się pochwalimy też :) na krajówce terrierów - res CAC i VDH na międzynarodówce CACIB, CAC, VDH Quote
TANANA Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 deptusie napisał(a):Edytko-gratuluję Tobie i pięknemu Unkasikowi sukcesów w Berlinie i nie tylko,chylę czoła przed "lokomotywami północy" z TANANY. Wiola ze szpickami z Gdyni:lol::klacz: baaaaardzo dziekujemy Quote
Recommended Posts