Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiem, ze do gazety wyborczej mozna wyslac mailem, czasem sie uda, ze akurat tego wybiora. tak bylo kiedys, nie wiem, czy jest nadal. monika083, wiesz cos o tym? masz tego maila moze?

ja ide pisac pm do tamb, ona oglaszala w gazecie jakiejs na krakow, miala znajomego tam kogos...

w gazecie slaskiej pomagala nam zamieszczac ogloszenia... kizi, pamietasz? z czasow czacziego i nugata... tylko tam kolo 100zl sie placilo za iles tam znakow...

Posted

kora78 napisał(a):
wiem, ze do gazety wyborczej mozna wyslac mailem, czasem sie uda, ze akurat tego wybiora. tak bylo kiedys, nie wiem, czy jest nadal. monika083, wiesz cos o tym? masz tego maila moze?

ja ide pisac pm do tamb, ona oglaszala w gazecie jakiejs na krakow, miala znajomego tam kogos...

w gazecie slaskiej pomagala nam zamieszczac ogloszenia... kizi, pamietasz? z czasow czacziego i nugata... tylko tam kolo 100zl sie placilo za iles tam znakow...

kurcze ,kiedys wyslalam do metra prosbe o dodanie ogloszenia i dodali, ale to bylo dawno, nie pamietam, Pokerowa trzeba zapytac, chyba ona wtedy podala mi tego maila.
Zdaje sie, ze to przez cafeanimal bylo.

Posted (edited)

a to lobuz. jakby byl jedynym psem w ds to chyba nudno by mu bylo :(

Dominika, doszlo z bazarku Twojego 64zl. dopisuje do Skaroety Walbrzyskiej, z ktorej ostatki czerpiemy, by uzupelniac braki za oplate pdt keksa i simona.

Panna Marple, doszlo brakujace Keksowi 110zlm uratowalas nas ponownie :)

tym samym jestesmy 1zl do przodu :)

przypominam o wplatach deklaracji stalych.

Edited by kora78
Posted

Dominika84 napisał(a):
Keks jak od poniedziałku przyczepił się znowu do Simona to go odczepić nie można, jak magnes. Ciągle by się z nim bawił i go zaczepia, od rana do nocy.

bo to wesoly chlopak jest :)

Posted

Wesoły i taaaaki grzeczny jak wszyscy sąsiedzi twierdzą ;) Tak Simona rozruszał przez ostatnie dni, że Simon sam dziś zaczepia Keksa do zabaw. Kto by pomyślał, niby z Simusia taki staruszek ;)

Posted

Wplacilam za listopad Keksa.
Ostatni raz wpłaciłam całość, zanim dostałam wszystkie deklaracje stałe. Nie stać mnie na pokrywanie z własnej kieszeni, niestety.
Bardzo proszę trzymać się terminów.

Dominika, porobisz nowe ogłoszenia???
trzeba je odswiezac max co 2 tygodnie. a juz chyba miesiąc minął.

p.s. nie mam odp na pm co do dwoch gazet. kontakty sie wysypały.