Panna Marple Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Liczę na to, że w podskokach pofrunie do nowego domciu, najszybciej jak się da:lol: Quote
kora78 Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 telefon milczy, jak na razie. naladowany na maxa :) tylko biuro obslugi dzwonilo :D Quote
kizimizi Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Kora ty czasem czytaj posty. Keksik i simek mieli dostac wyroznienie na gumtree, nie serie ogloszen. Nie wiem skad ty wogole "nowy tekst" i "duble" wytrzasnelas teraz.:evil_lol::evil_lol: Pytanie jest czy warto to teraz robic skoro poszedl z ogloszeniami znow Quote
Dominika84 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='kizimizi']Kora ty czasem czytaj posty. Keksik i simek mieli dostac wyroznienie na gumtree, nie serie ogloszen. Nie wiem skad ty wogole "nowy tekst" i "duble" wytrzasnelas teraz.:evil_lol::evil_lol: Pytanie jest czy warto to teraz robic skoro poszedl z ogloszeniami znow[/QUOTE] Wykupić wyróżnione czy nie wykupować ? Quote
kizimizi Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 moze poczekajmy teraz na rezultaty ogloszen i najwyzej wrocimy do tem. za kilka tyg. Quote
kora78 Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='kizimizi']Kora ty czasem czytaj posty. Keksik i simek mieli dostac wyroznienie na gumtree, nie serie ogloszen. Nie wiem skad ty wogole "nowy tekst" i "duble" wytrzasnelas teraz.:evil_lol::evil_lol: Pytanie jest czy warto to teraz robic skoro poszedl z ogloszeniami znow[/QUOTE] tak sie sklada, ze akurat ja czytam. a nie opuszczam kilku stron, czy postow :D spoko. przeciez ja niedawno pisalam o nowej serii ogloszen, napisalysmy wspolnie z dziewczynami tutaj tekst, zdjecia zaakceptowane tez, wybralam bazarek, wstawilam, nie zaplacilam bo Javena zrobila za darmo :) a teraz Ty wyskakujesz z nowym tekstem, innymi fotkami, do wyroznien. ja z Dominika ustalalam, ze kupujemy pakiet i wyroznienie na ktoryms z tych 2 portali, a zaplaci Ona z tego bazarku ksiazkowego, z ktorego kase ma na swoim koncie z tej racji, ze fanty jej i wysylki szly od niej. ja nie kumam w ogole, czego Ty nie kumasz :) sam pakiet ogloszen, nawet swiezy, niewiele moze dac. a Keks sie zasiedzial w dt o wiele za bardzo. wiec trzeba teraz cisnac wszystko na maxa. ogloszenia wszedzie, gdzie sie da. zatem nie ma co czekac "kilka tygodni" na wyroznianie, a robic, poki mamy za co i poki jest aktualny tekst i fotki, bo z tych kilku tygodni to sie zrobi miesiac, jak to zwykle bywa, gdy sie przeciaga wszystko z akceptacja wiekszosci, co do np tekstu, itp. Quote
Dominika84 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 No i bądź tu mądra, ja myślałam, że z bazarkowego na ewentualne leczenie będzie/badania, na czarną godzinę, więc jak kizi zaproponowała od siebie to się ucieszyłam. Więc kiziowe czy korowe ogłoszenie i fotki i z jakiej kasy ? :placz: Quote
kora78 Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 ja zrozumialam, ze kiziowe z jej portfela. ja i dominika rozmawialysmy, ze te nasze wyroznione to z bazarku ksiazkowego. kizi, to jak? Quote
kizimizi Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Dominika84']No i bądź tu mądra, ja myślałam, że z bazarkowego na ewentualne leczenie będzie/badania, na czarną godzinę, więc jak kizi zaproponowała od siebie to się ucieszyłam. :placz:[/QUOTE] no i Dominika dobrze zrozumialas, to chyba jasne bylo. Ja mysle, ze skoro teraz poszedl z ogloszeniami to warto z wyroznieniem na gumtree poczekac chociaz z 2-3 tyg. Quote
kora78 Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 ale cisza z ogloszen :( to z tydzien poczekajmy z tym wyroznieniem. nie odkladajmy juz, bo z ogloszeniai grzebiemy sie, jak muchy w smole. a czas leci. nie wiem, jak z deklaracjami, musze zerknac, czy wszyscy powplacali. przypominam, ze nie mamy na oplate na poczatku lipca. brak jakies 200zl. Quote
Panna Marple Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Poszło 50zł dla Keksia. Same zadecydujcie na co:lol: Quote
kora78 Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 dziekujemy pieknie :)))))))))))))))))))))0 Quote
