Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']ok, dziękuję :) melduje, ze doszlo 60zl :)

dzięki, ciotka. wracaj do nas na stałe :)

doszlo od monika083 stala deklaracja na keksa :)[/QUOTE]

Ciocie, cos nie gra z rozliczeniem.We wrzesniu(14.9.) wyslalam na Keksika 60zl i 8.11 wyslalam 60 zl.W potwierdzeniu jest, a w rozliczeniu nie ma. Prosze jeszcze raz popatrzyc

Posted

Wlasnie Kora, czy moglabys w rozliczeniu ,obok deklaracji stalych w nawiaskach wpisywac date? Mysle , ze to by duzo ulatwilo,bo ja nie pamietam za ktory miesiac wplacalam, a tak spojrzalabym w rozliczeniu na date.

Prowadze finanse Rai,i u mnie np tak to wyglada : (w drugim drugim poscie)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/191255-Torpeda-(-RAJA)-7-lat-w-schr-(Radom)czeka-na-dom-w-hotelu-pomocy-w-ogłoszeniach!

Posted

oki, poprawiam po swietach. teresa, nie ma w 1 poscie? siade do tego po swietach, obiecuje. bede miala duzo czasu, bo 4dni przed swietami dostalam wypowiedzenie... wiec czasu na dogo bede miala sporo ;/

edit. sprawdzilam, teresa, jest zapisane prawidlowo, ze 4 razy wplacilas, czyli 2 razy po 60zl. wszystuko jest ok. przeciez wszystko gra.

Posted (edited)

Kora na mnie krzyczy ze nie pisze, a ja weny nie mam ... wiec bedzie tak, mialo byc wzruszajaco ...

Szukam pilnie domu dla Keksa, bitego psa z plebanii, z lancucha. Keksik ma zaledwie 6 lat, z czego ponad 3 spedzil na lancuchu i ponad 2 lata w schroniskowej klatce bez wybiegu i spacerow.
Pies z powodu ogolnego zaniedbania i depresji zostal zabrany do psiego hotelu gdzie Dominika, jego opiekunka stanela na glowie by ocalic to cudowne psie stworzonko. Keksik okazal sie byc psim przytulakiem, niesamowicie aktywnym i wesolym kompanem do dlugich spacerow i zabaw. Keks swietnie dogaduje sie z swoimi psimi wspollokatorami, z kotami roznie bywa :) Pies nie wybrzydza przy jedzeniu, do obcych ludzi nastawiony jest pozytywnie,chetnie poznaje nowych ludzi :)

Niestety osobista sytuacja nie pozwala nam na oplacenie hotelu dla Keksa ani miesiaca dluzej wiec .... pies bedzie mosial wrocic do schroniska ... szybko, byc moze zaraz w przyszlym roku :(
Dlatego z ogromna prosba zwracam sie do kazdego kto przeczyta to ogloszenie by przemyslal czy w jego domu i sercu nie znajdzie sie miejsce dla tego neiwielkiego psiaka?

Keksik ma 6 lat, jest wykastrowany i zdrowy. Jest psem aktywnym, sredniej wielkosci. Pilnie prosze o kontakt w sprawie adopcji psiaka inaczej bedzie musial wrocic do schroniska :(

kontakt:
[FONT=Calibri]wolontariuszka Lucyna: 668 836 964[/FONT]
[FONT=Calibri]lucyna1981@wp.pl[/FONT]
[FONT=Calibri]
[/FONT]

lub aktualna opiekunka hoteliku Dominika: .... poprosze o nr bo nie moge znalesc ...

inne zdjecia sa tu:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/217838-Keks-krytyczny-brak-kasy
http://www.dogomania.pl/forum/threads/217838-Keks-krytyczny-brak-kasy/page32
http://www.dogomania.pl/forum/threads/217838-Keks-krytyczny-brak-kasy/page35
http://www.dogomania.pl/forum/threads/217838-Keks-krytyczny-brak-kasy/page40
http://www.dogomania.pl/forum/threads/217838-Keks-krytyczny-brak-kasy/page43

Edited by kizimizi
Posted

dodalabym, ze juz rok w hotelu, i pouzalac sie troche, ze mimo jego wspanialosci, nikt sie nim nie zainteresowal i jaki on biedny jest przez to.

i usunelabym kilka dni na pokazanie manier, to troche odstrasza, mozna sobie wyobrazic, ze kika dni on sie bedzie przerazony po kątach chowal.

"mosial wrocic do schroniska" musial, "u" otwarte.

aha, chcialam dodac, ze wszedzie, gdzie sie na mnie psy oglasza- nie piszemy juz, ze tel po 16stej, bo moga dzwonic cal ydzien. wiec prosze numery na mnie kierować juz. jako wstepna selekcja.

Posted

kora78 napisał(a):

"mosial wrocic do schroniska" musial, "u" otwarte.

