Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martach1 napisał(a):
Tam liczy sie termin wysłania zgłoszenia a nie termin płacenia przynajmniej jeśli chodzi o wystawców zagranicznych. Tak przynajmnie było teraz.

Nie mam pewnosci czy dobrze zrozumialam- czy jezeli zglosze psa w i terminie a chce placic na wystawie to obowiazuje mnie oplata jak z I terminu (podobnie jest na Litwie -placac na wystawie inkasuja stawke z terminu zgloszenia) CZY W BERLINIE JEST TAK SAMO??

CHCE ZGLOSIC W I TERMINIE ALE CHCE PLACIC NA WYSTAWIE?
PROSZE O POTWIERDZENIE

Posted

tybetan napisał(a):
Nie mam pewnosci czy dobrze zrozumialam- czy jezeli zglosze psa w i terminie a chce placic na wystawie to obowiazuje mnie oplata jak z I terminu (podobnie jest na Litwie -placac na wystawie inkasuja stawke z terminu zgloszenia) CZY W BERLINIE JEST TAK SAMO??

CHCE ZGLOSIC W I TERMINIE ALE CHCE PLACIC NA WYSTAWIE?
PROSZE O POTWIERDZENIE

Opłacałam w ten sposób Hannover. Kiedy płacisz na wystawie płacisz stawkę ze zgłoszenia + 10 euro (tak było w Hannoverze).

Posted

[quote name='Iwa-R']Opłacałam w ten sposób Hannover. Kiedy płacisz na wystawie płacisz stawkę ze zgłoszenia + 10 euro (tak było w Hannoverze).[/q
SERDECZNE DZIEKI ZA ODPOWIEDZ

Posted

znam ją - tylko na który adres mam pisać , skoro nie znam niemieckiego . A ten od Post-Meldungen Rassehunde , Online-Meldungen nie ma maila

===============

Dziękuję , już wysłałam

Posted

Po angielsku -tylko trzeba troche czekać z odpowiedzią.
Dowiedziałam się,że płacąc na wystawie-nie ponosimy dodatkowych kosztów(taki otrzymałam mail).
I co fajne-przyszły dzisiaj listowne potwierdzenia-ach,ten niemiecki ordnung ;)