kora78 Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 3dni temu dostalam maila w sprawie Keksa. odpisalam bardzo szeroko, ale juz odpowiedzi nie dostalam :( Quote
kora78 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 dzisiejsze fotki z wybiegu w kociacrni bosko sie zachowywal. i do pudla w biurze i do obcych osob. szalal za patykami na maxa, tylko b ybiegal i biegal. a w sniegu skakal, jak krolik :) jedyna co, to lapal kija razem z reka :D grzbietem siega do kolana, gorna czesc kolana, konczaca sie. w glowa mniej, niz do pol uda. troszke przytyl, ale wazyc go nie moglam, bo w gabinecie weta oblezenie, 2 psy luzem i 3 koty. nie pozwolono mi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us tak daje lapke!!! Uploaded with ImageShack.us pieknie chodzi na smyczy delikatnie bierze jedzenie z reki pozneij reszta fot i filmiki piekne 3!! Quote
Satrina Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Wchodziłaś z nim do kotów czy tylko przechodziłaś obok? A co z tymi ludżmi, którzy pytali się o Keksa? Warto te foty dodać do ogłoszeń, zwłaszcza z ryjkiem zasnieżonym. Quote
kora78 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 fot mam duzo, zaraz powrzucam. i filmy. ci ludzie sprawdzaja swojego kota na psy jeszcze. czy nie drapie, itp. wchodzilam do budynku, tam jest kociarnia czesc wewnetrzna. zamkniete sa tam, zeby nie wychodzily w ten mroz. bo brudy tez przymarzaja i jest problem ze skuciem tego. w budyku jest pomieszczenie na pol oddzielone cienka siatka, oczka 1cm. leza tez worki z sucha karma. tam bylismy. najpierw bal sie wejsc, bo tam tez szlauf lezy, moze mu sie zle kojarzy, moze go kiedys oblali. i tam wasko jest. ale wszedl i wachal siatke, przy ktorej koty siedzialy. bylismy tam dluzsza chwile i wyszlo ok :) dowiedzialam sie,ze u ksiedza mieszkal w budzie :( w nocy latal luzem. Quote
kora78 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
agnes74 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 wcześniej się nie udzielałam na wątku ale od początku śledzę losy Keksa bo on, Boston i mój Fuks to taka moja ulubiona trójka psiaków z dogo :) fajne fotki bo i psiak fajny, mam nadzieję, że wreszcie znajdzie swojego człowieka Quote
kora78 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 tak? keks, boston i fuks? fajnie :) a tu filmy beda Quote
kora78 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 filmik nr 1 http://www.youtube.com/watch?v=7fMOhkTXxSY&feature=youtu.be Quote
kora78 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 cos keksiu na zlych ludzi tylko trafia. dzis robie mu ogloszenia nowe. Quote
kora78 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 (edited) keks na: adopcjapsa doadopcji i morusek cafeanimal tablica tusrzedaj e-zwierzak przygarnijzwierzaka gumtree petsy petworld Edited February 14, 2012 by kora78 Quote
kora78 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 (edited) czas na nowa sesje ogloszeniowa adopcjapsa doadopcji i morsek tablica gumtree petworld petsy przygarnijzwierzaka e-zwierzak sprzedasz cafeanimal ... Edited March 2, 2012 by kora78 Quote
agnes74 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 kora78 napisał(a):keksiu w gore, gdzie twoj dom? odwiedzam chłopaka, co u niego słychać? kora, byłaś ostatnio w schronie u niego? Quote
kora78 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 nie bylam juz 3 tyg. jakos wena mnie opuscila. u niego z nowoscie moga byc tylko nowe psy w kojcu, bo ostatnie tyg sobie zyl sam z suczka. bo 2 psy od nich wyadoptowalam. mam nadzieje,ze sie z nimi zgadza i nie cierpi. moze ktos pomoc w ogloszeniach? Quote
kora78 Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 i nic z niego nie bedzie. facet wystraszyl sie wizyty przedadopcyjnej i oburzyl, ze jemu p odomu ktos bedzie chodzil, a ja nie chce powiedziec, w ktorym schronie pies mieszka. nie dal mi dojsc do slowa, wydal swoj osąd. czort z nim. Quote
Satrina Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 kora78 napisał(a):i nic z niego nie bedzie. facet wystraszyl sie wizyty przedadopcyjnej i oburzyl, ze jemu p odomu ktos bedzie chodzil, a ja nie chce powiedziec, w ktorym schronie pies mieszka. nie dal mi dojsc do slowa, wydal swoj osąd. czort z nim. czyli miał cos do ukrycia-inaczej by sie tak nie oburzał. Quote
kora78 Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 ale pamietasz, w sobote mowilam o wizycie i zgadzal sie na nią. Quote
Satrina Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 kora78 napisał(a):ale pamietasz, w sobote mowilam o wizycie i zgadzal sie na nią. może zmienił zdanie i dlatego się tak wykręcił-wiesz jak to bywa z ludźmi. Quote
kora78 Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 ehh :( a ja mam pytanko z gumtree o keksa, jak sie zachowuje w mieszkaniu, czy nie niszczy, czy ciagnie na smyczy. odpisalam sumiennie i dodalam mase fotek, zeby zachecic. trzymajcie kciuki! ktokolwiek jest tu na watku... Quote
agnes74 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 kora78 napisał(a):ehh :( a ja mam pytanko z gumtree o keksa, jak sie zachowuje w mieszkaniu, czy nie niszczy, czy ciagnie na smyczy. odpisalam sumiennie i dodalam mase fotek, zeby zachecic. trzymajcie kciuki! ktokolwiek jest tu na watku... ja jestem :) coś już wiadomo? Quote
kora78 Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 bez odpowiedzi, wiec to juz przeszlosc. a pan, ktory trzyma sunie na lancuchu, jak sunia sama pilnuje napisal,ze nie bedzie mnie przekonywal i od teraz bedzie sunie trzymal luzem majac nadzieje, ze nie ucieknie. mam to za soba tez. Quote
beataczl Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 moze beda jeszcze inne tel o Keksika..trzymam kciuki!! ja tez kiedys jak mialam miec wizyte z dogo przed przyjeciem Soni na dt to mialam takie przezycia, nie wiedzialam co to jest ta wizyta i wogole,ale sie nie wystraszylam Quote
kora78 Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 no widzisz. a facet okazal sie gburem w sumie. i dobrze, ze nie wyszlo. Quote
Recommended Posts