Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

deklaracji stalych mamy na 170zl
brak wplaty od 2 mcy od Rolan de, na 30zl

wiec na grudzien z deklaracji stalych mam wplacone 140zl (bo doszla juz nowa od Satriny- dziekuje :) )

70zl mam z wpywow jednorazowych- w tym Monika083 30zl i jej bazarek ciasteczkowy 40zl

140+70= 210zl

trzeba 320zl
+ 15 za szczepienie
= 335zl

brak 125zl.

plus 17,1 z bazarku Dominiki.

brak 108zl.

i w pamieci brak wplat Rolanda, 60zl, ktore rozliczalam, jakby byly. :(

Edited by kora78
Posted

[quote name='kora78']ooo to beda????????[/QUOTE]

no te dwie co wplacil do mnie , zamiast do Ciebie, ale nie wiem czemu 25 , a nie 30 zl. Wyslalam mu Twoj nr.konta, to juz beda do Ciebie szly. Reke bym dala ocbiac , ze przelalam te 50 do Ciebie, a teraz patrze w rolzliczeniu nie ma... w historii przelewow nie ma.. Jutro wysle.

Posted

[quote name='kizimizi']no i no i ?
Dominika zobacz prosze co ciotka ick zakupila na bazarze i pzreslij jej swoj nr konta z inf.ile kosztowac bedzie przesylka:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/248606-misz-masz-na-walbrzyszaki-buty-kopertowki-i-kosmetyki!-Do-15-12?p=21523494#post21523494

I nic, Pani nie zadzwoniła, pewnie za stary dla niej był :shake:

Ick może mieć przesyłkę łączoną, bo na innym bazarku też rzeczy zalicytowała, które były u mnie przechowywane. Napiszę do niej.

Posted (edited)

a w ogloszeniu pisze, ze ile ma lat? z jakim tekstem go oglaszasz w ogole Dominika? mozesz tu wkleic?

potwierdz, czy kasa za grudzien doszla. czy jestesmy na czysto?

pomyslalam, by zrobic bazarek cegielkowy, zeby uzbierac kase na wyroznienie ogloszenia na tablica,pl, co o tym sadzicie? moze pare osob da po 5zl i sie 30zl uzbiera na wyrozneinie?

ale kizi, nowy, wzruszajacy tekst bardzo potrzebny. i nie na za tydzien, a na za 2 dni.

z gory prosze o propozycje fotek do nowego super ogloszenia. to tez kilka dni zajmie, wiec prosze o propozycje, 6 fot. moze wykorzystamy juz z zeszlej zimy, na sniegu?

doszlo od Figuni 20zl :)
i od Rolanda 50zl :)

Edited by kora78
Posted

Przez jakiś czas nie było, ja ostatnio piszę w ogłoszeniach (ale telefonów bez i z nie było). Tekst troszkę zmieniam nieraz i daje różne tytuły, zdjęć bardzo dużo różnych daje, ostatnio też zimowe dałam jednemu i drugiemu. Umieszczam na bieżąco linki z ogłoszeniami tutaj, tam tekst zawsze jest do wglądu. Ogłaszam z takim tekstem jaki uważam, bo nikt nie będzie co chwile na nowo wymyślał, potwierdzał, wprowadzał zmiany, zastanawiał się.

Za Keksa jesteśmy na czysto, ale mam nadwyżkę 10 zł od perpe-tua za Keksa od Satriny.
Za Simona też.

Zły tytuł przelewu podałaś, z błędem. Dobrze, że sobie obliczyłam, bo wdłg tytułu byłabyś w plecy ;)

Ostatni tekst:
[FONT=Tahoma]
"Keks szuka domu, chętnie z dziećmi i innymi psami. Jest przyjazny wobec każdego człowieka i czworonoga. To mądry pies wpatrzony w swojego opiekuna. Uwielbia wszelkie aktywnoś[/FONT]
[FONT=Tahoma]ci[/FONT][FONT=Tahoma] na świeżym powietrzu. Będzie wspaniałym kompanem sportu i długich spacerów. Szybko opanowuje nietypowe komendy, grzecznie jeździ autem, na spacerach trzyma się właściciela. Keksik, mimo że spędził pół życia w schronisku to psia "przylepka", wiecznie radosna i beztroska, wdzięczna za każde spojrzenie i ciepłe słowo. Poświęć mu swój czas i miłość a zdobędziesz wiernego przyjaciela na złe i dobre. Jest zdrowy, wykastrowany, zaszczepiony oraz zaczipowany, obecnie ma 6 lat, jednak ma tyle życia i radości w sobie, że na spacerach ludzie pytają, ile szczeniak ma miesięcy ;) Warunkiem adopcji jest wizyta przed- i po adopcyjna, oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Mieszka w domu tymczasowym we Wrocławiu. Pomożemy w transporcie na dalszej trasie, jeśli zajdzie konieczność."[/FONT]

Posted

[quote name='kora78']Dominika, to napisz mi co zle obliczylam. bo blad bedzie wszedzie przeciez.

tekst bardzo dobry. ale 6 lat????[/QUOTE]

Dobrze obliczyłaś, tylko w tytule przelewu napisałaś o 100 zł mniej niż przelałaś w rzeczywistości. Finansowo wszystko się zgadza, tylko ten tytuł, nic poważnego.

A ile Keks ma lat wdłg Ciebie ?

Posted

Ciekawa byłam, na ile go oceniasz, dlatego zapytałam ;P

9 To ma Simek, na Nowy Rok dyszkę zacznie.

Keks zaczyna w 2014r. siódmy rok.

Najważniejsze, że są zdrowe i że DS może być tego pewien.

Posted

[quote name='Dominika84']Ciekawa byłam, na ile go oceniasz, dlatego zapytałam ;P

9 To ma Simek, na Nowy Rok dyszkę zacznie.

Keks zaczyna w 2014r. siódmy rok.

Najważniejsze, że są zdrowe i że DS może być tego pewien.[/QUOTE]

wcale chlopaki na tyle nie wygladaja :)