BooBC Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 To jakoś musimy się dogadać (na pv) żeby się tam odnaleźć ;) :) ;) Oj współczuję podróży :lol: Quote
PARSONRK Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Cisza zaległa a do wystawki zalednie kilka dni ;) My jedziemy też na krajówkę w sobotę :) Quote
aleb Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Nigdzie nie umiem znaleźć... Trochę nie na temat, ale chciałabym się dowiedzieć czy może są organizowane wystawy w Dresden? Mogą być krajówki... Albo jakieś inne wystawy w Niemczech, byle niedaleko granicy ;) Quote
Agnieszka K. Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Wystawy międzynarodowe: http://www.vdh.de/ausstellungen/int_ausstellungen_inland.php krajowe: http://www.vdh.de/ausstellungen/nationalen_zuchtschauen.php poza tym jest dużo innych wystaw: specjalne: http://www.vdh.de/ausstellungen/spezial_zuchtschauen_suche.php tak Quote
TANANA Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 jak bedziecie jechać ? moze jakieś spotkanie na trasie? my jedziemy z Lubina okolice Legnicy Quote
Bajon Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 TANANA napisał(a):jak bedziecie jechać ? moze jakieś spotkanie na trasie? my jedziemy z Lubina okolice Legnicy My jedziemy z Poznania, przez Świecko;) Quote
Guard Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Wszystkim dogomaniakom jadącym do Berlina na wystawę życzę powodzenia!! Byłam w zeszłym roku i było super. Trzymam kciuki. Powodzenia Kinga i trzy sunie www.sennenhunde.pl Quote
jo-jo Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 A ja przyleciałam z dobrą nowiną: FATUM Pangea dzisiaj CACIB w Berlinie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Paulinko jeszcze raz Wielkie Gratulacje :Cool!: Quote
lidush Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Super :multi:Oby i jutro takich sukcesów nie zabrakło :terazpol::razz: Quote
Daisunia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 a ja ten tego...:cool3: ... huraaa żyję ! ale bylo super narobilam sporo fotek "zwiedzilam" berlin w samochodzie xD ogladajac rozne rozniste ciekawe zabytki i robiac fotki przez szybke :lol: Pozdrowienia dla wszystkich dogomaniakow ;) Quote
Musiałek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 GRATULUJE !!!!! a czy masz katalog i mogłabys podac stawke owczarkow australijskicj (342) ?? dzieki Quote
tulasy Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Gratuluję wszystkim wygranym. Proszę również o stawkę szpiców wilczych ( jeśli zostały zgłoszone ). Michał Quote
christoph Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Musiałek napisał(a):GRATULUJE !!!!! a czy masz katalog i mogłabys podac stawke owczarkow australijskicj (342) ?? dzieki Zgłoszonych - 19 Psy Szczenięta Attlia vom Wurdebach Arthos vom Wurdebach Młodzież Champ vom Pinzauerhof Blue Star of Crystal Lake Pośrednia Darling Down's Angus of Snow field Championy Trulyawesome Eight of Hearts Talisman Oscar the Grouch Otwarta Bayshore Twilight Blind Date HJ CH. Silver Dream Ausiie' Cadillac Shoreland's Gotta Crush On Ewe Suki Młodzież Hatty jean odf shawnee's home Sheep's Kin Rolling in Clover Cleo vom Pinsgauerhof Ciana of the West-Northlights Pośrednia Trulyawesome Kissed by the Sun Otwarta Roses and Dreams Evenfaster Quote
christoph Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 tulasy napisał(a):Gratuluję wszystkim wygranym. Proszę również o stawkę szpiców wilczych ( jeśli zostały zgłoszone ). Michał Zgłoszonych 6 Psy Młodzież Aram vom Peiner Land German Grey Schadow's Bee Jay German Grey Schadow's Camino Suki Młodzież Chila v.Scharfenstein Otwarta Mara v.d.Marienhohe German Grey Schadow's Carmina Quote
Musiałek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 WIELKIE DZIEKI !!!!!! a możesz jeszcze podać sędziego ??? Quote
christoph Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 My wróciliśmy z rozpoczętym Championatem Niemiec. A teraz parę zdjęć z Berlina Pozostałe zdjęcia w części o akitach japońskich i amerykańskich. Quote
christoph Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Musiałek napisał(a):WIELKIE DZIEKI !!!!!! a możesz jeszcze podać sędziego ??? Martin v.d. Weyer (NL) Quote
Dorota_Fiszer Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 A czy ktos moglby mi podac goldeny psy klasa uzytkowa i championow ? Z gory slicznie dziekuje :-) Quote
simbik Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 jo-jo napisał(a):A ja przyleciałam z dobrą nowiną: FATUM Pangea dzisiaj CACIB w Berlinie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Paulinko jeszcze raz Wielkie Gratulacje :Cool!: Wielkie Gratulacje :multi: :multi: :multi: . Również dla wszystkich polskich wystawców z Berlina :multi: :multi: :multi: Quote
Ludiana Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Czy można też przy okazji poprosić staweczkę sznaucerów miniatur pieprz i sól :lol: Z góry już oczywiście ślicznie dziękuję :multi: Gratulacje dla wszystkich wygranych Quote
aleb Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 A ja czy mogę prosić o stawki labradorów: psy kl. użytkowa i chamiponów ;) ? I serdeczne gratulacje :multi: Quote
Florka_xyz Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH :klacz: :klacz: :klacz: :B-fly: p.s Czy moge prosić o staweczke Bouvierów i Bokserów Pręgowanych ?? Z góry bardzo Dziękuje :lol: Quote
Recommended Posts