Dominika84 Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Keksik był z Simonkiem odrobaczany w piętek. Zapłaciłam za nie łącznie 40 zł. Najpóźniej jutro wstawię rachunek. Keksik z Rokim w parku :loveu: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=zZQIMGRmCpk"] http://www.youtube.com/watch?v=zZQIMGRmCpk[/URL] Quote
Dominika84 Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [IMG]http://imageshack.us/a/img839/5107/hqtr.jpg[/IMG] Faktura do podziału, pół na pół z Simonem [IMG]http://imageshack.us/a/img191/6091/lzfs.jpg[/IMG] Quote
Dominika84 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [IMG]http://imageshack.us/a/img827/6499/zkfz.jpg[/IMG] Quote
kora78 Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 (edited) ale ladne zdjecie :) tylko ten kaganiec przerazajacy, jak hannibal lecter :D dopisuje do wydatkow 20zl. kiedy ogloszenia mielismy? moze teraz na tablicy wyroznimy? SLUCHAJCIE KOCHANI, KEKS NIE MA PIENIEDZY. FINANSE JEDNORAZWOE MU SIE SKONCZYLY, BRAK NAM CO MIESIAC PO 230ZL NA OPLATE ZA DT, A DO TEGO, JAK WIDAC WCIAZ JAKIES WYDATKI WYSKAKUJA. POTRZEBA POMOCY FINANSOWEJ, POMOCY BAZARKOWEJ, POMOCY W OGLASZANIU, BO NIE STAC NAS NA UTRZYMYWANIE GO W DT JUZ. JA NIE WIEM, CO BEDZIE ZA MIESIAC ;( OSZCZEDNOSCI WALBRZYSKICH MAMY JUZ TYLKO NA MIESIAC W DT. MAMY 3 PSY KTORYM JEDNORAZOWE SIE POKONCZYLY, A DEKLARACJI MIELI LEDWO, LEDWO. ZASIEDZIALY NAM SIE PSY W DT. POTRZEBA NOWYCH DEKLAROWICZOW STALYCH PRZEDE WSZYSTKIM. Edited August 13, 2013 by kora78 Quote
Dominika84 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 kora78 napisał(a):ale ladne zdjecie :) tylko ten kaganiec przerazajacy, jak hannibal lecter :D kiedy ogloszenia mielismy? moze teraz na tablicy wyroznimy? Niestety kaganiec u niego to konieczność, nie jest zbyt delikatny podczas zabaw, nie chcę żeby Keksika za mocno uszczypał kiedyś i tak ten to już ma za dużego pecha :shake: Popatrz tutaj, hehe: A ostatnie ogłoszenia Keksa do 21.08 aktualne są jeszcze. Następnym razem prosiłabym na całą Polskę, nie dolnośląskie, Perpe-tua tak znalazła w Warszawie domek dla swojej tymczasowiczki, może Keksowi też się uda ? Ja w tej chwili nie mam za co założyć na wyróżnione ogłoszenie dla Keksa. Na Rokiego założyłam już 415 zł w ciągu ostatnich 2 tygodni, co zostanie spłacone pewnie pod koniec przyszłego tygodnia. Ponadto w tym miesiącu dostałam hiobowe wieści od dentysty i cały czas wydaje teraz na to. W przyszłym miesiącu 2 wesela, ciężko w tym miesiącu bardzo, chyba najbardziej od początku roku. Bazarek zrobię w przyszłym tygodniu (bo 16.08 kończy się jeden, który robię, zresztą nie z moimi rzeczami), jeszcze znajdę kilka rzeczy w domu, ale nie zostało już tego wiele, szuflady świecą pustkami :shake: Wiecie, to że Keks tak długo siedzi jest naprawdę zaskoczeniem, ale co do Simona to chyba nie jest to niespodzianką ;) Quote
perpe-tua Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Ja się dziwię, że Rokiego kaganiec nie krępuje, bo jak mojemu psu zakładam to siedzi wkurzony i próbuje ściągnąć. Ale Keksik ma kompana do zabaw. :loveu: Taak, spróbujcie na całą Polskę, chyba wszyscy szukający psa w dolnośląskim znają Keksa z ogłoszeń. A transport się zorganizuje, ważne żeby domek sie znalazł. :) Quote
Dominika84 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 perpe-tua napisał(a):Ja się dziwię, że Rokiego kaganiec nie krępuje, bo jak mojemu psu zakładam to siedzi wkurzony i próbuje ściągnąć. Ale Keksik ma kompana do zabaw. :loveu: A masz taki cały ze skórki ? Taki jest chyba najmniej inwazyjny, przez niego Roki patyki łapie i gryzie. Quote
