kora78 Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 racja. http://www.dogomania.pl/forum/threads/238028-Hop-Up-raz-dwa-90-ogłoszeń-Twój-zwierzak-ma-)-Realizacja-ostatnich-ogłoszeń? a ja jeszcze jutro dopisze w rozliczeniu, za te zakupy. teraz juz ledwo na oczy widze, musialam dzis dokonczyc "Mansfield Park" Jane Austen :D polecam! za co sie obrazila? no, ja nie wiem! jak zwykle! haha zartuje... Quote
marta0731 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 To zostaw mi tą książkę, bo nadrabiam zaległości Polaków w czytaniu, podnoszę średnią krajową i łykam co mi w łapy wpadnie, a wolałabym coś konkretnego :) Quote
kora78 Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 to jest o starych czasach, jak ja lubie. damy, bale, itp. nie wiem, czy sie zauroczysz. a wlasnie jutro mialam isc do biblio ;p Quote
marta0731 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Teraz sobie dopatrzyłam, że masz w 1 poscie napisane jak byk PDT za 30zł miesięcznie :D:D:D hehe popraw sobie Ty skrupulatna rozliczająca, bo bedzie, że 270 bierzesz do kieszeni :eviltong: ;) Quote
kora78 Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 tak, gwoli scislosci to 320zl misiecznie. 300zl bylo, jak dalam karme, a teraz juz bez karmy jest 320. poprawilam. Dominika potwierdz kwote, zeby nie bylo ;p Quote
kizimizi Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 ja dodalam kilka postow wyzej link. Kora na ciebie? Niemozliwe ... tsy tsy tsyyyyy Quote
kizimizi Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 marta0731 napisał(a):Teraz sobie dopatrzyłam, że masz w 1 poscie napisane jak byk PDT za 30zł miesięcznie :D:D:D hehe popraw sobie Ty skrupulatna rozliczająca, bo bedzie, że 270 bierzesz do kieszeni :eviltong:;) Bo Kora obiektyw rozwalila i sie teraz boi Tzowi przyznac ...... ;):eviltong: Quote
kora78 Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 hahaha, no na mnie sie obrazila :D a tz wciaz nie wie!!!! ciiiiii Quote
marta0731 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 No dobra, jak TZ się dowie o obiektywie, to będzie znaczyło że Cie na dogo śledzi :D ALbo jednak uwielbia psy i tu uczestniczy na forum, jest bardzo ceniony, a tylko się przed Tobą kryje:eviltong: Quote
kora78 Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 albo, ze moja siora ma niewyparzony jezyk ;p Quote
marta0731 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 kora78 napisał(a):albo, ze moja siora ma niewyparzony jezyk ;p O Ty wyrodna........................... :x Quote
kora78 Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 marta a co z psem, z Twojego banerka? ja go pamietam, glaskalam go u lilu. Quote
marta0731 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Badi dalej u Lilu... Ślepaczek nie może domu znaleźć :shake: Quote
kora78 Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 doszlo od mparsley 10zl dla Keksa :) Quote
Dominika84 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Jutro zapytam CatAngel albo umieszcze Keksa na innym bazarku, dziś znowu zdjęcia ogarniam (wspólne Simonka i Keksa umieszczę na wątku Simona). Tak, na Keksika jest 320 zł wraz z karmą. W lutym może być 300 zł, nie ma problemu. Więc u mnie jest Keks na plusie 20 zł (nadpłata za luty) + za smaczki 3 zł coś tam gr , musiałabym doczytać ile to jest "coś tam" wcześniej, bo zapomniałam. Prawdziwy przystojniak się z niego robi, prawda ? :D Quote
marta0731 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Jakbym była wierząca, to bym napisała święta prawda ;) Quote
kizimizi Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 hehe ja teraz zauwazylam ze on ma takiego samego "kikuta" jak Simek ;) hahaha :D Quote
marta0731 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 No fakt, nie całkiem krótki, ale nie długi Quote
