Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

nie znaja sie, beda sie zapoznawac ;)
o bazarku wszyscy pamietaja, nie da sie zapomniec o nim :)

doszlo 50zl od marudy. dziekuje!!!!! :))))

Edited by kora78
Posted

Niestety Keksika osobiście nie poznałam :( Już teraz za każdym razem jak moja gwiazda chce podejść do innego pieska, a wszyscy uciekają, bo to przecież rottka, mówię do niej, żeby się nie martwiła, że już niedługo będziemy miały swojego pieska :)

Posted

Do szalonych zabaw to raczej nie... chyba że w pozycji leżącej :), ale do towarzystwa i obwąchiwania. Moja nie daje rady biegać po ostatniej operacji i przez dysplazje:( Dla Keksika będzie o jeden spacer więcej dziennie, żeby się wyszalał z nową tymczasową pańcią :)

Posted

Dominika84 napisał(a):
Do szalonych zabaw to raczej nie... chyba że w pozycji leżącej :), ale do towarzystwa i obwąchiwania. Moja nie daje rady biegać po ostatniej operacji i przez dysplazje:( Dla Keksika będzie o jeden spacer więcej dziennie, żeby się wyszalał z nową tymczasową pańcią :)
A kiedy Keksio przyjeżdża do Ciebie?

Posted

agnes, pm masz pelne.

no nie wie, chlopak, nie wie :) ale juz sie cieszy :)

dzis odwiedzilam tez jego dawnego kolege z kojca, Lakiego, ktory wrocil do schronu kilka dni temu po nieudanej adopcji schroniskowej. jak on plakal na moj widok, prosil,zeby go zabrac stamtad znow, wciaz drapal i piszczal ;/

Posted

kora78 napisał(a):
agnes, pm masz pelne.

no nie wie, chlopak, nie wie :) ale juz sie cieszy :)

dzis odwiedzilam tez jego dawnego kolege z kojca, Lakiego, ktory wrocil do schronu kilka dni temu po nieudanej adopcji schroniskowej. jak on plakal na moj widok, prosil,zeby go zabrac stamtad znow, wciaz drapal i piszczal ;/
Jeeezuuu:shake: biedny Laki... Trzymam kciukasy za domek dla niego

Posted

rozmawialam przed chwila z zainteresowana pania (Lakim), pani w tel brzmi super, nawet oferuje, ze pojedzie 50km do Wrocka, by przywiezc wolontariusza do siebie na wizyte, a pozniej go odwiezie :D
dla mnie to taki dom wizyty nie potrzebuje :)

oby i Keksik taki mial niedlugo :)

Posted

kora78 napisał(a):
rozmawialam przed chwila z zainteresowana pania (Lakim), pani w tel brzmi super, nawet oferuje, ze pojedzie 50km do Wrocka, by przywiezc wolontariusza do siebie na wizyte, a pozniej go odwiezie :D
dla mnie to taki dom wizyty nie potrzebuje :)

oby i Keksik taki mial niedlugo :)
Oj, byłoby cudnie...Nie traćmy nadziei:lol:

Posted

Panna Marple napisał(a):
Oj, byłoby cudnie...Nie traćmy nadziei:lol:

Będzie miał:)
Bazarek na Keksika szaleje:) Złotóweczki do skarbonki wskoczą.
Keksik pakuj pchły , jedziecie niedługo...:)