Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz sobie dopatrzyłam, że masz w 1 poscie napisane jak byk PDT za 30zł miesięcznie :D:D:D hehe
popraw sobie Ty skrupulatna rozliczająca, bo bedzie, że 270 bierzesz do kieszeni :eviltong: ;)

Posted

marta0731 napisał(a):
Teraz sobie dopatrzyłam, że masz w 1 poscie napisane jak byk PDT za 30zł miesięcznie :D:D:D hehe
popraw sobie Ty skrupulatna rozliczająca, bo bedzie, że 270 bierzesz do kieszeni :eviltong:;)

Bo Kora obiektyw rozwalila i sie teraz boi Tzowi przyznac ...... ;):eviltong:

Posted

No dobra, jak TZ się dowie o obiektywie, to będzie znaczyło że Cie na dogo śledzi :D
ALbo jednak uwielbia psy i tu uczestniczy na forum, jest bardzo ceniony, a tylko się przed Tobą kryje:eviltong:

Posted

Jutro zapytam CatAngel albo umieszcze Keksa na innym bazarku, dziś znowu zdjęcia ogarniam (wspólne Simonka i Keksa umieszczę na wątku Simona). Tak, na Keksika jest 320 zł wraz z karmą. W lutym może być 300 zł, nie ma problemu. Więc u mnie jest Keks na plusie 20 zł (nadpłata za luty) + za smaczki 3 zł coś tam gr , musiałabym doczytać ile to jest "coś tam" wcześniej, bo zapomniałam.

Prawdziwy przystojniak się z niego robi, prawda ? :D

Posted

Z tego co widziałam na bazarku ogłoszeniowym CatAngel, ma ona problemy ze swoim kotkiem, ma też problemy z zalogowaniem na dogo i zaległych kilka ogłoszeń, a my czekaliśmy już za długo, więc wybrałam opcje szybszą, taką mam nadzieję, ale nie tańszą. Wybrałam pakiet 50 ogłoszeń na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239949-Bazarek-ogłoszeniowy-różne-pakiety-do-wyboru-do-23-02 , ze względu na małe zainteresowanie, tym samym szybsze wykonanie zlecenia i ze względu na możliwość wstawienia 4 zdjęć (na innym, takim samym są max 3 zdjęcia). A tak na marginesie, nie wiem co to za fundacja zbiera pieniądze na tym bazarku, bo żaden link do nich się nie otwiera.

Posted

Dominika84 napisał(a):
Z tego co widziałam na bazarku ogłoszeniowym CatAngel, ma ona problemy ze swoim kotkiem, ma też problemy z zalogowaniem na dogo i zaległych kilka ogłoszeń, a my czekaliśmy już za długo, więc wybrałam opcje szybszą, taką mam nadzieję, ale nie tańszą. Wybrałam pakiet 50 ogłoszeń na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239949-Bazarek-ogłoszeniowy-różne-pakiety-do-wyboru-do-23-02 , ze względu na małe zainteresowanie, tym samym szybsze wykonanie zlecenia i ze względu na możliwość wstawienia 4 zdjęć (na innym, takim samym są max 3 zdjęcia). A tak na marginesie, nie wiem co to za fundacja zbiera pieniądze na tym bazarku, bo żaden link do nich się nie otwiera.

Pod tym linkiem jest taka fundacja, pomagaja koniom

http://www.fundacjamonami.com.pl/

Może złego linka dodała?

Niech te ogłoszenia się wreszcie robią, bo juz tyle czasu "debata" ;)

Posted

Kurcze, głupio mi... :oops: Dominika nie obraź się na mnie plis.... ale to zdjęcie, które chcesz dać jako tytułowe, to wygląda, jakby Keks w locie robił qupe...... :oops: Wogóle go tam nie widać, a tym bardziej nie widać, że on piękny jest
Przydałoby się zdjęcie, które zachęci do zajrzenia na ogłoszenie, jak on wygląda, jak np w 1 poście pięknie na tle ziolonej trawy

albo w poście 504 jest bardzo ładne

Przepraszam, musiałam to napisać

Posted

marta0731 napisał(a):
Kurcze, głupio mi... :oops: Dominika nie obraź się na mnie plis.... ale to zdjęcie, które chcesz dać jako tytułowe, to wygląda, jakby Keks w locie robił qupe...... :oops: Wogóle go tam nie widać, a tym bardziej nie widać, że on piękny jest
Przydałoby się zdjęcie, które zachęci do zajrzenia na ogłoszenie, jak on wygląda, jak np w 1 poście pięknie na tle ziolonej trawy

albo w poście 504 jest bardzo ładne

Przepraszam, musiałam to napisać

Oczywiście, że się nie obrażę, nie musi Ci być głupio :) Tytuł brzmi "Keks, latający pies" - z naciskiem na latający, jako wyróżniający się spośród innych, co ma mu tym samym pomóc w jego adopcji, więc chciałam na potwierdzenie dać jego zdjęcie w locie. Sama chętnie więcej zdjęć jego bym dała, ale napisane jest max 4 i musiałam wybrać, wszyscy pisali, zdjęcia wdłg własnego uznania. Już poszło, ale następnym razem (jesli będzie następny) wybiorę fotki, które zasugerowałaś marta. Jeśli ktoś będzie zainteresowany, wyślę mu również na maila dodatkowo te, które tu zamieściłaś, jak będę uaktywniać ogłoszenia sama, też dodam własnoręcznie te foty do ogłoszeń.