musia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Jak to napisać w języku obcym?? - bo niemieckim i angielskim nie dysponuję Quote
tybetan Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Martach1 napisał(a):Tam liczy sie termin wysłania zgłoszenia a nie termin płacenia przynajmniej jeśli chodzi o wystawców zagranicznych. Tak przynajmnie było teraz. Nie mam pewnosci czy dobrze zrozumialam- czy jezeli zglosze psa w i terminie a chce placic na wystawie to obowiazuje mnie oplata jak z I terminu (podobnie jest na Litwie -placac na wystawie inkasuja stawke z terminu zgloszenia) CZY W BERLINIE JEST TAK SAMO?? CHCE ZGLOSIC W I TERMINIE ALE CHCE PLACIC NA WYSTAWIE? PROSZE O POTWIERDZENIE Quote
musia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Na jaki adres mailowy przesłać tę rezygnację?? wiecie może? Quote
Iwa-R Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 tybetan napisał(a):Nie mam pewnosci czy dobrze zrozumialam- czy jezeli zglosze psa w i terminie a chce placic na wystawie to obowiazuje mnie oplata jak z I terminu (podobnie jest na Litwie -placac na wystawie inkasuja stawke z terminu zgloszenia) CZY W BERLINIE JEST TAK SAMO?? CHCE ZGLOSIC W I TERMINIE ALE CHCE PLACIC NA WYSTAWIE? PROSZE O POTWIERDZENIE Opłacałam w ten sposób Hannover. Kiedy płacisz na wystawie płacisz stawkę ze zgłoszenia + 10 euro (tak było w Hannoverze). Quote
Martach1 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ja pod koniec zeszłego roku nic niedopłacałam jak wystawiałam w Rostoku, płaciłam normalnie jak za I termin, nic niemusiałam dopłacać. Quote
tybetan Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Iwa-R']Opłacałam w ten sposób Hannover. Kiedy płacisz na wystawie płacisz stawkę ze zgłoszenia + 10 euro (tak było w Hannoverze).[/q SERDECZNE DZIEKI ZA ODPOWIEDZ Quote
musia Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Czy ktoś zna maila na , który mogę wysłać rezygnację do Berlina. Jakoś nie widzę adresu elektronicznego Quote
RAKIJA Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='musia']Czy ktoś zna maila na , który mogę wysłać rezygnację do Berlina. Jakoś nie widzę adresu elektronicznego Tu masz link do strony z adresami : http://www.vdh-bb.de/cacib/kontakt.html powodzenia Quote
musia Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 znam ją - tylko na który adres mam pisać , skoro nie znam niemieckiego . A ten od Post-Meldungen Rassehunde , Online-Meldungen nie ma maila =============== Dziękuję , już wysłałam Quote
sylwia i boksery Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 My pisalismy na ausstellung@vdh-bb.de Quote
sylwia i boksery Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Po angielsku -tylko trzeba troche czekać z odpowiedzią. Dowiedziałam się,że płacąc na wystawie-nie ponosimy dodatkowych kosztów(taki otrzymałam mail). I co fajne-przyszły dzisiaj listowne potwierdzenia-ach,ten niemiecki ordnung ;) Quote
PARSONRK Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ja pisasłam na temming@vdh-bb.de I dostałam odp od razu ;) Quote
tybetan Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='sylwia i boksery']My pisalismy na ausstellung@vdh-bb.deTeż wysłałam maila na ten adres 16 stycznia - czekam cierpliwie na odpowiedz. Quote
asanowa Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Czyli jeśli chcę zapłacić za 1 psa w Berlinie będzie to kwota 45 Euro? :razz: Quote
sylwia i boksery Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Tak-40 euro pies i 5 euro katalog-przy zgloszeniu można zaznaczyć,że bez katalogu,to będzie 40 ;) Quote
asanowa Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Dzięki za info:multi:, bo w zeszłym roku kiedy wybierałam się do Rostocku zrobiłam w banku przelew i ponad 30 złotych wyniosły mnie opłaty :cool3: Quote
sylwia i boksery Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Płaci się wg zgłoszenia-w którym terminie-bez dodatkowych opłat. Takie przyszło info-zobaczymy,zweryfikujemy na wystawie :evil_lol: Quote
asanowa Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Zgłoszenie wysłałam pocztą we wtorek więc powinno dotrzeć w I terminie :p Quote
Martach1 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ja dzisiaj sie zebrałam i wkońcu wysłałam zgłoszenie:multi: :multi: :multi: Z rostoku mam miłe wspomnienie ciekawe jak w berlinie jest z organizacja wystawy Quote
sylwiaskalska Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ja jutro wysyłam zgłoszenie a zapłace na wystawie :) tak z ciekawości to czym jedziecie na wystawe ? Quote
Martach1 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ja jade swoim samochodem w niedziele jak sa terriery Quote
sylwiaskalska Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ja jeszcze nie wiem zobacze jakie są połąaczenia z PKP lub minibusem. Ja też będę w niedzielkę :) Quote
sylwiaskalska Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Dziś wysłałam zgłoszenie netem mam nadzieje że nic nie pokićkałam :oops::oops:/ wystawiam w klasie otwartej Quote
tybetan Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 My tez juz zgloszeni- do zobaczenia na wysatwie Quote
Recommended Posts