.....
wszedzie, gdzie sie na mnie psy oglasza- nie piszemy juz, ze tel po 16stej, bo moga dzwonic cal ydzien. wiec prosze numery na mnie kierować juz. jako wstepna selekcja.

oki sie robi ;)

Posted

teresaa118 napisał(a):
Keksik dostal juz pieniazki na styczen. Glaski i zyczenia znalezienia wlasnego domku w roku 2014

Pięknie dziękujemy za pieniążki, głaski i życzenia :buzi: Na pewno znajdzie ! Oby tylko najlepszego pod słońcem.

Bazarek zakończony, do skarpety wysyłam 82,10 zł na długi Keksika i Simona, m.in. dzięki właśnie teresa118

Posted

Dziękujemy mamo chrzestna Keksika :loveu: Nie uwierzycie, Keksik w tym roku oficjalnie uznał, że petardy ma w nosie !!!! W tamtym roku chciał mi na głowę wejść, biegał w kółko w jedną i drugą stronę, w tym roku podczas spacerów na nie nie reagował, a w czasie największych wystrzałów troszkę nerwowy jeszcze był, ale nie ma porównania do tego, jak było w tamtym roku, cały grudzień niepotrzebnie się martwiłam i szukałam porad u "specjalistów" ;) jak pomóc Keksikowi przetrwać Sylwestrową noc. Jestem z niego bardzo dumna, zuch chłopak :)

P.S. Podczas burzy ciągle nerwowo reaguje.

Posted

dziekuje za nowe wplaty i gratisy dla Keksa :)

dobrze, ze sylwester przebiegl spokojnie, a na w razie czego jakies leki byly przygotowane?

Dominika, gadaly cos te nasze psy w Wigilie?

kizi, Satka jest na tym watku, myslalam, ze sama zrobi od razu ogloszenie, jak to robila zazwyczaj, bez ceregieli. ale zapytam na fb, skoro tutaj milczy. tam szybciej zajrzy zapewne.

Posted

kora78 napisał(a):
dziekuje za nowe wplaty i gratisy dla Keksa :)

dobrze, ze sylwester przebiegl spokojnie, a na w razie czego jakies leki byly przygotowane?

Dominika, gadaly cos te nasze psy w Wigilie?

kizi, Satka jest na tym watku, myslalam, ze sama zrobi od razu ogloszenie, jak to robila zazwyczaj, bez ceregieli. ale zapytam na fb, skoro tutaj milczy. tam szybciej zajrzy zapewne.

Leków nie stosujemy, bardziej autosugestie ;) Większość leków na uspokojenie dla psów działają zewnętrznie, unieruchamiają psa, a wewn. wszystko przeżywa normalnie, to podwójna trauma dla nich, chcą uciec, a nie mogą się ruszać. Dużo osób tego nie wie.

Tak, Simek powiedział, że chce więcej jedzenia dostawać, bo wcale za gruby nie jest, a Keks skarżył się, że za mało piłeczkę mu rzucam i że z frisbee zrezygnowaliśmy ;P

Posted

i bardzo dobrze z tymi lekami wyszlo ;) dobra odpowiedz :)

haha, a co Ty im na to odpowiedzialas? ;p

przypominam, ze niedlugo wplacamy za pdt, wiec czekam na kolejne wplaty. no i bedzie brakowac... i co? ;/

Posted

kora78 napisał(a):
i bardzo dobrze z tymi lekami wyszlo ;) dobra odpowiedz :)

haha, a co Ty im na to odpowiedzialas? ;p

przypominam, ze niedlugo wplacamy za pdt, wiec czekam na kolejne wplaty. no i bedzie brakowac... i co? ;/

oj tam, oj tam ciotka kora widzi wszystko w czarnych barwach , wplace 20 zera jutro plus 25 zl , ktore Roland_de znow mi na moje konto przeslal :hmmmm: :niewiem:

Moj Brunek tez sie nie boi sylwestrowych hukow, nawet jak nasi giscie wyszli przed dom o 12 ten wygladal i podziwial wystrzaly od sasiadow:)

Posted

monika083 napisał(a):
Moj Brunek tez sie nie boi sylwestrowych hukow, nawet jak nasi giscie wyszli przed dom o 12 ten wygladal i podziwial wystrzaly od sasiadow:)

Twarda z niego sztuka ;), żeby aż wyglądać i podziwiać ... fiu fiu.

Ja nadal czekam na pieniądze z bazarku organizowanego przez kizi, ludzie nadal nie zapłacili.

Simowi powiedziałam, że oczywiście ma racje, że gruby nie jest, ma po prostu za zgrabne łapeczki i ciężko im utrzymać tak wspaniale zbudowaną klatę :lol:

Keksika poprosiłam o litość dla mnie ;)