kizimizi Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='Panna Marple']Poszło 50zł dla Keksia. Same zadecydujcie na co:lol:[/QUOTE] chyba na dt. Jak my stoimy z deklaracjami Kora, cienko co? Quote
kora78 Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='kizimizi']chyba na dt. Jak my stoimy z deklaracjami Kora, cienko co?[/QUOTE] jak w 1 poscie. Quote
wykrywka Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Widziałam Kleksa w ogłoszeniach na województwo lubuskie :crazyeye:. Może akurat w naszych stronach znajdzie się domek dla niego :thumbs: Quote
kora78 Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 nie moge wejsc na swoje konto bankowe, musze nowe haslo wymyslic. uwielbiam to po prostu. co chwile sami mnie do tego zmuszaja. co chwile, znaczy co kilka mcy, ale dla mnie to o wiele za czesto. bo nie chce nigdzie tego hasla zapisywac, a wiec musze je od razu zapamietac. smiesznie zaczyna sie robic, gdy ustawiam kilka hasel i za kazdym razem mi piszą, ze haslo złe, bo cos tam i musze w koncu zapamietac z 10 hasel co chwile jedno. a jak wreszcie wszystko mi sie pomiesza i zapomne, to pozniej wielki problem, zeby to wszystko odblokowac, odkrecic. szlag mnie trafia. na necie bywam dopiero o tej porze, co teraz, czyli po zmroku dobrze. a powinnam uzupelnic zaleglosci. wiec modlcie sie o deszcz, bo wtedy bede w domu siedziala i miala czas na takie *******y, jak hasla i piny i co tam jeszcze potrzeba. do sedna. Dominika, zalatwiaj to wyroznienie, co? taka cisza, ze szok. trzeba Keksowi dom wreszcie znalezc. mialo byc do 3 mcy, a jest juz ponad 6. a teraz wakacje i martwy sezon adopcyjny ;/ Quote
Dominika84 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Jeśli chcemy wyróżnione na podstawie tekstu i zdjęć, które mamy wykupione w pakiecie Ty to musisz zrobić, bo ogłoszenia poszły na Twój mail, więc trzeba wejść na to ogłoszenie na gumtree i wykupić wyróżnione. Jeśli tekst kizi miałby iść i jej wybór zdjęć to mogę to zrobić. Z jakich pieniędzy będzie to wyróżnione ogłoszenie ? Ja wiem, że miał być 3 miesiące, a jest 6, ale co ja na to poradzę ? Ja też bym chciała, żeby już dawno u siebie w domku na zawsze siedział. Staram się robić tyle, na ile mam czasu i możliwości. A Keks dostał siwą brodę już od tego czekania :-( Quote
kizimizi Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 dziewczyny poczekajcie jeszcze chwile z tym wyroznieniem, on dopiero kilka dni temu poszedl. dominika przelew zrobiony Quote
Dominika84 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 [quote name='kizimizi']dziewczyny poczekajcie jeszcze chwile z tym wyroznieniem, on dopiero kilka dni temu poszedl. dominika przelew zrobiony[/QUOTE] Super :) Dziękuje Quote
Dominika84 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 (edited) A! Mam jeszcze filmik w sumie o Magnusie, ale Keks i Simi też tam są przez chwilkę, z ciekawości można zerknąć:) Już wszystkie mogą mieć równocześnie po misiu albo piszczałce :multi: http://www.youtube.com/watch?v=Gk4AM4wDpvs http://www.youtube.com/watch?v=Tg-V_N-FnUI Dzisiaj dostali od Pańci wiatrak, wiatrakują się na całego, nawet Simek spod drzwi gdzie są chłodniejsze panele wskoczył do legowiska i się nawiewa :P Edited June 20, 2013 by Dominika84 Quote
kora78 Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 hehe wiatrakuja sie, a to luksusy maja :) Dominika, to usune za kilka dni to z mojego maila, czy czegos tam i wstawisz od nowa na siebie, ok? ja nienawidze sie w to bawic i czasu nie mam. a placic to i tak bedziesz od siebie, z tego bazarku ksiazkowego, to juz nie mieszajmy z finansami, ok? Quote
Dominika84 Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 kora78 napisał(a):hehe wiatrakuja sie, a to luksusy maja :) Dominika, to usune za kilka dni to z mojego maila, czy czegos tam i wstawisz od nowa na siebie, ok? ja nienawidze sie w to bawic i czasu nie mam. a placic to i tak bedziesz od siebie, z tego bazarku ksiazkowego, to juz nie mieszajmy z finansami, ok? Jak uważasz Quote
Recommended Posts