Dominika84 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Z tego co widziałam na bazarku ogłoszeniowym CatAngel, ma ona problemy ze swoim kotkiem, ma też problemy z zalogowaniem na dogo i zaległych kilka ogłoszeń, a my czekaliśmy już za długo, więc wybrałam opcje szybszą, taką mam nadzieję, ale nie tańszą. Wybrałam pakiet 50 ogłoszeń na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239949-Bazarek-ogłoszeniowy-różne-pakiety-do-wyboru-do-23-02 , ze względu na małe zainteresowanie, tym samym szybsze wykonanie zlecenia i ze względu na możliwość wstawienia 4 zdjęć (na innym, takim samym są max 3 zdjęcia). A tak na marginesie, nie wiem co to za fundacja zbiera pieniądze na tym bazarku, bo żaden link do nich się nie otwiera. Quote
Figunia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Odwiedzam przystojniaczka. Jak cieszy widok wesolego, szczesliwego, bawiacego sie piesia...:lol: Quote
marta0731 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Dominika84 napisał(a):Z tego co widziałam na bazarku ogłoszeniowym CatAngel, ma ona problemy ze swoim kotkiem, ma też problemy z zalogowaniem na dogo i zaległych kilka ogłoszeń, a my czekaliśmy już za długo, więc wybrałam opcje szybszą, taką mam nadzieję, ale nie tańszą. Wybrałam pakiet 50 ogłoszeń na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239949-Bazarek-ogłoszeniowy-różne-pakiety-do-wyboru-do-23-02 , ze względu na małe zainteresowanie, tym samym szybsze wykonanie zlecenia i ze względu na możliwość wstawienia 4 zdjęć (na innym, takim samym są max 3 zdjęcia). A tak na marginesie, nie wiem co to za fundacja zbiera pieniądze na tym bazarku, bo żaden link do nich się nie otwiera. Pod tym linkiem jest taka fundacja, pomagaja koniom http://www.fundacjamonami.com.pl/ Może złego linka dodała? Niech te ogłoszenia się wreszcie robią, bo juz tyle czasu "debata" ;) Quote
marta0731 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Kurcze, głupio mi... :oops: Dominika nie obraź się na mnie plis.... ale to zdjęcie, które chcesz dać jako tytułowe, to wygląda, jakby Keks w locie robił qupe...... :oops: Wogóle go tam nie widać, a tym bardziej nie widać, że on piękny jest Przydałoby się zdjęcie, które zachęci do zajrzenia na ogłoszenie, jak on wygląda, jak np w 1 poście pięknie na tle ziolonej trawy albo w poście 504 jest bardzo ładne Przepraszam, musiałam to napisać Quote
Dominika84 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 marta0731 napisał(a):Kurcze, głupio mi... :oops: Dominika nie obraź się na mnie plis.... ale to zdjęcie, które chcesz dać jako tytułowe, to wygląda, jakby Keks w locie robił qupe...... :oops: Wogóle go tam nie widać, a tym bardziej nie widać, że on piękny jest Przydałoby się zdjęcie, które zachęci do zajrzenia na ogłoszenie, jak on wygląda, jak np w 1 poście pięknie na tle ziolonej trawy albo w poście 504 jest bardzo ładne Przepraszam, musiałam to napisać Oczywiście, że się nie obrażę, nie musi Ci być głupio :) Tytuł brzmi "Keks, latający pies" - z naciskiem na latający, jako wyróżniający się spośród innych, co ma mu tym samym pomóc w jego adopcji, więc chciałam na potwierdzenie dać jego zdjęcie w locie. Sama chętnie więcej zdjęć jego bym dała, ale napisane jest max 4 i musiałam wybrać, wszyscy pisali, zdjęcia wdłg własnego uznania. Już poszło, ale następnym razem (jesli będzie następny) wybiorę fotki, które zasugerowałaś marta. Jeśli ktoś będzie zainteresowany, wyślę mu również na maila dodatkowo te, które tu zamieściłaś, jak będę uaktywniać ogłoszenia sama, też dodam własnoręcznie te foty do ogłoszeń. Quote
Dominika84 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Panna Marple: Wysłałam dane do przelewu na priv, dziękuje Quote
Recommended Posts