Dominika84 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Daj tylko znać kiedy, najlepiej jutro szczerze mówiąc, bo wyjeżdżamy na wieś odpocząć i delektować się ogródkiem latem i nie wiem kiedy wrócimy. Musimy się psychicznie zrelaksować. U mnie ludzie z otoczenia myślą już, że handluje psami i przychodzą do mnie, czy nie mam jakiegoś szczeniaka. Mam zamówienie na 2 szczeniaki i jedną kotkę małą :crazyeye: Masakra. Ja mówię zawsze, że mam tylko stare psy. Niestety do takich warunków bym ani szczeniaka ani nawet Simka :eviltong: nie oddała. Wprawdzie ludzie mają dobre serce, ale i tak wszystko by pod kołami samochodu prędzej czy później pewnie wylądowało. Quote
kora78 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 na wsiach ludzie zbieraja wlasnie szczeniaki od siebie nawzajem, gdy suka przy budzie sie oszczeni. tak to nie maja skad ich brac. a rotacja psow na wsi jest duza. do schroniska, do miasta za daleko im jechac. co najwyzej, na jakis targ chyba. dlatego tez nie lubie troche adopcji na wies, bo tam roznie z mentalnoscia ludzi jest. Dominika, to robimy te ogloszenia na juz. choc ma caly dzien lac, to nie wiem, czy pojedziesz korzystac z tej pogody na trawce :D czyli ja usuwam, a Ty robisz od nowa, tak? to na ktora opcje? Quote
kora78 Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 doszla kaska: Panna marple 50zl ::):) mparsley 10zl :):):) i znow panna marole 180zl :):):) do konca roku deklaracja stala. Quote
monika083 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 kora78 napisał(a):na wsiach ludzie zbieraja wlasnie szczeniaki od siebie nawzajem, gdy suka przy budzie sie oszczeni. tak to nie maja skad ich brac. a rotacja psow na wsi jest duza. do schroniska, do miasta za daleko im jechac. co najwyzej, na jakis targ chyba. dlatego tez nie lubie troche adopcji na wies, bo tam roznie z mentalnoscia ludzi jest. Dominika, to robimy te ogloszenia na juz. choc ma caly dzien lac, to nie wiem, czy pojedziesz korzystac z tej pogody na trawce :D czyli ja usuwam, a Ty robisz od nowa, tak? to na ktora opcje? Mam w pracy kolezanke, ktora pochodzi z takiej typowej polskiej wsi, sama psiara,ale opowiadala, ze miala takiego sasiada, co swoje psy,jak sie pochoroway to wyrzucal....masakra Ja deklaracje przeleje jutro,albo w sobote,bo mam mlyn w pracy. Quote
kora78 Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 dobrze, ze tylko wyrzucal ;/ oki, to czekam spokojnie. Quote
Dominika84 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Wróciliśmy, kora robimy już wyróżnione ? Skasuj na Twoim koncie na gumtree aktualne ogłoszenie Keksika, ja zrobię resztę :) Keksik opanował skoki do perfekcji, chociaż teraz rzadko kiedy daje mu tak wysoko skakać, boję się, że sobie coś zrobi. Mój TZ ma 184 cm, zobaczcie sami na fotce jak wysoko Keksik skacze, jak tygrysek z Kubusia Puchatka:) Cała banda :loveu: Z braciszkiem ;) i ze swoim długim jęzorkiem Quote
perpe-tua Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 ojejku! cudowne zdjęcia. najlepsze to, gdzie są wszytskie trzy <3 Quote
kora78 Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 (edited) fotki super :) poszalaly psiaki. na gumtree nie mam aktywnych ogloszen, nie wyswietla mi sie nic. wiec mozna dzialac. p.s. doma ile ja mam ci kasy wyslac? ile wyszlo z bazarku? ile za ogloszenia? ile brakuje za dt? Edited July 1, 2013 by kora78 Quote
Dominika84 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 kora78 napisał(a):fotki super :) poszalaly psiaki. na gumtree nie mam aktywnych ogloszen, nie wyswietla mi sie nic. wiec mozna dzialac. p.s. doma ile ja mam ci kasy wyslac? ile wyszlo z bazarku? ile za ogloszenia? ile brakuje za dt? Poczekaj chwilkę, muszę najpierw z kizi porozmawiać, ale ona znowu ma zapchaną skrzynkę (kizi czekam na sygnał, że odblokowałaś i mogę do Ciebie napisać :) ). Quote
Dominika84 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 (edited) kora78 napisał(a):ale po co ci kizi? nie rozliczony bazar? Bazar dawno rozliczony, ale nie rozliczone wpłaty za ogłoszenia, poczekaj jeszcze. Jest ogłoszenie wyróżnione na miesiąc dla Keksa, od dzisiaj: http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/wroclaw/chcesz-wiecej-radosci-w-domu-adoptuj-keksa-500137856 Koszt 49,99 zł. Trzymać kciuki, żeby Keksik znalazł dom swoich marzeń :modla: Edited July 2, 2013 by Dominika84 Quote
