Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak juz sie ds znajdzie, i beda jechac do schronu po keksa, to ja zastrzege, ze musza... najpierw do lasu pojechac, lasy polskie oszabrowac i przywiezc caly gnat. keks tylko ich zobaczy, to od razu pokocha miloscia dozgonna :)

na chwilke ide omleta usmazyc. nie ma to, jak solidna dawka tluszczu na noc :D

Posted

kora78 napisał(a):
jak juz sie ds znajdzie, i beda jechac do schronu po keksa, to ja zastrzege, ze musza... najpierw do lasu pojechac, lasy polskie oszabrowac i przywiezc caly gnat. keks tylko ich zobaczy, to od razu pokocha miloscia dozgonna :)

na chwilke ide omleta usmazyc. nie ma to, jak solidna dawka tluszczu na noc :D
A ludzie mówią, że to niezdrowo jeść na noc... Może i niezdrowo, ale za to przyjemnie:lol:. Nie dałoby się wcześniej Keksia ze schronu wyciągnąć?

Posted

kora78 napisał(a):
wlasnie o tym mysle. o wyciagnieciu. juz pm poszlo.

ojj, przyjemnie, to fakt :)

Mniam , ja też lubię jeść wieczorem, najlepiej w wannie i czytać. Wszystko niedozwolone ale bardzo przyjemne:)

Posted

kora78 napisał(a):
ja czytam tylko w wannie. a woda u mnie expresowo stygnie, mam zimna lazienke. wiec napuszczam wode o temp 53stopnie :) kto da wiecej??? kto jest twardszy?

Też się lubię gotować:) i wszystkie gazety i książki mam mokre:placz:

Posted

hahaha

ja sie gotuje chwile, a pozniej marzne. okropnosc!!
a ksiazki nie moj, biblioteczne. doprawiam im "duszę" :P przygodami w kapieli :D

gazety to pikuś, ale za ksiazka mozna sie poplakac...

Posted

bo kiedys ksiadz go adoptowal ze schronu, pozniej go oddal, jak ksiedza przenosili na inna parafie

mam domowe dt, platne 300zl miesiecznie.
dom, 1 pani, 1 pies.

to nie hotel :)

Posted

kora78 napisał(a):
hahaha

ja sie gotuje chwile, a pozniej marzne. okropnosc!!
a ksiazki nie moj, biblioteczne. doprawiam im "duszę" :P przygodami w kapieli :D

gazety to pikuś, ale za ksiazka mozna sie poplakac...

Kup sobie dmuchawę. Ja kupiłam za 19 zł :), mam już z 10 lat i jest super. Łazienka też niedogrzana, włączam dmuchawę na czas kąpieli i jest cieplutko. Wcale nie żre dużo prądu. Polecam:)

Posted

Oby Keksik też już grzał doopkę. Kurcze, jak patrzę na niego ,to widzę Pączka. Pączek właśnie chrapie na kanapie a biedny Keks siedzi w schronie:(
Już niedługo Keksiku będzie kanapa:)

Posted

[quote name='Panna Marple']Uprzejmie donoszę, że stawiam się na zaproszenie i deklaruję dla Keksia (aczkolwiek keks to jedno z niewielu ciast, którego nie lubię:lol:) 30zł miesięcznie. Jak dostanę numer konta, to wpłacę od razu za dwa miesiące. No i coś dorzucę jednorazowo:lol:- bez szaleństw, ale zawsze coś. Niestety, deklaracji w cholerę (za chwilę będę sobie tabelkę w excellu musiała zrobić, bo już się gubię..:crazyeye:). Strasznie dobrze Keksiowi z pysia patrzy...

Bo moze ksiadz nie pokochal Keksa, moze i nie dbal, jak nalezy, ale ewentualnego diabla na pewno przepedzil...:diabloti:
Tylko gdzie (w kim) ten diabel teraz hula, to ja nie wiem...:shake:

Panno Marple tak sie szalenie ciesze, ze Cie tu widze!!!:crazyeye: :loveu:

Keksiku, wiem, ze bedzie juz dobrze, Kochana Ciotka jest z Toba!!!:multi::lol:

Posted

DZiewczyny ja mam dla Keksa na bazarek duzo odswiezaczy i plynow do zmywarek Finish. Jeden kosztuje kolo 20 pln, wiec mozemy ustalic duza nizsza cene i wystawic.
To sa takie produkty:
http://dodomku.pl/produkt/32770/3141360054405/Calgonit_Finish_Odswiezacz_do_zmywarek_cytryna_i_limonka.html
http://www.superkoszyk.pl/product-pol-3061-FINISH-Plyn-do-Czyszczenia-Zmywarek-Lemon-250-ml.html

tylko ktos musiałby poprowadzic bazarek, bo ja mało bywam. Dajcie znać co sądzicie.

Posted

ewu napisał(a):
Oby Keksik też już grzał doopkę. Kurcze, jak patrzę na niego ,to widzę Pączka. Pączek właśnie chrapie na kanapie a biedny Keks siedzi w schronie:(
Już niedługo Keksiku będzie kanapa:)

Oby byly to slowa prorocze!!!:lol:
I zeby jak najszybciej Keksia ktos pokochal...