perpe-tua Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Dominika84 napisał(a):A masz taki cały ze skórki ? Taki jest chyba najmniej inwazyjny, przez niego Roki patyki łapie i gryzie. Właśnie nie, mam ten zacofany metalowy ;p, ale teraz to ja mu tylko jak idzie do weta zakładam. ;) Quote
kora78 Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 kizimizi napisał(a):zmien temat kizi, powalilas mnie. to mam pisac banialuki, a keks kolejny rok w dt bedzie?? Dominika, masz racje, na cala polske. ale tak chyba sie nie da. trzeba jedno miasto glowne wpisywac. to moze warszawa, albo slask, krakow? slask chyba malo adopcji ma, z tego co wiem z dawnych rozmow z roznymi dogomaniaczkami. krakow najlepiej oceniany byl kiedys, nie wiem, jak teraz. pomorskie, poznan, tam tez malo adopcji i ciezko kogos na szybko do wizyty znalezc, a jak wizyty nie ma szybko to ludzie sobie innego psa wynajduja. wiec krakow lub warszawa. a to foto, jak z horroru, hanibal powinien miec na imie i juz ;) Quote
perpe-tua Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Ja w ogłoszeniach korzystałam z bazarku i była opcja na wybrane woj. lub na całą Polskę... 10zł zapłaciłam za to. Quote
kizimizi Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 kora78 napisał(a):kizi, powalilas mnie. to mam pisac banialuki, a keks kolejny rok w dt bedzie?? [FONT=arial][/FONT] Kora nie "banialuki" ala jak mozesz oczekiwac od ludzi by wiedzieli co sie dzieje jesli nie napiszesz tego. Nie kazdy siedzi na watku Keksa codziennie i wie o jego sytuacji finansowej. To samo z Simkiem Quote
Figunia Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Zaglądam do Keksa i wyjść z podziwu nie mogę, że on taki piękny, zdrowy, radosny, przesympatyczny - i jeszcze bez swego domku... Keksiu, kciuki jeszcze mocniej zaciskam za twoje szczęście!!! Quote
Panna Marple Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 P:lol:oleciało 5 dych dla Keksiulinka Quote
kora78 Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 a z jakiej to okazji??? :) dominika, wstawisz tu Keksa? juz zaplacony pakiet ogloszen. Quote
Panna Marple Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 kora78 napisał(a):a z jakiej to okazji??? :) dominika, wstawisz tu Keksa? juz zaplacony pakiet ogloszen. Sierpień miesiącem trzeźwości:evil_lol: Quote
Dominika84 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 (edited) kora78 napisał(a):a z jakiej to okazji??? :) dominika, wstawisz tu Keksa? juz zaplacony pakiet ogloszen. :???: Ostatnio mój iloraz inteligencji spadł bo nie wiem co do mnie ludzie mówią, to chyba od nadmiaru psów... już rozumię, tam miał być link. Ok. Dziękuję Panna Marple, Keksikowi bardzo się przyda, on zawsze potrzebujący ... :shake: Edited August 21, 2013 by Dominika84 Quote
Dominika84 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 (edited) Ogłoszenie Keksa dodane na bazarku ogłoszeniowym Edited August 21, 2013 by Dominika84 Quote
Satrina Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Robię dziś bazarek ciuchowy, jak tylko skończę to wrzucę link. Quote
kizimizi Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 dziewczyny sory za nieobecnosc, do srody nie mam internetu :( Quote
kora78 Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 a ja wrocilam z wakacji. 4dniowych :D jutro cos moze nadgonie. chocby podziekowania, i formalnosci. Quote
kora78 Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 a teraz chora leze i zdycham. Keksiu frun, ku pamieci cioteczek. Quote
kora78 Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 eee tam, pikuś. 2 dni i po placzu :) niedlugo musze kase wysylac. tak namotane jest w tych finansach, ze az sie boje. przypominam o wplacie deklaracji tym, ktorzy zalegaja. Quote
Recommended Posts