kora78 Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 dominika, prosze wstaw na tytulowe ktores foto perpetui, tam takie piekne, zielone tlo. psa widac w calej okazalosci. mile dla oka. te 2 fotki, ktore dalas, gdy widac sama glowe sa bardzo ciemne. te druga bym w ogole wywalila. tam nic nie widac, tylko czern i biale oczy. nie rozliczone wplaty za ogloszenia. jakie ogloszenia? to waruje przy telefonie od jutra :) niech cos sie ruszy wreszcie... Quote
wykrywka Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 :kciuki: za odzew z ogłoszeń i najwspanialszy dom dla Keksa. Quote
Dominika84 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 (edited) Czegoś tu nie rozumiem, dałam wszystkie zdjęcia, które Ty chciałaś, żeby były wstawione w aktualnym ogłoszeniu, a teraz piszesz, że wszystkie złe. Popatrz na str 35 w tym wątku. Wstaw tu wszystkie raz jeszcze które tym razem chcesz, to zmienię. A jak się niecierpliwisz to przelej tyle co zawsze, a w sierpniu za ogłoszenia i bazarek się rozliczymy. Edited July 3, 2013 by Dominika84 Quote
kora78 Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 ok, zrobie przelew, jak zawsze, plus to, co brakuje simonowi. Quote
kora78 Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 kora78 napisał(a):no i z tych na pewno a tytul? Wysportowany Keks, lubiący wyzwania i zabawę takie tez dalam. te najladniejsze, najwazniejsze. ale tego wtedy nie napisalam. a to z niebieskimi oczami mi sie jednak nie podoba :) marudna jestem, wiem :) moze zamiast niego daj z tego posta drugie? jak stoi na trawie w pelnej krasie? jako glowne. a reszta, tak jak jest. przepraszam za zamieszanie. Quote
Dominika84 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 (edited) Kobieta zmienna jest, nie trzeba przepraszać. Zdjęcia wymieniłam, teraz powinno być dobrze. A z bazarku jest na moim koncie dla Keksa 83,29 zł. Koszt za wyróżnione ogłoszenie - 49,99 zł - jest w trakcie wyjaśniania, czy to z bazarku pieniążki czy od kizi były. 10.06 Ostatnie ogłoszenia w pakiecie dla Keksa były, trzeba powoli zastanawiać się nad nowym tekstem i zdjęciami :mdleje:To tak dla przypomnienia Edited July 3, 2013 by Dominika84 rozliczenie Quote
kizimizi Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 sluchachajcie byla, ze psy nie maja kasy wiec powiedzialam, ze zaplace za wyroznienie dla keksa i simka i juz. Kasa wyslana, ogloszenia poszly. Jesli keks ma kase z bazarku to niech pojdzie na pokrycie brakujacych deklaracji Quote
Dominika84 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 kizimizi napisał(a):sluchachajcie byla, ze psy nie maja kasy wiec powiedzialam, ze zaplace za wyroznienie dla keksa i simka i juz. Kasa wyslana, ogloszenia poszly. Jesli keks ma kase z bazarku to niech pojdzie na pokrycie brakujacych deklaracji Dobrze, to szkoda, że Twojego tekstu i wybranych fotek nie dałyśmy, jak Ty płaciłaś, ale trudno teraz. A ja nie wiedziałam, że wyślesz za obydwa, nie dogadałyśmy się, a pieniążki niedawno doszły. Więc za sierpień opłata za DT będzie niższa o te pieniążki z bazarku 83,29 zł + grosik nadpłaty od kizi za ogłoszenie ;P, czyli 320 zł - 83,30 zł :) Może tak być ? Quote
kora78 Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 za sierpien, czy lipiec? z tego, co mam teraz wplacic, czy za meisiac? bo teraz mam placic za lipiec. Quote
Javena Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 (edited) kora78 napisał(a):fotki super :) poszalaly psiaki. na gumtree nie mam aktywnych ogloszen, nie wyswietla mi sie nic. wiec mozna dzialac. p.s. doma ile ja mam ci kasy wyslac? ile wyszlo z bazarku? ile za ogloszenia? ile brakuje za dt? Na gumtree ja mam aktualne ,czy mam skasowac? http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/wroclaw/pragniesz-wiecej-radosci-w-domu-adoptuj-keksa-496595930 Edited July 4, 2013 by Javena Quote
kora78 Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 zostaw, zostaw, jak najbardziej. jesli nie pokazuje, ze dubel i wpuszcza robienie kolejnego, podobnego, to niech beda dwa. wejsc tylko 55, ale co tam, najwazniejsze, by ta jedna wlasciwa osoba weszla i zobaczyla. Quote
Dominika84 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Kora, jeśli jeszcze nie zapłaciłaś za ten miesiąc, odejmij tą kasę z bazarku na lipiec, jeśli już przelałaś, to odejmiesz za sierpień. Quote
Recommended Posts